Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 338 recenzí

m@estro - Forest Bar
10. duben 2007 | 15:49

Super atmosféra a výborný pivo, opravdu jedna z nejlepších dvanáctek co jsem pil. Na posezení s přáteli skvělý místo. A obsluha je velice příjemná. Akorát ty ceny jsou trochu vyšší.


Ayla - Jekyll & Hyde
8. duben 2007 | 12:53

Příjemné místo.. jen nejnovější nápad obsluhy-růžové košile-mě nějak nenadchl....


Shotice - Jekyll & Hyde
7. duben 2007 | 13:38

Máloco jde zkritizovat je tam občas fajn hudba, akcičky na pití a semtam fajn kapela... a pobavite se jak v zime tak v létě ve dne i v noci.. Snad jen občas dostat se k baru je o boji.


Shotice - Amaretto Club
7. duben 2007 | 13:35

po egipu druhý nonstopác co si zaslozi vic nez jednu hvezdicku dá se tam dotáhnout flám to souhlasim


djPitriS - Dominik
3. duben 2007 | 13:11

Vzhledem k tomu, ze patrim k tej stredoskolskej particce (jak tu nekdo zminuje), tak mi prijde tenhle klubik celkem fajn. Obsluhu hodnotit nemuzu a hudbu tez, kdo si to spoji, tak mu mozna dojde proc :).


Jamie - Forest Bar
28. březen 2007 | 20:21

Forest bar osobně miluju. Má obrovskou škálu výborných koktejlů, příjemnou (tak trochu rodinnou) atmosféru a ještě k tomu rychlou obsluhu. Jen ty ceny se pohybují tak od stovky výš za koktejl, ale co by si čas od času i chudý studentík nedopřál :-)


majklí - Dominik
19. březen 2007 | 19:26

vše je hezký interiér se mi líbí a je to pohodička až na tu obsluhu fakt rychlost blesku... byl jsem tam před dvouma rokama a katastrofa... a ted v sobotu a poznal jsem že nic se nezměnilo


Vohry - Prešovská
14. březen 2007 | 13:28

V pohodě nonstop který jsem často navštěvoval dokud naproti neotevřeli Pub ale i teď jsem občas zajdu hlavně díky přijémné otvírací době:)


Vohry - Lucky Bar
14. březen 2007 | 13:26

V tomto podniku sem se jednou děsně chytnul s obsluhující servírkou a jelikož to vůbec nebylo mojí vinou tak mají u mě prostě negativní hodnocení za chování k hostům..


matess - La Fabbrica
12. září 2007 | 07:43

Již není to co to bývalo. Z pohodového cafébaru se stala špinavá nonstop herna kde se schází rumuni, poláci, maďaři a jiná .... Nenám nic proti těmto národnostem, ale když se lidi kolem bojí chodit?!?? no nevim. Známe nonstopáče:-) Pivo za 13,- ale určitě bude ještě levnější pošítám tak za 11,- to zn.0,5,- pod nákup. Věčná škoda jména LA FABBRICA, mělo se to jmenovat jinak. Třeba bordel v tovární. Nedoporučuji!!


Gorky - Malibu Café Bar
5. březen 2007 | 18:42

No jako sipkar sem se zaradoval kdyz sem videl velke napisy.. SIPKY na vychodu, lec jake bylo moje prekvapeni kdyz sem vlezl dovnitr kde jsem nalezl jen maly krcalek se sipkovym automatem nalepenym na zdi mezi stoly. Piva zde taky neni nejaky velky vyber. Jedine k cemu by tato hospoda mohla byt vhodna je pri zamluveni vsech stolu k nejakemu tridnimu srazu. velkoplosna projekce ze dvou metru taky neni kdovijaky pozitek


smith7 - Pivoňka
26. únor 2007 | 19:07

Přijde mi to tam fajn, samí mladí lidé, když se večírek rozjede, tak je to fakt prča. Na VŠ klub solidní nabídka nápojů jako v nějakém IN baru, ale za nesmyslně nízké ceny. I ty záchody se za poslední dobu dost zlepšily, asi od té doby co se zamykají a nelezou tam vopruzové zvenku. Sklepní prostředí má svou romantiku a nutnou ale snesitelnou daní je vlhkost a špatná větratelnost. Celkově super.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde