Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Fiky - Amaretto Club
2. únor 2006 | 21:32

Při srovnání s ostatními klasickými nonstopy(mimo hospody U Kohoutů) v centru města, mě přijde tento ze všech nejlepšípo všech stránkách.


Fiky - Pivoňka
31. leden 2006 | 21:14

Příjemné posezení, celkem dobrý pivo a fůra mladých lidí. Celkem velká nevýhoda jsou ale celkem šílené záchody....


Enrique Ondo - Azyl
31. leden 2006 | 15:22

Má nejoblíbenější kavárna s velmi zajímavě řešeným interiérem a často se měnícími výstavami. Nejlepší je ochoz nad barem, kde je klídek a člověk má rozhled po celym poniku. Hudba bejvá hodně dobrá a přestože je to kavárna poněkud dražší, tak víno (dobrý) za dvacku hned tak ve městě neseženete. Prostě samý superlativa.


Enrique Ondo - La Fabbrica
31. leden 2006 | 15:16

Příjemná klubo-hospoda s levnym pivem a pohodovou obsluhou, čehož je nutné si vážit, přestože by to měla bejt samozřejmost (teda ohledně obsluhy). Zařízení je nový a příjemný. Občas je tu ale na muj vkus až příliš klidno.


Enrique Ondo - Dominik
31. leden 2006 | 15:11

Celkem pohoda, obsluha je typicky česky ochotná a v dopoledních hodinách lze potkat houfy zástředoškoláků. Výhodou je celkem levný pivko, což v tomhle podniku nebylo vždy pravidlem.


Zunic - Jestrdej
23. leden 2006 | 15:11

Hezky zařízená hospoda. Škoda že jí převážně využívají hráči automatů.


Zunic - Amaretto Club
23. leden 2006 | 14:43

Tento podnik je dobrej akorát tak na pivní dojezd a jako prodloužená tramvajová zastávka na ranní tramvaj.


Beny - Amaretto Club
18. leden 2006 | 10:55

Není-li nic lepšího, i tady se dá popít. (pravda je, že lepší nonstop podniky se vždy najdou...)


Pony - Amaretto Club
20. prosinec 2005 | 15:18

Tenhle podnik bych navštívil pouze ve stavu nouze, totální žízně a nemohoucnosti doplazit se někam jinam. Toť vše.


Enrique Ondo - Subway
17. prosinec 2005 | 21:27

Moje oblibeny misto - obzvlaste v lete potesi posezeni na zahrade, hraje tu dobra hudba, obsluha je opravdu prijemna a na zahrade se i griluje. Proste pohodovej klubik jak na pokecani, tak na

(p)opiti a na vetsi a divocejsi akce.


Pony - Azyl
16. prosinec 2005 | 21:44

Určitě jeden z mála podniků v Plzni s jedinečnou atmosférou. Záleží jen na tom, zda vám padne do oka. Hodně se mi líbí možnost posezení nad úrovní baru. Doporučuju především na pokec s přáteli v menším počtu.


Abuse - Subway
9. prosinec 2005 | 03:05

Hezké leč mrtvé. V lété je zahrada gut.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde