Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

bravesirrobin - Vypeckovanej Pomeranč
27. duben 2006 | 18:20

Výbornej podnik, skvělá (a krásná) obsluha a fajn lidičky.


Votep - Prešovská
28. září 2007 | 11:46

Jeden z lepších nonstopů v centru. Pivo maj většinou dobrý, ale když si tam ve čtyři ráno dáváte patnáctý, tak už to může bejt jedno.

Nedavno po rekonstrukci, sice skoro to samy jako predtim, ale potešilo mě hlavně, že přidali druhou mušli na hajzlíky:-)


Pablo - Bar Sofie
24. duben 2006 | 21:01

Jen pro doplnění, tento bar vlastní opravdoví bulhaři:)

takže po lehkém seznámení s obsluhou se dočkáte i místních (bulharských) pálenek:)


Votep - Lucky Bar
24. duben 2006 | 17:46

Mě se tady teda žádná příhoda s barmanem nestala, ikdyž je teda pravda, že ta obsluha je tu taková všelijaká. Ale pivko v pohodě a když je to při cestě...


Víťa - Crazy Music Club
3. duben 2006 | 16:01

Souhlas s kchalanama, v Crazy Music clubu lze realizovat parádní akcičky a G 12 tomu dá vskutku vysoké obrátky ;-)


ambiente - Crazy Music Club
2. duben 2006 | 13:01

Parádní klubík, chce si to jen vyšětřit čas a vyrazit na Roudnou. Zdejší akce mají opravdu nevyzpytatelné konce, neboť G12° je v jistých ohledech tak trochu zrádná:) Jinak k poslechu hudba, která je obecně považována za dobrou, takže se rozhodně nemusíte bát nějakého fiaska.


Abuse - Crazy Music Club
2. duben 2006 | 12:06

Pěkný klub s příjemnou obsluhou. Pařby můžou mít někdy opravdu nevyspytatelné konce. Hlavně díky Gambrinus dvanáctce, která chutná, ale taky zabíjí :)


jesetter - Dominik
30. březen 2006 | 10:31

Byl jsem tam sice jenom párkrát, ale pokaždé mi přinesli teplé víno. Taky jsem měl pocit, že u našeho stolu a u baru je jiné časové pásmo, protože obsluhu by předehnala i želva. Další věc je, že jsem se tam pokaždé přizabil o jeden shod, ale to je asi jen můj problém. Jesti tam ale půjdete, tak bacha na něj. Velké plus je ale to prostředí, je tam fakt hezky.


jesetter - Amaretto Club
29. březen 2006 | 10:43

Amaretto je fajn. Když jsme ještě měli fakultu hned vedle, tak jsme tam byli pečený vařený. Po většinu času je tam příjemná a sympatická obsluha a to i v ranních hodinách.


ambiente - La Fabbrica
28. březen 2006 | 23:21

Pohodová a pěkně zařízená hospůdka s vstřícnou obsluhou a dobrým pivkem. Jelikož je to zde nové a moc lidí o ní zatím neví, obvykle si tu vždy najdete místo k posezení, a to i během sportovních přenosů, kdy je už všude beznadějně natřískáno.


Shotice - Pivoňka
16. březen 2006 | 13:03

Pivonka - dobrá hudba fajn lidi pomala obsluha nechutný hajzlíky, nic moc prostory ale sedět se tam dá....


Fiky - Dominik
15. březen 2006 | 21:52

Prostředí je sice velmi příjemné, ale pomalejší obsluhu jsem ještě nikde neviděl. Dostali jsme první pivo a barmanka si nás hodinu ani nevšimla. Nevšimla si nás skoro ani když už nám došla trpělivost a šli jsme zaplatit na bar... Nahoře už mi asi zase dlouho neuvidí...... Maximálně zahrádka v létě.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde