Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Verus89 - Pizza Bossi
13. únor 2011 | 18:25

Objednáváme docela často:)Výborná pizza, ceny dobré.


Marley - Ristorante San Marino
13. únor 2011 | 00:47

Hmmmm... bjvávalo.... to se sem hodí.... myslím, že doba, kdy jsem sem rád zašel na pizzu, kterou jinak moc nemusím, ale tady mi vždycky chutnala je pro tenhle čas dávno pryč.... něco se tu změnilo, nedovedu žíct co, ale kouzlo se vytratilo...škoda


Tomáš - Ristorante San Marino
31. leden 2011 | 22:28

Borské San Marino bývala dobrá pizzerie. Bývala. Teď, když si objednáte pizzu, dostanete nepříliš povedený slaný koláč. Lepší volba jsou zapékané těstoviny.

Příjemný interiér ani servírky tyto nedostatky nemohou vyrovnat, takže na pizzu sjeďte raději někam do centra.


hate84 - Ristorante San Marino
30. leden 2011 | 19:04

Nedavno jsme zde byli s kamaradem. Prostředí celkem utulne, výzdoba pěkná. Jen škoda, že pizza, kterou jsme si objednali byla jedna z nejhorších co jsem kdy jedl. Těsto mílo osolené, s přísadami take šetřili a celkově pizza byla bez chutě.


micky21 - Café Pizzeria Roma
21. leden 2011 | 21:48

Pizza je zde celkem dobrá, těstoviny, jaké si je uděláte doma, stačí je uvařit, vzít smetanu a doházet do ní to, co tam má být, lasagne nebyly dobré bolognská měla konzistenci velkých hrudek mletého masa a červené vody, kdysi jsem si tam dala také salát, což nebyl salát, ale nakrájená zelenina, která vypadala jak obloženej talíř se šunkou a eidamem, neochucená, balsamico, které mi přinesli asi po 20ti minutách to nespravilo.


micky21 - Pizzerie San Marino
21. leden 2011 | 21:35

Pizza americká, tlusté těsto a vrstva eidamu navrch, mají vynikající těstoviny, noky a lasagne, výborné a velké saláty, ale jsou dražší. Nicméně vrchol byl, když jsme tam udělali sezení 25 lidí, vedle nás byl ještě jeden podobně velikej stůl (v nekuřácké části) ve 22:20 začla servírka chodit, že kasíruje a kdo chceme poslední pití (mají do 23. 00) a v 23:05 tam zhasli (bylo nás tam určitě ještě přes dvacet) a celkem nevybíravě nás vyprovodili. To si myslím, že by se stát nemuselo, takže další akci přesouváme ke konkurenci...


leonaXYT - Pizzerie Solní
15. leden 2011 | 13:54

Do téhle pizzerie jsem chodívala několikrát do měsíce, bydlela jsem co by kamenem dohodil, a vždycky ji každému doporučovala se slovy "skvělá pizza, skvělá obsluha, hezký prostředí". Ovšem vrátila jsem se po letech a změnilo se VŠE. Po poslední návštěvě, kdy jsme na pizzu čekali 70MINUT (prý "cosi" došlo) a pak dostali ošizenou placku s totálně černým okrajem kolem dokola - nikdy víc. Obsluha se taky nepřetrhla a stoly se asi utírají až když je na nich orpavdu "nastláno". Až je mi z toho smutno, protože to býval podnik na úrovni :-(


Harry - Pizzerie San Marino
13. leden 2011 | 23:02

Do Palackého jsme chodili s přítelkyní a pizzu tu dělali podle nás nejlepší. Poslední dobou zde ale dělají poloviční pizzy než dřív. Míň přísad míň všeho. Dřív tam byla pořádná vrstva a byla sytá a měl jsem co dělat jí vůbec dojíst a teď když jí dojím mám ještě hlad. Samozřejmě že cena zůstává.. Nevim proč takhle škudlí nic neušetří akorát ztratí zákazníky, my už tam teda nevpáchnem. Pobočka na Borech to samé. Fakt mě zklamali


Assshack - Bella Italia
26. květen 2013 | 18:40


Assshack - Pizzerie Martinská
26. květen 2013 | 18:40


doktor - Ristorante San Marino
5. leden 2011 | 19:31

Byli jsme na obede, pizza jednim slovem hnus (jak testo, tak vrch), kdybychom nemeli na spech, tak vratime jako nepozivatelny. Obsluha nic moc, stejne jako prostredi (topeni netopilo atd.). Proste traga, pamatuji to tam tak pred 10 lety, od te doby se nezmenilo nic, jen kvalita sla rapidne dolu.


L@D@ - Paganini
5. leden 2011 | 16:22

Prostředí nijak zajímavé, v zadní části dosti zahuleno a je cítit smrad z kuchyně, což je velice nepříjemné. Obsluha celkem pozorná, ale o příjemnosti by se dalo polemizovat. Pizza dosti podprůměrná, sice tenké těsto, jak mám rád, ale okraje spálené a chuť hodně podobná kupované pizze z tesca. Co se týče piva, tak celkem v pohodě.


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 41 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde