Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

gurmano - Pizza Bossi
5. duben 2011 | 00:21

Suveréně nejlepší pizza v Plzni, jídlo do 40 minut, teplá, chutná pizza i ostatní jídla, profi přístup, každý musí pochopit, že když tam objednává celá Plzeň, stane se, že jídlo dorazí i déle. Konkurence katastrofa


X-Worker - Pizza Bossi
5. duben 2011 | 00:13

Jídlo v naprosté většině fakt dobrý, ale to čekání někdy.......:((


parmen - Pulcinella
3. duben 2011 | 21:56

pizza byla nedopecena pekelne chuda . olivovej olej byl bud starej nebo smichanej se slunecnicovym. kdyz k tomu pripoctu ceny tak nechapu jak nekdo muze jezdit kuli takovy pizze na lochotin. za ty prachy je lepsi si zaletet do italie tam je vsude skvela.


charybdis - Paganini
1. duben 2011 | 13:33

Na pizze jsme si opravdu pochutnali, s obsluhou jsme neměli žádný problém - chovala se standardně a příjemně.

Zakouřenost ani odér z kuchyně jsme nepozorovali, ale možná to bylo tím, že jsme seděli v přední části podniku a v čase oběda.

Zřejmě ovšem záleží na složení personálu, protože moje zkušenost s touto pizzerií cca před rokem byla zcela odlišná, neboť nás obsluhoval neurvalý mladík se sluchátky v uších...


beet - Paganini
29. březen 2011 | 01:06

obsluha drza, neprijena a povysena - ke stolu se vracela každé cca 3 min s tim, zda mame vybrano

kdyz jsme si podle jejich slov "konecne vybrali" odchazela se slovy "to jste tedy neprebrali"

pizza calzone velice dobra, pizza normalni prinesena se slovy "kucharka si ji dala moc dozadu a pomnela na ni" trosku spalena, jinak se nedala moc dobre krajet

prostredi - velice zakoureno a byl citit smarad z kuchnyne


Lukke - Rango
5. březen 2011 | 16:52

Vynikající jídlo s naprosto profesionální obsluhou, nejromantičtější místo na večeři v Plzni se slečnou. Jednoznačně doporučuji, samozřejmě s lahvinkou výborného vína.


Kiss - Bella Italia
5. březen 2011 | 16:52

Tato pizzerie patřila dlouhou dobu ke špičce mezi originál italskými ristorante. ceny jsou vysoké, obsluha profesionální, ale v poslední době se zkazila kuchyně, i přesto si ale udržuje vysoký standart.


kobrak - Pizza Bossi
4. březen 2011 | 15:15

Pizzu jsem zde objednával celkem dvakrát. Poprvé jsem byl při objednávce nucen hovořit s mentálně handicapovaným či cizincem, těžko říci, každopádně k mé škodě neuměl česky. Pizza byla doručena do hodiny. Podruhé jsem objednával u slečny "nic-mě-nezajímá-co-otravuješ". Když ani po dvou hodinách nebyla pizza doručena, volal jsem znovu a tentokráte jsem hovořil s vcelku slušným zaměstnancem, který slíbil nápravu do hodiny. Když pak ani po dvou dalších hodinách pizzu nikdo nedovezl, byl jsem nucen sednout do auta a jet se najíst do centra Plzně.

Závěr: Kdyby vás náhodou napadlo objednat si jídlo u Pizza Bossi, ani to nezkoušejte. Poohlédněte se po konkurenci, či se jeďte najíst do pizzerie či restaurace - ušetříte spoustu času a především své nervy.


Kiss - Ristorante Cascavello
3. březen 2011 | 11:52

Zdařilá útulná maličká pizzerka kam jsem s oblibou rád chodíval, když jsem bydlel na borech. Je to spíše tak na sklenku lahodného vína, obsluha je fajn, pizza patří k průměru.


misa - Paganini
23. únor 2011 | 17:20

Konečně maji dobrého kuchaře :)Davam Paganini nadeji a doufam pizzařky dokažou pect lepší pizzy


berunk - Bella Italia
14. únor 2011 | 09:33

Včera jsem po přečtení těchto velmi slušných re enzí zamířila s přítelem do Belly na oběd... a již to neudělám!

Prostředí hodnotím velmi kladně, obsluha byla milá a rychlá, zápach z kuchyně veškerý žádný.. Objednali jsme si kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi a sepiové špagety se suš. a čerstvými rajčaty, mozzarelou, bazalkou a česnekem.. Kuřecí vývar neměl chybu, byl výtečný, celest. nudle byla sice velikosti0, 5cm krát4cm, a plavaly tam pouze2, ale jde o kvalitu, a ne o kvantitu, budiž, vývar byl opravdu velmi chutný.

Ne tak sepiové špagety. Dostaly jsme tagliatelle, zřejmě dfomácí, semolinové, nicméně sepiové špagety to nebyly. Sušená rajčata se kolem našeho talíře ani nemihla, a kolem toho mého se nemihla ani mozzarella, přítel měl alespoň2rozpůlené mozz. třešinky ve své porci.. Chuť byla fádní, u italské kuchyně jistě nečekám nic výrazného, přesoleného apod., to už si mohu zajít do obyčejného čínského bistra, avšak tady nebylo ani stopy po česneku a bazalce. Fyzicky ano, asi 4plátky česneku jsem opravdu našla..

Takže z italské speciality jsem měla nudle s čerstvými rajčaty, které si uvařím doma, na to nemusím chodit do Belly Italia.

Nedá mi, abych se nezmínila o toaletách, další zklamání.. Při vstupu na wc se rozsvítí úsporná žárovka, je na čidlo pohybu, a zároveň se rozsvítí i světlo v kabince.. pokud setrváte na toaletě déle než minutu jako já, stane se Vám,že světlo samozřejmě zhasne.. a jelikož čidlo pohybu je za dveřmi wc, u umyvadla, musíte natahnout kalhoty, otevřít kabinku, mávnout si směrem k čidlu, a zase zalézt zpět, abyste mohli dokonat započaté, nyní již se světlem.. to,že jsem měla k dispozici ten nejlevnější toaletní papír tzv.šmirgl papír, za20kč pořídíte celý balík, a že v zásobníku nebylo mýdlo mne už ani nepřekvapilo..

Takže-děkuji, do Belly již nepřijdem, bohužel jsem zklamanější dlouho nikde nebyla. 1 hvězdičku dávám za výborný kuřecí vývar, abych jim neukřivdila.


KAB - Pizza Bossi
14. únor 2011 | 08:18

Rozvoz od Pizza Bossi jsem využíval hodně, zpravidla několikrát týdně - pizza byla dobrá a většinou dovezená i dost rychle plus za rozumnou cenu.

Bohužel jednou mi ji nepřivezli, když jsem tam po dvou hodinách volal, nějaký hulvát mi řekl, že je ode mě sprosté, že si něco objednám a pak nevyzvednu - to jsem nějak nepochopil, rozhodně mi nikdo nic nedovezl (ve firmě by zvonek někdo musel slyšet i kdyby nechtěl).

Registraci na Pizza Bossi jsem zrušil, protože pokud jsou schopni zaměstnávat debila, který nedovede ani dovézt krabici s pizzou a pak je ještě do telefonu sprostý k zákazníkovi (30. 07. 2010, 603386199), tak ji budu samozřejmě objednávat jinde.


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 41 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde