Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

skhy - Detaillo
4. leden 2011 | 14:24

Tato pizzerie mě zaujala tím, že jedna z mála v plzni používá na pečení pizzy pec na dřevo. Tak sem se rozhodl, že půjdu vyzkoušet jejich pizzu. Objednal sem si nějakou pizzu s čerstvými rajčaty. Čekací doba byla tak nějak normální na české poměry. Pak mi přinesli pizzu, ale kus byl utržený, číšník mi sdělil, že se to stává kuchařovi jednou za rok, tak jsem řekl že je to v pořádku, jelikož už sem měl hlad. Jinak pizza vypadala dobře. Když sem jí ochutnal, tak sem byl ale sklamaný. Mozzarela byla nějaká pochybná, rozhodně to nebyla kvalitní mozzarela. Ale největší průšvih byl rajčatové sugo. Chutnalo hrozně. Něco jako na těch zmrzlých pizzách ze supermarketu. Jinak těsto bylo docela dobré. Je škoda, když mají pec na dřevo, že neumí připravit dobrou pizzu, i když by snadno mohli. stačilo by změnit rajčatový základ a použít lepší mozzarelu. Za ty peníze tahle restaurace opravdu nestojí a už nemám potřebu ji znovu navštívit.


Morico - Pizza Bossi
2. leden 2011 | 22:35

Nedávno jsem si objednal pizzu ... po 1, 5 hodině jsem tam volal, kde je a bylo mi bez udání důvodu řečeno, že bude ještě až za 30 minut. Za další hodinu (již 2, 5 hodiny od objednávky) jsem tam volal znovu a opět mi bylo řečeno, že za 30 minut, tak jsem jim řek, že už jí vozit ani nemusí ... za 2 minuty po tom mi volali zpátky s tim, že už je na cestě a bude tam do deseti minut ... přijela za další 20 min, vzal jsem jí jenom proto, že jsem měl už strašněj hlad a výsledek ? HNUSNÁ PIZZA !


Jeff - Pizzeria Antica
21. prosinec 2010 | 15:30

Tuto restauraci sem tam navštěvuju, je tu hezké prostředí a mají zde opravdu chutná jídla, zatím se mi ještě nestalo že bych si zde na něčem nepochutnal, takže jídlo hodnotím velice kladně. Obsluha je také vynikající a v podstatě vás tu obslouží hned co si usednete a

navíc působí mile což je fajn, protože ne všude tomu tak je.

Takže jídlo a obsluha u mě za 1.

Doporučuju.


gary - Ristorante Cascavello
14. prosinec 2010 | 19:14

Zde jsme měli srazík se známým a musím říct i přestože je podnik opravdu malý, vaří zde výborně jak jídla tak pizzu, která patří k těm nejlepším, co jsem v Plzni jedl. A hlavně rychlost obsluhy - to jsem opravdu nezažil, obsluha rovněž velmi vstřícná. Prostředí pěkné.


Marek91 - Pizzerie Martinská
12. prosinec 2010 | 19:02

Asi před 10-ti lety jsem do tohoto podniku chodil na pizzu. Teď bych tam už opravdu nezavítal. Jako hrát si na něco super a pak přinést na stůl b. kaši z pytlíku ještě snad z toho nejlevnějšího co je, mě opravdu dostávalo do kolen. Arogantní obsluha. Odešel jsem po chvilkové výměně názorů s obsluhou bez placení.


kalous - Pizzerie San Marino
10. prosinec 2010 | 14:15

Dnes jsem zde byl na obědě(pobočka Palackého). Dal jsem si boloňské lasagne a takovu břečku jsem opravdu nečekal. Celé lasagne plavaly v rádoby bešamelu, naprosto bez chuti, boloňská omáčka byla opravdu výsměch, trocha rajčatovky půl na půl s kečupem, takže byla neskutečně sladká a aby se neřeklo tak v ní plavalo pár kuliček mletáho masa... To že se u nás v ČR zapéká eidamem, na to už jsem si zvykl, ale tohle s italskými lasagnemi opravdu nemělo nic společného.


portorico - Rango
7. prosinec 2010 | 14:44

Byl jsem zde již vícekrát a stále mohu psát dokola výborné jídlo, hlavně tedy pizza a Lambrusco i pivo je dobré. Krásné a romantické hradní prostředí se svíčkami, stylově zvolené v historickém sklepení, což ale působí opravdu pěkně a navíc Vás díky absenci oken nerozptyluje venkovní prostředí, při placení Vám číšník přinese zavřené desky s účtem založeným uvnitř a nechá je na stole a odejde, vy vložíte bankovky do desek a on si desky po chvilce opět odnese, je to hezký zvyk lepších restaurací, který se u nás moc nevidí. Pokud plánujete někoho pozvat na rande a udělat co možná nejlepší dojem, je to přesně to pravé, alespoň co se výběru místa týká. Jen jednou jsem byl nespokojený a to když do restaurace zavítali naši němečtí sousedé a byli tak hluční svým smíchem, že to bylo na pokraji snesitelnosti. Po upozornění obsluhy jestli by je mohla nějak poprosit, aby se utišili, byla reakce, že se mi omlouvá, ale že ona neumí německy. Ale jinak jsem byl vždy spokojený velmi. Tuhle restauraci společne s Cholulou řadím mezi dvě nejlepší restaurace v Plzni.


jochy - Pulcinella
30. listopad 2010 | 21:36

Navštívil jsem tuto restauraci a byl vcelku spokojen. Za své nemalé peníze jsem dostal ucházející pizzu na které byly i některé originální suroviny. Cena nápojů mě trošku překvapila..


jochy - J. Gotti
30. listopad 2010 | 21:22

Jistě jedna z lepších pizzerií v Plzni. Další, která se chlubí pravou italskou pizzou, nicméně jsem takovou v Plzni ještě nejedl. Jedl jsem lepší, ochutnal i horší.. obsluha v pohodě


sedlipeta - Paganini
28. listopad 2010 | 09:51

Návštěva 27. 11. 2010

Velmi zvláštní prostředí. Interiér je okoukaný, nic co bychom už neviděli. Na první dojem není ani co vytknout. Ovšem pokud se trochu zajímáte o gastronomii začne vás návštěva poněkud mrzet. Bílé ubrusy sice dávají pocit slušné restaurace, než zjistíte že jsou nevhodné a to jak velikostí tak i špinavé. Vše zachraňuje vcelku vkusný napron. Zakryje co se dá a ubrus se může přeci jen otočit:-)

Tak navštívíme WC. Toalety nejsou špatné. Své ale už mají dávnou za sebou.

Jíádelní lístek je obyčejný a tak si říkám že nemohu být nemile překvapen.

Hledal jsem místo na klidné posezení u vína a něco malého k zakousnutí. To jsem ještě netušil, že bych později nejraději zakousl personál.

Objednáváme si dvě polévky na zahřátí a zklad do žaludku, dvě pizzy panne k zakousnutí k vínu.

K pití si necháme doporučit nabídku italského vína + mattoni zdarma.

Při objednávce jsem si všiml určité nadřazenosti paní servírky.

Snažíme se objednávku provést podle číselných kódů. Upozorňuji nás špatně slyší, abychom jí hlásil názvy pokrmů. Obsluhující zřejmě trpí vyhořením, poněvadž jí dělal velký problém komunikovat a trpělivost.

Teď už se těším na vínko a jídlo.

Po chvilce jsem zklamán. Víno skvělé, ale vodu dostávám nikoliv minerální Mattoni, nýbrž obyčejnou neperlivou Aquilu. Nevadil by mi to pokud by se nejednalo o otevřenou láhev. Chtěl jsem tedy po obsluze vědět proč je tomu tak a velmi drze mi sdělila že to tak prostě podávají. Ikdyby šlo o obyčejnou vodu z kohoutku, nevadilo by mi to, pokud bych ovšem nebyl klamán nabídkou vody Mattoni.

Nejdříve mi bylo sděleno že Mattoni nemají. Přestože byla servírována u vedlejšího stolu.

Mattoni máme v nabídce nápojů extra. Ovšem v nápojovém lístku není. Zvláštní ne? Ještě stále mohu jen spekulovat o tom, zda jsem ošizený nebo jen chyba provozu.

Už začínám věřit že v tomto podniku je nějaký problém.

Servírka nás pomlouvá s dalšími zákazníky " štamgasty? "! a to hned u vedlejšího stolu, drzost.

Na bar přichází nějaký mladík, možná přítel/kamarád/štamgast . . . provádí i návštěvu kuchyně v civilu. několikrát jsem postřehl jak si nás všímá a vyvolává oční kontakt. Ovšem nejsem žádný drobek abych se nechal zastrašit takovou loutkou. Nechávám to plavat a objednávám si ještě jednou víno a výbornou pizzu panne, těsto opravdu skvělé, už mu chybí je sýr který jsme si přáli. Snad to tentokrát vyjde a vše bude odpuštěno.

Těsně před tím než je pizza servírována naše pizza na stůl, vchází tento provokatér v civilu do kuchyně a s velkou dávkou poveselení se za doprovodu kuchaře usedá na bar. Oba průběžně sledují náš stůl.

Nejen že to je nepříjemné, ale přestávám věřit pokrmu který tentokrát obsahoval i sýr.

Jídla se raději ani nedotýkáme a vesele se věnujeme sobě.

Po chvíli vhcází kuchař do své svatyně a zanedlopuho sdílíme určité kuchařovo rozčilení. Hlasité projevy jako, mám nervy, kráva. . . Naštěstí to netrvá dlouho.

V klidu dopíjeme a platíme. Nyní vrcholí arogance servírky, která nepříjímá naše spropitné a s falešným gestem se loučí.

Při odchodu míjíme bar kde sedí provokatér s kuchařem a slyšíme poznámku " Čau holky ". Velmi rád bych tomu mladému muži/telátku vysvětlil proč mám v OP muž. Ovšem nestojí mi za to, abych ještě více litoval že jsem navštívil po delším čase, tohle vcelku jindy příjemné místo.

Možná jsem měl jenom smůlu. Mohlo to být vše v pohodě.

Chtělo by to jen více zájmu o přání zákazníka a úcty k němu.

S přátelským pozdravem všem Petr S.


Chantré - Pizzeria Antica
27. listopad 2010 | 10:34

Dobrý den, tuto pizzerii jsem nedávno navštívil a musím říct že jsem byl spokojen jak s jídlem které jsem si objednal tak s obsluhou, specialně bych chtěl poděkovat jedné všímavé servírce s tmavými dlouhými vlasy, byla velice milá a pozorná. Opravdu jsem byl s tímto podniknem spokojen a nemohu jinak než doporučit.


hard - Pizzerie Pronto
17. listopad 2010 | 19:26

Není problém sem zajít jen tak na výborné pivko. Obsluha ochotná, usměvavá. Pizza kvalitní rovněž. Na oběd výborné, prostředí útulné.


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 41 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde