Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 338 recenzí

ambiente - Vypeckovanej Pomeranč
22. prosinec 2006 | 13:14

Je to tam sice znovu otevřený, ale nejmenuje se to Vypeckovaný Pomeranč ale Café Bar No. 1 - nový podnik.


swed - Vypeckovanej Pomeranč
22. prosinec 2006 | 12:55

Je to znova otevřený. Mají tam i G 10° za 17 Kč. Tragická je otvíračka - až od 13 hod. :(((

Update: Otevíračku posunuli na 15 hod. "díky"


genetik - Crazy Music Club
26. říjen 2006 | 16:23

Gambáček maj pro muže dobrý, a pro ženy příliš silný ;)))) Mínusem je podle mě ozvučení. Taky je škoda že je to tak z ruky ... :/


mameda - Pinocchio
13. říjen 2006 | 15:36

Jestli chcete příjemnou změnu v jídelníčku a něco neobvyklého, tak můžu vřele doporučit tento podnik. Obsluha a ceny jsou celkem OK, navíc v sobotu jsem dostal k účtu nad 250,-Kč lahev vína zdarma.


pavliCZECH - Azyl
11. říjen 2006 | 16:36

Azyl je klub s klrásným prostředím na pokec s přáteli u dobrého točeného piva


Fiky - Crazy Music Club
11. říjen 2006 | 10:39

Pěkný klubík s příjemným prostředím a G12 k tomu je poslední věc, co dobrý klub potřebuje. Jediný problém pro mě, že je trochu z ruky. Dostat se tam a pak zpátky připitý na Enko je celkem problém.


jus - Racek
8. říjen 2006 | 23:52

Útulný nonstopáč s plátnem na promítání i hernou s automaty. Osazenstvo odpovídající místu, kde je Racek situován. A malý poznatek: raději si nezkoušejte objednávat čaj :-)


pavliCZECH - Forest Bar
7. říjen 2006 | 15:44

forest je v pohodě klubík, vždy si tam dám výborný Velvet


pavliCZECH - Dominik
7. říjen 2006 | 15:43

v zimě pěkná kavárna, v létě podnik, kde se scházejí 13leté existence drsně svírající pod paží skateboard... nicméně, posezení venku nikdy neurazí


pavliCZECH - Archa
7. říjen 2006 | 15:42

jo, hezký klubík to je, jen trochu drahý, ale proč by si to člověk jednou za čas nedopřál...


ambiente - Pivoňka
16. prosinec 2009 | 08:51

V poslední době jsme podnik párkrát navštívili, výhoda je, že si tu sednete ve větší skupině lidí i v pátek večer bez zamlouvání. Záchody se začli zamykat a jsou nově zrekonstruované, takže je to o dost lepší a hlavní předností jsou levné drinky na baru.

A na Rychtáře se už těším:)


L@D@ - Pivoňka
6. říjen 2006 | 14:18

Pokud sem prijdete po par pivech, bude se vam zde naramne libit. Jinak moc nedoporucuji. Kraval, nedychatelno, sileny zachody. Nevim jestli se to zda jenom me, ale prijde mi ze sem chodi porad ti sami lide :-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde