Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 491 recenzí

a0b9 - Paganini
28. prosinec 2012 | 21:55

Po poslední návštěvě musím bohužel změnit svůj názor... vždy jsme tady byli spokojeni, ale naposledy jsme zaznamenali rapidní zhoršení jídla (suroviny byli snad ty nejlevnější šméčka na trhu), obsluhy (hosté jsou víceméně na obtíž).... vzhledem k tomu, že v sobotu večer byla pizzerka prázdná nejsme pravděpodobně jedinými, kteří tento úpadek zaznamenali...


muf supermuf - Pizzerie San Marino
12. prosinec 2011 | 09:23

Tak teda musim rict, ze jsem tuhle pizzerii mela odjakziva za nejlepsi v Plzni, chodili jsme tam na pizzu i ostatni jidla moc radi, i jsme si sem tam objednavali domu a vzdycky super. Dobre ingredience, primerene korenene, vonave bylinky... Ale to bejvavalo... O vikendu jsme se po dlouhe dobe stavili na obed a kvalita je uz uplne jinde. Asi kuchar dostal k jezisku nove korenici smesi a sponzorem hospody je Maggi. Vsechno bylo strasne presoleny, moje milovany palivy noky obaleny v koreni a taky slany jako prase, masoxovej vyvar, no hruza... Docela mi to mrzi, vazne tu driv skvele varili. No co, holt glutamatu zdar, chutovym bunkam zmar!


hard - Bella Italia
4. prosinec 2011 | 17:24

Já jsem byl příjemně překvapen. Původně jsme měli zamířeno k vedlejší konkurenci, ale protože tam byl nedýchatelný zápach cigaretovéhou kouře, šli jsme sem, kde naštěstí mají oddělené sektory.

Prostředí nás potěšilo, čisté bílé ubrusy na stolech, pěkné malby, sice trochu průvan odvedle, ale to se dalo vydržet.

Obsluha výborná, milá. S jídlem jsme pravda moc neexperimentovali, dali si gnocci a ty chutnaly. Sice nevím, jestli byly opravdu domácí, ale chuťové to bylo velmi slušné. Pizzu, kterou jsme si přibalili domů byla též velmi dbrá.

Za slušný peníz se tu dobře najíte a posedíte v příjemném prostředí, kde hraje i italská hudba, a tak to má být.


hans - Pizzeria Antica
10. listopad 2011 | 17:08

Po vyzkoušení této pizzerie na "slevové" akci, jsme se stali pravidelnými hosty. Výborná pizza, velký porce těstovin a chutné suché rozlévané víno. Jídlo bylo vždy hotové do 10 minut, obsluha všímavá, dokáže doporučit. Spokojenost!


simi - Paganini
2. listopad 2011 | 12:24

V této pizerii jsem byla již několikrát a vždy jsem byls jen a jen spokojená.... piza velká, dobrá a obsluha uspokojivá... Jen pan majitel by měl věnovat vědší pozornost vzhledu restaurace. Chdím tam už asi pátým rokem a za tu dobu jse tam nezměnilo vůbec nic, možná by stačilo vymalovat, je to tam stereotip ....... jinak mohu doporučit :-)


Kex - Dolce Vita Restaurant
30. říjen 2011 | 13:59

Dle mého názoru nejlepší pizzerie v Plzni co se týče kvality pizzy. Za přijatelné ceny nabízí skutečně chutnou pizzu se vším, jak má být. Také klasické prověřovací polévky Zuppa di Pomodoro a brokolicový krém zde vaří výborně, a to podle mé zkušenosti vždy koresponduje s kvalitou pizzy. Pití je mírně dražší (hlavně nealko), ale dá se to. Bohužel se ale poslední dobou začala v Dolce Vitě dramaticky zhoršovat obsluha. Nejenže neumí servírovat, neví, z které strany se přistupuje k hostu, talíře s jídlem podávají přes hlavy hostů, ale naposledy si nás dokonce více než půl hodiny nikdo nevšímal (byť byl lokál poloprázdný), takže jsme byli nuceni (znechuceni a rozčarováni) odejít jinam.


Kex - Pulcinella
30. říjen 2011 | 13:39

Pizzerie se nenachází na zrovna atraktivním místě a ani stavba (montovaný domek), ve které je umístěna, nevypadá zvenčí zrovna přitažlivě. Vnitřní výzdoba je o poznání lepší než vnější vzhled a celkem koresponduje s profilem pizzerie, ačkoliv už není "nejčerstvější" - obrazy a sušené dekorace jsou zaprášené, na trámech pod stropem visí pavučiny, atp. Nicméně při posezení uvnitř může člověk celkem snadno vypustit panelovou džungli okolo. Bohužel ale tím pozitiva víceméně končí. Ceny jsou naprosto neadekvátní jak umístění a stylu pizzerie, tak koncepci vnitřní výzdoby, čistotě, způsobu obsluhy, ale zejména kvalitě nabízené pizzy. Na stolech sice nechybí např. panenský olivový olej, který je ale v odporně opatlaných lahvích, v nichž se prodává, nikoliv např. v karafě. Na stole také jsou drobky předchozího stolujícího a na ubrusech viditelné (v našem případě čerstvé) skvrny. Předložená pizza za ty peníze rozhodně nestojí - těsto je bledé, mizerně vypracované a nedopečené, pizza nekřupe, prakticky nikde není chycena pecí. Většina pizz nerespektuje receptury, např. Quattro stagioni není rozdělena na čtyři viditelně jiné části podle ročních období, také byla v našem případě nedochucená, spíš přímo bez chuti. Tradiční polévka Zuppa di Pomodoro za 50 Kč byla nejspíš z protlaku, překyselená a nesprávně okořeněná. Nápoje jsou nesmyslně drahé, nejlevnější je voda bez bublin, 0. 25 litru za 30 Kč. Pizzu v Pulcinelle rozhodně nedoporučuju, naopak obsluha byla velmi milá, vstřícná a ochotná.


M_k - Pizzeria La Piazzetta
26. říjen 2011 | 10:55

Pizzerii často navštěvuji a co se týče kuchyně mohu doporučit. Pizzy velmi solidní, občas nedomrlé hotovky, ale většinou jídlo OK. Luxusní cibulová polévka!! Mám však nevalné zkušenosti s obsluhou, kvůli ní mnozí mí kolegové do této restauarce odmítají chodit. Zrovna níže zmiňovaný italský číšník je často velmi zmatený, i na jednoduchý součet si bere kalkulačku i přesto útratu nedokáže správně sečíst a vrátit peníze.


rockym - Dolce Vita Restaurant
23. říjen 2011 | 22:07

jedna z nejlepších a nejchutnějších pizz v Plzni. To samé můžu říci i o latté i Lambruscu bianco. Navíc velice vkusně zařízené ambiente s milou a rychlou obsluhou. Takže pokud váháte kam vyrazit na dobrou pizzu či na romantický večer s drahou polovičkou, dolce vita je jasná volba.. u mě plných 5 hvězd :)


hans - Paganini
23. říjen 2011 | 21:53

Tuto pizzerii jsme v poslední době navštívili několikrát a byli jsme vždy spokojeni. Pohodová obsluha, pizza velká, velmi chutná. Jediným mínusem byla o něco delší čekací doba v čase obědů.


hans - Pizzeria La Piazzetta
23. říjen 2011 | 21:48

Cestu do téhle pizzerie jsme si našli díky slevopoukázce na pizzu. Velmi dobře působí italská obsluha, pizza byla menší ale velmi chutná. Víno i pivo bez chyby.

Návštěvu určitě doporučuju, je to trošku jiná pizerka než ostatní v Plzni.


zappy - Caffé Pizzerie Gargano
10. říjen 2011 | 22:18

V kulturním a společ. magazínu Žurnál mě zaujalo doporučení na tagliatelle s šafránovou om., parmskou šunkou, rukolou a parmezánem v této pizzerii. Dali jsme si tuto specialitu, steak, salát, rajčatovou polévku a na závěr tiramisu. Jídlo bylo opravdu vynikající, jedinou výhradu mám k polévce, která mi přišla hodně slaná a kořeněná, ale jde spíš o zvyk(máme oblíbenou v rest. golden fish), jinak velká spokojenost. Ještě poznámku k obsluze-nikde jinde jsem se nesetkal s tak příjemným personálem a atmosferou jako tady,číšník i šéfkuchař a majitel v jedné osobě, oba italové, opravdu srdeční a vstřícní.


na začátek | «předchozí | Strana 11 z 41 | následující» | na konec

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde