Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 338 recenzí

wee - Pivoňka
13. leden 2007 | 15:44

byla jsem tady jen párkrát, ne nadarmo je to vysokoškolský klub. Chodí sem téměř výhradně pořád ti samí lidé, takže si tam připadám cizí. Navíc je tam vydejcháno a obsluha je fakt pomalá.. Ale proti gustu žádný dišputát..


Mirok - Prešovská
4. leden 2007 | 00:02

Klasika nonstopáč na velmi dobrém místě, ale když tak přemýšlím tak jsem tu nikdy neměl víc než 2 piva. Pro plzeňáky spíš čekárna na Nko s výčepen pro mimoplzeňský na vlak.


wee - Jekyll & Hyde
28. prosinec 2006 | 14:43

Jekyll je opravdu kvalitní hospoda. Příjemná a zábavná obsluha, dobrá muzika, skvělej utopenec i hermelín a hlavně výjimečné parties, které snad jinde v Plzni nenajdete. Čas od času konzíky dobrých kapel a sem tam akce s nějakým tím drinkem zadarmo. Navíc se Jekyll pořád rozšiřuje, k původní jedné místnosti přibyly další dva salonky a díky tomu i jeden fotbálek, což rozhodně neni k zahození. A dokonce jsem někde zaslechla, že i klimatizace je hotová, tak snad už ty léta nebudou tak horký.

Velký dík patří majiteli, který má spoustu úžasných a jedinečných nápadů, jak z obyčejné hospody udělat místo plné zábavy.


Fiky - Becher Klub
18. prosinec 2006 | 15:17

Je to dobrý klub, když si chcete v klidu zahrát šipky nebo kulečník. Avšak na rušnější akce to tu opravdu není. A nechce je ani obsluha, jak již zmínil Ambiente.


Michal - Forest Bar
8. prosinec 2006 | 11:50

Nezdálo se mi to pro větší společnost. Maximálně tak 4-5 lidí protože jsou tam malý stolečky. Ale možná se dá rezervovat ten salonek a srazit stoly. Jinak je tam fakt pěkně.


pavliCZECH - Klec
7. prosinec 2006 | 09:52

Nedávno jsem tam byl na pizze a kdo by to řek'... výborně udělaná, tenoučká s mohutnými okraji, ve k¨terých byl snad sýr. Kvalitní jídlo za přijatelnou cenu (90-120 Kč)


ambiente - Becher Klub
1. prosinec 2006 | 11:06

Je zde obvykle dost prázdno, což se nelze vzhleem k obsluze ani divit: "Prosím Vás, zase hned odejděte, vůbec se mi nelíbíte!" Na otázku "Proč? vy už zavíráte?" se dostalo jednoduché odpovědi "Třeba!"


Beny - Pivoňka
25. listopad 2006 | 15:28

Pokud někoho baví pořád běhat pro pivo a čekat na něj u baru frontu, tak si v Pivoňce užije. Ve spodní části vám možná bude lehce táhnout na záda z podzemí... Jinak proč ne.


kubrts - Prešovská
25. listopad 2006 | 15:03

Dnes posez bezmala do sesti. Obsluha bez problemu, pifko dobry, kafe taky. Pridavam se k nazoru, ze je to jeden z nejlepsich nonstopaču co znam.


Beny - Prešovská
24. listopad 2006 | 16:33

Pozor na obsluhu- dokáže být nepříjemná...


Michal - Jekyll & Hyde
29. leden 2007 | 23:52

Pro pivaře: G10 nic moc ale ten Prazdroj to nedoporučuju, protože si ho tam moc lidí nedává. Jinak v létě je tam nedejchatelno (možná i 30°C) což pivu rozhoně neprospívá (a dejchání taky ne) v zimě se aspoň můžete jít schladit ven. Jinak plusem je zahrádka a většina barmanů, který jsou v pohodě.

Tak tam je konečně nějaká klimatizace a už tu neni tolik dusno. Dokonce přibyl druhej fotbálek.


Danec - Lucky Bar
5. listopad 2006 | 12:11

Mají dobrou 12ku ale ten barman vážně krade.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde