Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

pavel.speedy - Paganini
4. červenec 2011 | 14:17

2. 7. 11 Jsem zavítala na pizzu s kamarádkou, musim uznat,že jsem byla mile překvapená, hubená černovláska byla velice ochotná, příjemná usměvavá, a ačkoli jsem člověk rejpavý vyzvídala jsem složení různých jídel na menu a samo sebou si nechala poradit, je vidět ,že zde pracuje člověk se srdcem k gastronomii, VŠE VĚDĚLA a nebo to umí dobře maskovat :) Vše trvalo cca 12 min. a pizza byla výborná, takže shrnuto ráda se do tohoto podniku vrátím.


vp - Dolce Vita Restaurant
4. červenec 2011 | 14:06

Objednal jsem si pizzu Hawai. Sugo bylo strašně kyselé a kromě té kyselosti žádnou jinou chuť nemělo, ani po rajčatech. Na tom sýr, ten také bez chuti. Sugo i sýt leželi na korpusu, který byl vespod spálený a nad tím zas hnusně rozbřindaný těsto. Když se servírka zeptala, jestli mi chutnalo, když viděla, že jsem 4/5 pizzy nechal, a já jí řekl, že ne a popsal jí, co přesně mi na té pizze nechutnalo, jenom se uraženě šklebila a řekla, že tak to dělají každej den a ještě nikdo nic neříkal. Neperlivou vodu přinesla už otevřenou, nejsem nějaký minerálkový gourmet, ale chutnala jako právě natočení z kohoutku a lavírovala někde mezi teplá/studená. Takže nedoporučuju.


Adleita - Dolce Vita Restaurant
4. červenec 2011 | 13:51

Tato pizzerie má potenciál, jednak krásným interiérem (který je ovšem poněkud poničem často ne úplně vkusnými doplňky)a polohou v centru města se zahrádkou. Bohužel jsem zde dvakrát jedla a moje představa o italské kuchyni je trošku jiná. Je třeba zvláštní, že jako polední menu je zde nabízen smažený sýr apod. Je to trochu zklamání.


anteena - Paganini
30. červen 2011 | 16:10

Příjemná pizzerie v centru města, pizza výborná ale obsluhu zaškrtit - na pizzu, již vydanou z kuchyně, jsme čekali, až nám jí servírka donese na stůl, 10!!! minut, takže dorazila naprosto studená a k tomu po nás chtěla ihned po příchodu, ještě než jsme si stihli sednout , voucher se slovy ,, kdyby náhodou byl falešný..." co dodat..


lantash - Pizzerie Pronto
30. červen 2011 | 14:10

Pizza naprosto vyborna. Obsluha skvela, stale usmevava, velice rychla. Neni co vytknout, takhle by to melo vypadat:)


lantash - Pulcinella
30. červen 2011 | 13:52

Na testu pizzy skoro nic nebylo (4 kolecka salamu, par kousku ananasu, trochu strouhaneho eidamu) a suroviny vypadaly jako nejlevnejsi co se koupi, urcite ne italske. Testo bylo dobre, napoje strasne drahe, obsluha dobra.


anteena - J. Gotti
29. červen 2011 | 21:22

Souhlasím s dalšími hodnotitely:) Pizza super s výbornými ingrediencemi, obsluha občas bez nálady, ale rychlá:)


Moniqa - J. Gotti
27. červen 2011 | 21:47

Navštívila jsem tuto restauraci dnes s přítelem a naprostá spokojenost z mé strany. Obsluha rychlá, příjemná a pizza opravdu výborná. Někomu možná bude vadit více kořeněná rajčatová omáčka.. Ingrediencemi se zde nešetří a chuťově špička, jen těsto malinko vyšší.. Jedna z nejlepších pizzerií v Plzni, pravá italská, což není každému po chuti - zvykli jsme si na počeštěnou verzi.. Jen k pití plzeňská dvanáctka nebyla nic moc..


Berry - Pizzeria La Piazzetta
23. červen 2011 | 17:52

Super, příjemné prostředí i obsluha....


saman.sc - Paganini
22. červen 2011 | 19:56

Po dlouhé době jsem opět zavítal s přáteli do této pizzerie. Interiér doznal dílčích změn a nutno uznat že k lepšímu. Obsluhovala nás příjemná blondýnka. Pivo mělo správnou míru i teplotu a přítomné dámy si objednali italské víno z nabídky, které nám servírka přinesla v karafě i s velkou lahví vody v ceně. Pizza měla tenké těsto a byla dobře propečená. Po přečtení předchozích recenzí jsem nabyl dojmu, že se buď vyměnil personál, anebo jsem měl štěstí. V každém případě jsem s touto pizzerií udělal celkem příjemnou zkušenost.


swell - Dolce Vita Restaurant
20. červen 2011 | 13:03

Moc milý podnik s dobrou atmosférou, příjemnou obsluhou a kvalitními pokrmy..


mrozu - Ristorante San Marino
14. červen 2011 | 23:29

Naprostý souhlas se Sonikv, vyzkousel jsem všechny "pálivé" pizzy (celkem 4 v tu dobu), a vrchol pálivosti bylo zřejmě hodit na povrch 2 sterilované kozí rohy. Největší atrakce v této restauraci je objednat si lahvový Chodovar s patentním uzávěrem, otevřít a sledovat tupé pohledy okolí :D


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 41 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde