Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 338 recenzí

Víťa - Crazy Music Club
3. duben 2006 | 16:01

Souhlas s kchalanama, v Crazy Music clubu lze realizovat parádní akcičky a G 12 tomu dá vskutku vysoké obrátky ;-)


ambiente - Crazy Music Club
2. duben 2006 | 13:01

Parádní klubík, chce si to jen vyšětřit čas a vyrazit na Roudnou. Zdejší akce mají opravdu nevyzpytatelné konce, neboť G12° je v jistých ohledech tak trochu zrádná:) Jinak k poslechu hudba, která je obecně považována za dobrou, takže se rozhodně nemusíte bát nějakého fiaska.


Abuse - Crazy Music Club
2. duben 2006 | 12:06

Pěkný klub s příjemnou obsluhou. Pařby můžou mít někdy opravdu nevyspytatelné konce. Hlavně díky Gambrinus dvanáctce, která chutná, ale taky zabíjí :)


jesetter - Dominik
30. březen 2006 | 10:31

Byl jsem tam sice jenom párkrát, ale pokaždé mi přinesli teplé víno. Taky jsem měl pocit, že u našeho stolu a u baru je jiné časové pásmo, protože obsluhu by předehnala i želva. Další věc je, že jsem se tam pokaždé přizabil o jeden shod, ale to je asi jen můj problém. Jesti tam ale půjdete, tak bacha na něj. Velké plus je ale to prostředí, je tam fakt hezky.


jesetter - Amaretto Club
29. březen 2006 | 10:43

Amaretto je fajn. Když jsme ještě měli fakultu hned vedle, tak jsme tam byli pečený vařený. Po většinu času je tam příjemná a sympatická obsluha a to i v ranních hodinách.


ambiente - La Fabbrica
28. březen 2006 | 23:21

Pohodová a pěkně zařízená hospůdka s vstřícnou obsluhou a dobrým pivkem. Jelikož je to zde nové a moc lidí o ní zatím neví, obvykle si tu vždy najdete místo k posezení, a to i během sportovních přenosů, kdy je už všude beznadějně natřískáno.


Shotice - Pivoňka
16. březen 2006 | 13:03

Pivonka - dobrá hudba fajn lidi pomala obsluha nechutný hajzlíky, nic moc prostory ale sedět se tam dá....


Fiky - Dominik
15. březen 2006 | 21:52

Prostředí je sice velmi příjemné, ale pomalejší obsluhu jsem ještě nikde neviděl. Dostali jsme první pivo a barmanka si nás hodinu ani nevšimla. Nevšimla si nás skoro ani když už nám došla trpělivost a šli jsme zaplatit na bar... Nahoře už mi asi zase dlouho neuvidí...... Maximálně zahrádka v létě.


Víťa - Amaretto Club
9. březen 2006 | 00:11

Dávám čtyři hvězdičky, páč jsem se tam párkrát zasekl... A ceklem v pohodě se pak již za svštla dobíhají znovu jezdící tramvaje... :)


Jeník - Pivoňka
6. březen 2006 | 19:44

No klub/hospoda tedy nic moc: málo místa u stolů a často je hudba nahlas tak, že není slyšet vlastního slova..


ambiente - Bar Sofie
26. únor 2006 | 12:06

Dost mrtvý podnik, ne zrovna moc všímavá obsluha, jsou zde i mnohem lepší "pivní bary."


Stinin - Pivoňka
24. únor 2006 | 11:28

Parádní podnik když se chcete potkat se spoustou nových mladých lidí. Obsluha pouze na baru v pohodě. Dost často narváno, parádní je sezení v úplně spodní části, tam jsou i velké stoly. Souhlasím, že WC je něco, co tomuhle podniku sráží hvězdu.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde