Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Víťa - Amaretto Club
9. březen 2006 | 00:11

Dávám čtyři hvězdičky, páč jsem se tam párkrát zasekl... A ceklem v pohodě se pak již za svštla dobíhají znovu jezdící tramvaje... :)


Jeník - Pivoňka
6. březen 2006 | 19:44

No klub/hospoda tedy nic moc: málo místa u stolů a často je hudba nahlas tak, že není slyšet vlastního slova..


ambiente - Bar Sofie
26. únor 2006 | 12:06

Dost mrtvý podnik, ne zrovna moc všímavá obsluha, jsou zde i mnohem lepší "pivní bary."


Stinin - Pivoňka
24. únor 2006 | 11:28

Parádní podnik když se chcete potkat se spoustou nových mladých lidí. Obsluha pouze na baru v pohodě. Dost často narváno, parádní je sezení v úplně spodní části, tam jsou i velké stoly. Souhlasím, že WC je něco, co tomuhle podniku sráží hvězdu.


Stinin - Dominik
24. únor 2006 | 11:11

Dominik je dobrej zejména v létě na velké zahrádce. Pokud je více lidí, tak je to tady jak stvořený. Ale souhlasím, že ani obsluha, ani pivko teda žádnou světovou kvalitou nevynikaj.


Stinin - Archa
25. červen 2007 | 23:41

Archa, nebo my tomu říkáme Jäger, je dle mého názoru jedna z nejlepších kaváren ve městě. Fakt to není hospoda na to jít si tam dát pivko - ceny tomu odpovídají. Pokud však chcete někam na obchdoní jednání, tak tenhle podnik je svou kvalitou ten pravý. Mají dost stálou klientelu, obsluha příjemná. Pokud nevíte co s nějakou delší mezerou Archa je opět jedním z nejlepších míst na to si přečíst noviny, atd., páč v křesílkách se perfektně sedí. Jediným mínusem jsou skutečně ty vyšší ceny.

Edit 25.6.07 - už sem tam dýl nebyl. Jednou mě ale řádně nas.. obsluha, takže sem tento podnik s díky opustil. Sale to jistí...


Stinin - Amaretto Club
24. únor 2006 | 11:04

Amareto to rozhodně není podnik dle mého vkusu - obvzlášť tak po té půldruhé ranní už jako nic moc. A jít si tam dát pivko přes den, považuji za čirou lenost se odplazit do lepší hospody. Jediná zajímavá věc, kterou amareto disponuje je znalostní automat "Milionář", kde se hraje dost podobně jak v televizním milionáři, max. výhra je litr.


ambiente - Dominik
7. prosinec 2008 | 14:49

Tak tenhle podnik opravdu hodně, hodně moc upadl. DJ, nebo co to bylo pustil bezprostředně po našem příchodu hudbu tak nahlas, že jsem se vůbec neslyšeli, což přispělo k našemu spěšnému odchodu. Poté co pustil hudbu na plný pecky, usnul na baru (bylo asi 21:00).

Za barem tři barmanky, hleděli si spíše sama sebe, než hostů. Osazenstvo taky dost podivné, věkový průměr tak tak 18 let. Takže Dominik už opravdu ne - ke starému dobrému Dominu to má opravdu dost daleko.

edit březen 2006:

Souhlasím, dříve to byl velice rušný a hojně navštěvovaný podnik, v poslední době však jeho oblíbenost, zdá se, upadá. Přitom je zde stále velice příjemné prostředí.

Na zahradě v létě je nicméně obvykle plno pořád. Můžete zde opéct buřty u ohně, posedět u vychlazeného pivka, zahrát si fotbálek a v pokročilé hodině se v opojené náladě vydat teplou letní nocí k domovu.


Enrique Ondo - Lucky Bar
17. únor 2006 | 12:50

POHÁDKA O NEMILÉM ZÁŽITKU S NE/MILÝM BARMANEM: Musim se s váma podělit o svuj zážitek z Lucky Baru. Vždycky se mi tam líbilo a když sem slyšel, že barman je nákej divnej, tak sem se ho zastával, že mě přijde v pohodě. To, že tam byli dost agresivní hosti bych ještě skousnul - dementi sou všude. Když sem ale šel platit, muj oblíbenej barman mi vrátil o 10 korun míň, tak sem mu o ně řek. Nejdřív to nechtěl pochopit a pak mi hodil desetikorunu se slovy: "Taky se snad dává dýško!". Nezmoch sem se na jinou odpověď, než že "to neni pravidlem". Měl pak ještě spoustu keců co maj/nemaj bejt slyšet. V podstatě mě okrad, neomluvil se a ještě měl to drzost tohle říct. Z toho plyne, že Lucky Bar NIKDY více (a barman je opravdu nákej divnej)!!!


L@D@ - Dominik
13. únor 2006 | 19:06

Drive celkem rusny pohodovy cefe bar.. dnes se mi zda ze na tenhle podnik lidi zanevrely.. myslim si ze z duvodu cen, ktere zde byly.. nebo strasnou obsluhou.. nebo pivem?.. ale zda se mi ze uz ani dobre ceny sem tolik lidi co drive neprilakaji.. v lete zahradka je naprosto v poradku.


L@D@ - Amaretto Club
13. únor 2006 | 19:00

Takove podniky povazuji za stav nouze.. kdyz uz neni kam


L@D@ - Forest Bar
11. únor 2006 | 18:05

Paradni Cafe-bar v centru Plzne. Vyborna kava, koktejly a stejky k pivu, venkovni posezeni, super obsluha... poradane akce.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde