Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

TwoR - Dominik
24. duben 2007 | 21:39

kdyz sem tam byl naposled nahore byl naprosto pohodovej barman, ale nezlobil bych se kdyby cepovali treba Gambac a tequila nestala 65,- nebo kolik :))


Chico - Lucky Bar
20. květen 2008 | 12:40

Nonstop na Klatovskej když nevíte kam jděte tam.


m@estro - Jestrdej
30. květen 2007 | 14:34

Docela to tu ujde, ale pozor na výčepního :D Tváří se a vypadá jako odsouzenec z filmu Zelená míle...


m@estro - Forest Bar
10. duben 2007 | 15:49

Super atmosféra a výborný pivo, opravdu jedna z nejlepších dvanáctek co jsem pil. Na posezení s přáteli skvělý místo. A obsluha je velice příjemná. Akorát ty ceny jsou trochu vyšší.


Ayla - Jekyll & Hyde
8. duben 2007 | 12:53

Příjemné místo.. jen nejnovější nápad obsluhy-růžové košile-mě nějak nenadchl....


Shotice - Jekyll & Hyde
7. duben 2007 | 13:38

Máloco jde zkritizovat je tam občas fajn hudba, akcičky na pití a semtam fajn kapela... a pobavite se jak v zime tak v létě ve dne i v noci.. Snad jen občas dostat se k baru je o boji.


Shotice - Amaretto Club
7. duben 2007 | 13:35

po egipu druhý nonstopác co si zaslozi vic nez jednu hvezdicku dá se tam dotáhnout flám to souhlasim


djPitriS - Dominik
3. duben 2007 | 13:11

Vzhledem k tomu, ze patrim k tej stredoskolskej particce (jak tu nekdo zminuje), tak mi prijde tenhle klubik celkem fajn. Obsluhu hodnotit nemuzu a hudbu tez, kdo si to spoji, tak mu mozna dojde proc :).


Jamie - Forest Bar
28. březen 2007 | 20:21

Forest bar osobně miluju. Má obrovskou škálu výborných koktejlů, příjemnou (tak trochu rodinnou) atmosféru a ještě k tomu rychlou obsluhu. Jen ty ceny se pohybují tak od stovky výš za koktejl, ale co by si čas od času i chudý studentík nedopřál :-)


majklí - Dominik
19. březen 2007 | 19:26

vše je hezký interiér se mi líbí a je to pohodička až na tu obsluhu fakt rychlost blesku... byl jsem tam před dvouma rokama a katastrofa... a ted v sobotu a poznal jsem že nic se nezměnilo


Vohry - Prešovská
14. březen 2007 | 13:28

V pohodě nonstop který jsem často navštěvoval dokud naproti neotevřeli Pub ale i teď jsem občas zajdu hlavně díky přijémné otvírací době:)


Vohry - Lucky Bar
14. březen 2007 | 13:26

V tomto podniku sem se jednou děsně chytnul s obsluhující servírkou a jelikož to vůbec nebylo mojí vinou tak mají u mě prostě negativní hodnocení za chování k hostům..







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde