Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Johnny - Pinocchio
31. srpen 2006 | 22:30

Na palačinky jsem sem s přítelkyní zašel velmi rád. Bohužel nedávno došlo k výměně personálu a změně porcí směrem k horšímu(nový provozovatel?). Takže musím dát jen 3*.


Johnny - Pivoňka
15. květen 2007 | 17:56

V pohodě hospoda s hroznými záchody, dobrou G10° a stabilně špatnou (trubky?) točenou Plzní 12°. V zimě je to ve spodním patře ale na bundu.. :)


Johnny - Forest Bar
2. srpen 2006 | 16:05

Jedna z mých oblíbených kaváren. Příjemné intimní prostředí či v létě teráska s rychlou a milou obsluhou, výbornou kávou a osvěžujícími koktejly. Speciálně mega-koktejly s metrovými brčky. :)


znudíno - Modrá Hospůdka
15. červen 2006 | 18:44

Asi už sem moc starej a rozmazlenej, ale po návštěvě zdejších toalet se mi udělalo blivno....


znudíno - Dominik
15. červen 2006 | 20:13

jo jo... zahrádka má tradici.... ovšem vnitřek.... mno, interiér ujde, ale jsem velmi, velmi zklamaný obsluhou, která se v odpoledních hodinách více než hostům věnuje malé televizi, kde běží různé seriály... Nicméně jednou za čas si sem jdu připomenout mojí první kocovinu :-)


znudíno - Azyl
15. červen 2006 | 17:52

Naprosto souhlasim, že tento podnik navozuje inspirativní atmosféru... jedno z mála míst, kde stačí jen tak sedět a rozhlížet se po interiéru... výstavy obrazů se mění každou chvíli, takže nemusíte mít strach, že se vám nějaká umělecká díla okoukají. Mají zde jídelní lístek "Pizzerie Roma", ze kterého vám na objednávku rádi nechají dovézt nějaký ten pokrm.


znudíno - Amaretto Club
15. červen 2006 | 17:45

super podnik, kde si ve čtyři ráno můžu dát horkou čokoládu ve skvělym prostředí....


Abuse - Vypeckovanej Pomeranč
13. květen 2006 | 20:04

Zajímavý, když jsem tam byl naposled, tak jsem měl pocit, že už to neexistuje. Nebo je normální aby v sobotu bylo zavřeno?


Abuse - Pivoňka
13. květen 2006 | 20:00

Souhlasim se Stininem, akorát mi vadí taková ta hnusná vlhkochst která je všude a na všem. Holt sklípek. Taky mi moc nesedí, že tu neni k hnutí. Na hajzlech nehoráznej puch (sráží aspoň dvě hvězdy). Jinak celkem fajn. Taky dobrá čekárna na N.


Snap - Lucky Bar
9. květen 2006 | 19:18

Enrique Ondo: s tím barmanem jsme měli už také pár podobných incidentů !!! No vždy nezbývá nic jinýho než to přejít a zapomenout na to. Ale určitě v tu chvíli to stojí za připomínku a ještě mu to pořádně znechutit ... jinak celkem pohodový místo, dobrý pivko a hlavně když už se odsud vyleze a pokud zrovna jede tramvaj tak se jede když nejede tak se dá vždycky vrátit :o)))


Snap - Jekyll & Hyde
9. květen 2006 | 18:33

Klíčová zastávka cestou na hlavní autobusové i vlakové nádraží :) dobré muzika, posezení + wifi připojení :o)


ambiente - Prešovská
30. duben 2006 | 13:14

V poslední době se to tu o dost zlepšilo, opravdu se jedná o jeden z lepších non-stopů ve městě - není to taková tak klasická herna. Je zde Jukebox a i k ránu to tu lze celkem pěkně rozjet, bohužel to pak dopadá tak, že domů se dostanete až v pozdních ranních hodinách:)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde