Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

kubrts - Prešovská
25. listopad 2006 | 15:03

Dnes posez bezmala do sesti. Obsluha bez problemu, pifko dobry, kafe taky. Pridavam se k nazoru, ze je to jeden z nejlepsich nonstopaču co znam.


Beny - Prešovská
24. listopad 2006 | 16:33

Pozor na obsluhu- dokáže být nepříjemná...


Michal - Jekyll & Hyde
29. leden 2007 | 23:52

Pro pivaře: G10 nic moc ale ten Prazdroj to nedoporučuju, protože si ho tam moc lidí nedává. Jinak v létě je tam nedejchatelno (možná i 30°C) což pivu rozhoně neprospívá (a dejchání taky ne) v zimě se aspoň můžete jít schladit ven. Jinak plusem je zahrádka a většina barmanů, který jsou v pohodě.

Tak tam je konečně nějaká klimatizace a už tu neni tolik dusno. Dokonce přibyl druhej fotbálek.


Danec - Lucky Bar
5. listopad 2006 | 12:11

Mají dobrou 12ku ale ten barman vážně krade.


ambiente - Vypeckovanej Pomeranč
22. prosinec 2006 | 13:14

Je to tam sice znovu otevřený, ale nejmenuje se to Vypeckovaný Pomeranč ale Café Bar No. 1 - nový podnik.


swed - Vypeckovanej Pomeranč
22. prosinec 2006 | 12:55

Je to znova otevřený. Mají tam i G 10° za 17 Kč. Tragická je otvíračka - až od 13 hod. :(((

Update: Otevíračku posunuli na 15 hod. "díky"


genetik - Crazy Music Club
26. říjen 2006 | 16:23

Gambáček maj pro muže dobrý, a pro ženy příliš silný ;)))) Mínusem je podle mě ozvučení. Taky je škoda že je to tak z ruky ... :/


mameda - Pinocchio
13. říjen 2006 | 15:36

Jestli chcete příjemnou změnu v jídelníčku a něco neobvyklého, tak můžu vřele doporučit tento podnik. Obsluha a ceny jsou celkem OK, navíc v sobotu jsem dostal k účtu nad 250,-Kč lahev vína zdarma.


pavliCZECH - Azyl
11. říjen 2006 | 16:36

Azyl je klub s klrásným prostředím na pokec s přáteli u dobrého točeného piva


Fiky - Crazy Music Club
11. říjen 2006 | 10:39

Pěkný klubík s příjemným prostředím a G12 k tomu je poslední věc, co dobrý klub potřebuje. Jediný problém pro mě, že je trochu z ruky. Dostat se tam a pak zpátky připitý na Enko je celkem problém.


jus - Racek
8. říjen 2006 | 23:52

Útulný nonstopáč s plátnem na promítání i hernou s automaty. Osazenstvo odpovídající místu, kde je Racek situován. A malý poznatek: raději si nezkoušejte objednávat čaj :-)


pavliCZECH - Forest Bar
7. říjen 2006 | 15:44

forest je v pohodě klubík, vždy si tam dám výborný Velvet







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde