Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

matess - La Fabbrica
12. září 2007 | 07:43

Již není to co to bývalo. Z pohodového cafébaru se stala špinavá nonstop herna kde se schází rumuni, poláci, maďaři a jiná .... Nenám nic proti těmto národnostem, ale když se lidi kolem bojí chodit?!?? no nevim. Známe nonstopáče:-) Pivo za 13,- ale určitě bude ještě levnější pošítám tak za 11,- to zn.0,5,- pod nákup. Věčná škoda jména LA FABBRICA, mělo se to jmenovat jinak. Třeba bordel v tovární. Nedoporučuji!!


Gorky - Malibu Café Bar
5. březen 2007 | 18:42

No jako sipkar sem se zaradoval kdyz sem videl velke napisy.. SIPKY na vychodu, lec jake bylo moje prekvapeni kdyz sem vlezl dovnitr kde jsem nalezl jen maly krcalek se sipkovym automatem nalepenym na zdi mezi stoly. Piva zde taky neni nejaky velky vyber. Jedine k cemu by tato hospoda mohla byt vhodna je pri zamluveni vsech stolu k nejakemu tridnimu srazu. velkoplosna projekce ze dvou metru taky neni kdovijaky pozitek


smith7 - Pivoňka
26. únor 2007 | 19:07

Přijde mi to tam fajn, samí mladí lidé, když se večírek rozjede, tak je to fakt prča. Na VŠ klub solidní nabídka nápojů jako v nějakém IN baru, ale za nesmyslně nízké ceny. I ty záchody se za poslední dobu dost zlepšily, asi od té doby co se zamykají a nelezou tam vopruzové zvenku. Sklepní prostředí má svou romantiku a nutnou ale snesitelnou daní je vlhkost a špatná větratelnost. Celkově super.


jus - Dominik
15. únor 2007 | 20:02

na zahrádce příjemný posezení. ovšem uvnitř obsluha dokáže návštěvu pěkně znepříjemnit, dost zahuleno, větrání jim asi nefunguje.. a uřvanou středoškolskou společnost taky dvakrát nevyhledávam


Fikusak - Amaretto Club
14. únor 2007 | 11:18

ROSE je lepší... Akorát bagety jsou v Amaretu fajn...


Fikusak - Dominik
14. únor 2007 | 11:14

Jednou jsme tam asi 20 minut seděli... Obsluha stála u baru, občas čuměla na nás, občas jinam, klídek, pohoda... Tak jsme zase šli... Není nad to posedět v Dominiku...


Startinka - Azyl
10. únor 2007 | 13:47

Dá se říct, méně frekventovaný klub, ale o to líp. Super prostředí, pohodlné sedačky a na pokec s přáteli naprosto dokonalý podnik. Jinak jsou tu většinou hodně zajímavé výstavy, s možností koupi obrázků. Obsluha velice slušná.


gkoci - Pinocchio
7. únor 2007 | 18:25

V krásném prostředí s mladou, milou a půvabnou obsluhou, tady ochutnáte vynikajcí palačinky a koktejly!!!


Startinka - Kulička
4. únor 2007 | 17:46

Přidávám další souhlasný názor, už jsme ji jako čekárnu také využili. Mimochodem, celkem levné šampáňo :o)


Laco - Pivoňka
4. únor 2007 | 11:22

Pivo průměrné, ostatní nabídka nápojů též. Prostředí zajímavé, leč vzduch těžko dýchatelný. Podnik převážně pro studenty, kteří se ještě nestačili v Plzni zorientovat a chtějí nabít čerstvého pocitu náležitosti k vysokoškolskému životu. Ostatní , kteří sem chodí, zde provádějí buď kontaktáž se studentkami, a nebo jsou to kryptofašisti orodující Daniela Landu, kterého zde hrají prakticky neustále.


novinka - Lucky Bar
30. leden 2007 | 15:34

Jelikož jsem blízko Lucky chodila na střední, tak jsem se tam něco nachodila. Dřívější personál stál za to, ale těď už tam špatně hledám cestu.


majklí - Forest Bar
20. leden 2007 | 18:59

Forest je fakt parádní klubík.. vždy se mi tam moc líbí







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde