Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Vohry - Dominik
4. červen 2007 | 19:32

Domino je prostě na pohodu akorát bych trošku změnil točená piva, ale tak to je každýho věc..


Vohry - Becher Klub
4. červen 2007 | 19:31

No tak tady jsme měli kdysi dávno mazec po maturáku:) Ještě že je to kousek z DK Inwest:) Obsluha na nás byla sice ostrá no ale moc se nedivim no:)


Vasek - Prešovská
17. květen 2007 | 11:51

Klasickej nonstopáč, music bar snad jen na vobrazovkách :-)


Vasek - Pivoňka
17. květen 2007 | 11:50

Plzeňská studentská klasika, kam se rád vracím, obsluha jen na baru, což se docela projdete pokud jste až dole, ale jinak dobré prostředí, dobrá muzika a dobrý pivko a sem tam slevové akce na paňáky, což je nebezpečné :-)


Vasek - Modrá Hospůdka
17. květen 2007 | 11:48

Klasika patřící k Lampě, nějak to spojuji do jednoho, maj dobrý pivo a prostředí neni nejhorší


Vasek - Jekyll & Hyde
28. červen 2007 | 12:12

Zdravim včera co jsem se tam zas po čase stavěl na koncíku SEBEVRÁN a u té příležitosti spil i ty 3kilča z výhry musím zlepšit své hodnocení :-) Je to faj klubík, kde pouštěj dobrou muziku a i koncertík byl super, točej dobrý pivko a obsluha je pohotová a příjemná - jen když je tu víc lidí nedá sče tu moc pohybovat, je to malej klubík, ale na správném místě!!!


Vasek - Dominik
17. květen 2007 | 11:45

V pohodě klubík, dobrej a prostornej, jen škoda že netočej Plzeň, venku ve dvoře je fajn posezení - ceny vyšší, než jinde :-)


statan - La Fabbrica
13. květen 2007 | 13:28

Fainovej bar s dobře chutnajícím pivkem. Líbivý prostředí, pohotová a příjemná obsluha. Jen na lidi tu moc nenarazíte... Ale zase na druhou stranu, když chcete něco probrat v klidu s kámošema, lepší bar nenajdete.


Ozzy - Lucky Bar
12. květen 2007 | 15:23

Jo, na střední jsem se sem něco nachodil. Bohužel bych řekl že v poslední době má kvalita piva prudce sestupnou tendenci. Nicméně pro strojaře je to takřtka kultovní místo.


L@D@ - Pinocchio
10. květen 2007 | 10:55

Byl jsem zde na pizze, nebyla špatná, ale žádnej zázrak to taky nebyl.. jinak posezení celkem ušlo..často tu bývá dosti plno.


Tom´s-duff - Modrá Hospůdka
30. duben 2007 | 08:16

Uplně nej hospůdka!!!!!! Dobrý pivko... muzika... a přístup k hostům...!!!! Fakt best


Vitek - Forest Bar
25. duben 2007 | 22:16

Když v Plzni na koktejl, tak jedině na Forestu! Jediný mínus je snad jen celkem malá kapacita.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde