Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

Sonikv - Ristorante San Marino
14. červen 2011 | 21:08

Pokud někdo nazývá tzv. ďábelskou pizzou po krajích spálené těsto se skvrnami od drcených rajčat, toto pokryté třemi kolečky salámu, posypané vrstvou nízkotučného nejlevnějšího eidamu s 4 kozími rohy ze zavařovačky, nechť si toto udělá doma. Předložit něco takového hostu v pizzerii bych se však neodvážil. A pálivost? Nulová. Pokud si navíc objednáte pizzu extra pálivou, která není slaná, nemá chuť, a extra přidané "chilli" kozí rohy za 12 Kč (kolik je jich v základu na pizze - 1, 2?)vůbec nepálí, pak vězte, že v tomto podniku mne už neuvidí. "Chceme Mirindu". "Nemáme, nepřivezli". K diskomfortu přispělo i to, že naše objednávka na 2ks pizzy ďábelské v 18. 10h byla vyřízena takřka za hodinu v 18. 55h, přičemž čekání na jídlo na "zpříjemnila" těsně vedle sedící rodinka se dvěma parchantíky. Je zajímavé, že za dobu našeho čekání stačila příjít, objednat, najíst se, zkazit nám s přítelkyní náladu a odejít. Ze strany personálu ni slůvka omluvy za čekání. Při odchodu venku stojící, pokuřující a telefonující blonďatá kuchařka podtrhla dojem z návštěvy. Čtyři stovky příště rád utratím jinde.


Sonikv - Pizzerie San Marino
14. červen 2011 | 21:07


blb - Dolce Vita Restaurant
7. červen 2011 | 19:04

Na muj vkus nevkusne - preplacane zarizena restaurace, obsluha nikterak mila-unudena, pizza ujde, ale testoviny a noky jak uz tu nekdo psal jsou vyborne. Vyber vin velmi pekny a chutove stoji za zminku, ovsem pivo si tu nedavejte... tak jako v podobnych radoby nobl restauracich pravidlo zni (kde neni vytoc jako prave zde je pivo hnusne, stoji v trubkach proste hnus, tam kde je vytoc jako v obyc. nonstopu tak i na gambaci si pochutnete kdyz mate sakra zizen)


blb - J. Gotti
7. červen 2011 | 18:29

Obsluha v pohode jen by mohla lehce rychlit, a pizzu od nich mam nejradeji v Plzni, ani ostatni jidlo neni vubec spatne ba naopak. Nemuzu rici, ze bychom s kamaradkou si nekdy stezovali. Zajdete rozhodne sem nez do jine pizzerie.


blb - Pizzerie San Marino
7. červen 2011 | 18:26

Naprosto zklamana. Byla jsem zde po dlouhe dobe, opravdu jidlo slo o neco dolu, obsluha prijemna jak kdy, a vrchol byl kdyz jsem chtela ke kave vodu z kohoutu.. neni pry problem ale pry jen do trojky, a pak na uctence vydim za ni uctovano 10kc:-) ubozaci.. a navic, ze nejsou schopni nacepovat kofolu do neceho mensiho nez jen do 4dcl ?? s tim jsem nikdy nikde problem v zivote nemela.


hard - Ristorante San Marino
29. květen 2011 | 10:56

Místní pizza nic moc, vzal jsem ji jen párkrát s sebou na rychlé zahnání hladu, na příjemné posezení ve dvou mi to tu totiž moc nepřipadá. Na mě je to moc přeplácaný interiér, který se ani k pizzerii nehodí.


masle - Paganini
1. květen 2011 | 16:14

Dnes jsme navštívili tuto restauraci a byly jsme velmi zklamáni. Skóre: ze 6 lidi se 2 slušně najedli (panenky na zeleném pepři a jedná plněná panenka), jeden nasytil (gnocchi), jedna neutrál (taglliately) a 2 své jídlo reklamovali ( fettuciny s panenkou a rajčátky - víkendová akce). Těstoviny byly rozvařené, neslané, naprosto bez chuti, mám dojem,že byly staršího data. Panenky byly lepší. Výsledek: italská restaurace, ve které si rozhodně nedávejte italské pokrmy:-)


jahl - Bolevecká Pizzerie
21. červenec 2014 | 23:00

Chodíme sem velmi často a na pizzu už nikam jinam, tahle je prostě super. Minutky i polední nabídky mě spolupracovníkům i rodině velmi chutnají. Pivo točená 12ka delikátní, a s chutí si dám i fénixe. Prostě to tu nemá chybu.


HonzaOu - Pizza Bossi
19. duben 2011 | 14:09

s pizza Bossi mam pouze dobré zkušenosti, pizza je dovezena vždy rychle a ještě horká, těstoviny jakbysmet a navíc- lahůdka!!! vřele doporučuji


Arnošt - Pizzerie Solní
18. duben 2011 | 09:17

Dobrý den, dne 13. 4. 2011 jsme s přítelkyní navštívili kuřáckou část této pizzerie. Po příchodu jsme opět narazili na paní servírku, která byla posedávala u stolu a byla opět obklopena svými kamarády a sklenkou vína! Jelikož navštěvuji tuto pizzerii často zaráži mne, že majitelka s touto servírkou už dávno nevyrazila dveře! Asi nevědí, že takový člověk jim odhání klientelu!


Vrtulka - Cortina
15. duben 2011 | 13:27

Vynikající česnečka, na poctivý česnek v dobré polévce málokde narazíte, obsluha milá, pozorná, na úrovni. Prostředí perfektně vyhovující mně a hlavně mému gotickému příteli, který si pochvaloval zejména absenci oken a skvěle volené barvy temného interiéru. Jediné co mně skutečně rozčarovalo, byl náš pokus o návrat k domovu, kdy můj přítel po prvním kroku z Cortiny do nehostninné ulice dvakrát zakřičel:"Světlo, světlo!" a se zavřenýma očima uháněl neznámo kam... domnívám se, že k Mroži


elvyk - Pizzerie Solní
6. duben 2011 | 14:15

Dne 5. 4. 2011 jsem si návštěvu v nekuřáckém dvorečku užila, kuchyně byla skvělá a na jídlo jsme dlouho nečekali, obsluha byla velmi příjemná a ochotná poradit s výběrem jídla. Těším se na další návštěvu s přátely, kupónky na pizzu byl skvělý nápad s kamarádkou zajdem příští týden na pizzu. Přeji spoustu spokojených hostů :-))


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 41 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde