Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

marwin - Pulcinella
7. říjen 2011 | 12:13

Po první návštěvě: neuvěřitelně dobrá obsluha! Poslední teplý podzimní den jsme si sedli venku a hned nám s úsměvem nabídli deku. Žádné prodlevy, všechno s úsměvem a v pohodě, profesionálně. Takhle spokojený s obsluhou jsem ještě v Plzni nebyl. Pochvalu zaslouží způsob servírování espressa, které je uzpůsobeno českým poměrům, čili kdo che, může si dolít hrnek horkou vodou. Pizza má poměrně slušné těsto, jinak nic moc, hodně nevýrazná, taková nijaká, až chudá by se chtělo říct, nebýt té ceny.


ain - Pizzerie Solní
28. září 2011 | 10:22

Pizza bohužel (jediná čerstvá zelenina na vegetariánské pizze byla cibule, vše ostatní mražené až to praští), jídlo je na tom obdobně (např. jejich zapečené brambory s lilkem bych se styděl vůbec prodávat). Obsluha kapitola sama pro sebe - při přijímání objednávky kouká z okna a do stropu, místo "prosím" nějaké "hm" atd. Maximálně čeká na dýško. Ubrousky v kvalitě nedosahující kvality ani nejhoršího toaletního papíru. Na nedělní oběd nešlo zajít do nekuřácké části, přes oběd jsou všude popelníky a všudypřítomný smrad z cigaret.


brkan - Dolce Vita Restaurant
22. září 2011 | 13:11

Nejlepší pizza v Plzni a i jinde jsem lepší nejedl a teď už si jinde ani pizzu nedávám. Obsluha maká. Akorát mi trošku vždycky překvapí wc. Na to, že restaurace působí docela příjemě, tak záchody tomu opravdu neodpovídají, sice voní ale, ty pavučiny:-(


Susanolla - J. Gotti
18. září 2011 | 12:30

Příjemné prostředí, souhlasím s obsluhou, občas by to chtělo alespoň jednou se usmát. Jinak pizza OK - asi jako všude, měla jsem panenku a dušenou zeleninu - vynikající. Určitě se vrátím.


Tyky - Ristorante Cascavello
14. září 2011 | 09:46

Včerejší návštěva tohoto podniku byla pro mne šokující, měl jsem zde obchodní jednání a bylo mi doslova před klientem trapně co nám zdejší obsluha předvedla. Ve špinavých džínách a s naprosto otráveným obličejem nám přinesla preso v šálku, který vůbec nepatřil k podšálku. Cukr byl v osekané hliněné misce s hliníkovou špinavou lžičkou. Posléze si sedla vedle nás ke stolu a začla vehementně telefonovat a kouřit jako doma, poté začala jíst broskev a mlaskala na celé kolo, bylo mi trapně jako nikdy. Sklízení skleničky ze stolu proběhlo tak, že strčila prst do sklenky jako někde v na nádraží v bistru. Posléze volá od baru, jestli ještě vodu a že prej má jen neperlivou. Po zaplacení jsem chtěl kontakt na provozního, měl jsem totiž s tímto podnikem soucit, tedy bych telefonicky poinformoval jejího nadřízeného o její přístupu, ale bylo mi řečeno, že prý provozního nemají, ale majitele ano. Prý je vzadu u kuchaře, tedy pro něj šla a vrátila se s tím, že nemá čas ať to řeším s ní, je jasné, že majitel vůbec nevěděl proč s ním chci mluvit, třeba si objednat několik stolů na firemní setkání, ale ani tato představa nenapomohla k tomu, aby přišel. Nechci hodnotit podnik ani kuchaře, ale obsluha největší katastrofa co jsem v Plzni zažil.


mivesela - Caffé Pizzerie Gargano
3. září 2011 | 21:12

Ne první pohled nenápadnou pizzerii jsem navštívila v poslední době několikrát a mohu ji s čistým svědomím ve všech ohledech doporučit. Obsluha rychlá a příjemná, ochotně vysvětlí i italské gastronomické pojmy. Kladně hodnotit mohu i jídla, která jsem zde ochutnala, překvapivě se zde nesetkáte s eidamem, jak je běžné na ostatních plzeňských pizzách, ale s mozzarelou. Ale za naprostou lahodu považuju salsu se sušenými rajčaty a jako přílohu česnekovou pizza panne, fakt delikátní.


kulisek27 - Café Pizzeria Roma
13. srpen 2011 | 07:01

Výborná restaurace, objednám si pizzu přes internet, 2 hodiny se nic neděje a když volám na obě čísla tak mi to pro jistotu nikdo nebere. A podotýkám, že to bylo v pracovní době. Určitě zas někdy budu s nimi ztrácet čas.


Barney Gumble - Pizzeria La Piazzetta
11. srpen 2011 | 17:08

S přítelkyní jsme tuto útulnou sklepní restauraci navštívili víceméně náhodou, když jsme sháněli kam zajít večer na pizzu. Přivítalo nás velmi příjemné prostředí a ještě příjemnější mladý číšník, dle přízvuku původem Ital. Já si dal pizzu, přítelkyně se nakonec rozhodla ochutnat zdejší kuřecí plátek sypaný parmezánem soplněný o hranolky.

To co následovalo, mohu popsat pouze jako gurmánskou nirvánu, neb takové blaho, jaké se rozhostilo v našich ústech jsem doposud v žádné restauraci nezažil. Má pizza byla naprosto perfektně připravená, těsto nádherně tenké a krásně propečené a křehké. Obrovský rozdíl proti tlustým a do černa připáleným zmetkům, které na strávníka čekají v každé druhé "pizzerii". Chuť jednotlivých ingrediencí se nádherně snoubila a nikde nic nechybělo, ani nepřebývalo. Výrazně k tomu přispěl dozajista i pravý italský sýr, použitý místo obligátního vakuovaného eidamu.

Přítelkyně si rovněž pochutnávala, proto jsem neváhal a okusil něco z jejího talíře. Chuťové blaho explodovalo na mém jazyku s novou intenzitou, neboť kuřecí maso se nádherně rozpadalo a lahodný parmezán dotvářel celkový dojem o další dimenzi. Hranolky byly rovněž úžasné, neb nebyly jen dozlatova opečené, ale zřejmě i ručně připravené z čerstvých brambor, což se na chuti samozřejmě odrazilo.

Co se cen týče, zarazilo mě, jak jsou jídla na dnešní poměry výrazně levná. Vyzdvihnout pak musím zejména skutečnost, že veškeré ceny odpovídají užitým ingrediencím. Je obrovský rozdíl, pokud si objednáte jednoduché jídlo nebo něco speciálnějšího. Pokud ve svém jídle budete chtít najít parmezán, prosciutto, mozarellu či jiné "lepší" ingredience, pak si za ně samozřejmě připlatíte. Rozdíl cen bude ale rámcově 80,- Kč -> 150,- Kč. Nestane se vám tedy, že zaplatíte jako jinde 129,- Kč ať už si dáte vepřový řízek s bramborem nebo falmbované medailonky na portském víně. Cena zkrátka odpovídá objednávce, což ve výsledku nejvíce ocení vaše chuťové pohárky.

V polovině roku 2011 tedy dávám s klidným svědomím plné hodnocení a připojuji vřelé doporučení tohoto gastronomického skvostu plzeňských nej.


Zabi - Bella Italia
11. srpen 2011 | 14:27

Lasagne už nikdy!

V naději, že restaurace, která se specializuje na italské jídlo bude tento pokrm umět, jsem si objednal Boloňské Lasagne. To co mi přinesly překonalo i mé nejhorší zážitky, které jsem s tímto jídlem zažil v různých plzeňských hospodách. To co jsem dostal v zde už Lasagne nepřipomínalo vůbec. Byla to miska plná jakési kečupové omáčky, kde navrch plavala (doslova plavala) krusta roztaveného sýra. v hlubině pod ním pluly jakési tenké plátky nestravitelného těsta. Původní záměr asi byl aby se střídali plátky a směs. Vzhledem k tekuté konzistenci celé této věci se jednotlivé vrstvy prolnuly a všechny plátky "těsta" slepili k sobě do jedné tuhé vrstvy, pod kterou se schovávala už jen nekonečná hlubina bizardní boloňské omáčky. Celé se to nedalo smysluplně nabírat žádným příborem, natož jíst. Kuchař který toto dílo přivedl k světu pravděpodobně Lasagne nikdy neviděl, nebo projevil výjimečnou drzost toto za Lasagne vydávat. V italské restauraci pro mě byl toto opravdu šok.

Velká škoda, protože prostředí (seděli jsme na zahrádce) i obsluha byli příjemné. Příště pokud sem, tak raději pouze pa pizzu.


marwin - Pizzerie Pronto
22. červenec 2011 | 16:28

Takový ostrov jistoty na Locháči, kde jinak nic není. Už pár let sem občas zavítám a řekl bych, že se pořád zlepšují. Obsluha bývá dobrá až výborná, jídlo vždycky v pohodě.


horejs - Paganini
19. červenec 2011 | 22:10

Včera jsem navštívil a mohu jen doporučit. Obsluha velice milá a pozorná. Pizza byla za 10 minutek a výborná. Prostředí velice příjemné. Těším se na příští návštěvu.


Kimitana - Paganini
6. červenec 2011 | 19:31

Včera jsem navštívila s kamarády poprvé tuto Pizzerii. Obsluha velice příjemná, pizzy dobré a dostali jsme je za deset minut. Byli jsem velice spokojeni. Doporučuji


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 41 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde