Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

gedžitka - Forest Bar
18. leden 2007 | 18:51

Fakt klasa.. jejich koktejly jsou bezkonkurenční..škoda jen, že je to tam tak malé. Návštěvnost veliká!!


wee - Forest Bar
13. leden 2007 | 16:36

Pro mě je Forest významný především jako koktejl-bar. Velký výběr a hlavně dobře udělané.


wee - Dominik
13. leden 2007 | 16:20

Nemít tenhle podnik zahrádku, neviděla bych na něm už kromě záchodů v kavárně nic dobrého. Hudbu řídí DJ, jehož hudební vkus mi naposledy vůbec nic neříkal a to celou dobu jeho působení. Obsluha je šílená, člověk má chuť si radši udělat všechno sám.. Jak říkám, venkovní zahrádka to zachraňuje..


wee - Pivoňka
13. leden 2007 | 15:44

byla jsem tady jen párkrát, ne nadarmo je to vysokoškolský klub. Chodí sem téměř výhradně pořád ti samí lidé, takže si tam připadám cizí. Navíc je tam vydejcháno a obsluha je fakt pomalá.. Ale proti gustu žádný dišputát..


adarhaz - Jekyll & Hyde
12. září 2011 | 03:21


Mirok - Prešovská
4. leden 2007 | 00:02

Klasika nonstopáč na velmi dobrém místě, ale když tak přemýšlím tak jsem tu nikdy neměl víc než 2 piva. Pro plzeňáky spíš čekárna na Nko s výčepen pro mimoplzeňský na vlak.


wee - Jekyll & Hyde
28. prosinec 2006 | 14:43

Jekyll je opravdu kvalitní hospoda. Příjemná a zábavná obsluha, dobrá muzika, skvělej utopenec i hermelín a hlavně výjimečné parties, které snad jinde v Plzni nenajdete. Čas od času konzíky dobrých kapel a sem tam akce s nějakým tím drinkem zadarmo. Navíc se Jekyll pořád rozšiřuje, k původní jedné místnosti přibyly další dva salonky a díky tomu i jeden fotbálek, což rozhodně neni k zahození. A dokonce jsem někde zaslechla, že i klimatizace je hotová, tak snad už ty léta nebudou tak horký.

Velký dík patří majiteli, který má spoustu úžasných a jedinečných nápadů, jak z obyčejné hospody udělat místo plné zábavy.


Fiky - Becher Klub
18. prosinec 2006 | 15:17

Je to dobrý klub, když si chcete v klidu zahrát šipky nebo kulečník. Avšak na rušnější akce to tu opravdu není. A nechce je ani obsluha, jak již zmínil Ambiente.


Michal - Forest Bar
8. prosinec 2006 | 11:50

Nezdálo se mi to pro větší společnost. Maximálně tak 4-5 lidí protože jsou tam malý stolečky. Ale možná se dá rezervovat ten salonek a srazit stoly. Jinak je tam fakt pěkně.


pavliCZECH - Klec
7. prosinec 2006 | 09:52

Nedávno jsem tam byl na pizze a kdo by to řek'... výborně udělaná, tenoučká s mohutnými okraji, ve k¨terých byl snad sýr. Kvalitní jídlo za přijatelnou cenu (90-120 Kč)


ambiente - Becher Klub
1. prosinec 2006 | 11:06

Je zde obvykle dost prázdno, což se nelze vzhleem k obsluze ani divit: "Prosím Vás, zase hned odejděte, vůbec se mi nelíbíte!" Na otázku "Proč? vy už zavíráte?" se dostalo jednoduché odpovědi "Třeba!"


Beny - Pivoňka
25. listopad 2006 | 15:28

Pokud někoho baví pořád běhat pro pivo a čekat na něj u baru frontu, tak si v Pivoňce užije. Ve spodní části vám možná bude lehce táhnout na záda z podzemí... Jinak proč ne.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde