Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

BuFu - Kulička
8. červenec 2007 | 11:01

tam zajdu az tak ve vde rano kdyz uz nevim jak dopadnu , točí se tu divny lidi ale zatim sem se tam odtamtud vzdycky dostal


BuFu - Jekyll & Hyde
8. červenec 2007 | 11:00

jo je to tu dobry možna hodne nahlas musika ale pivo super a fotbalek taky neni špatnej bude se vam tam libit


BuFu - Dominik
8. červenec 2007 | 10:58

hospoda pro malý detska , ktere se neumi chovat, pivo ani granát by sel staropramen hrůza


večerníček - Studna Café
7. červenec 2007 | 17:07

Navštívil jsem tento podnik, prostředí na nonstop docela ucházející, jinak nic výjmečného, v každém rohu nějaký automat, červené zdi, na zemi zátěžák, prostě klasika. Osazenstvo ultra pravicoví spoluobčané a další lepší společnost. Obsluha na nonstop lepší průměr.


Beny - Cream Urban Music Bar
27. červen 2007 | 17:37

Tak mě tedy daleko víc seděla stará Rockle...!


ambiente - Cream Urban Music Bar
27. červen 2007 | 11:11

Celkem zajímavý počin, nicméně z návštěvy mám pocit, že nebýt známých barmana, asi by tam nikdo krom nás nebyl. Jinak "Cream" je to asi podle barmanova účesu a "Urban" podle majitele.. Pivo je za 16,- což bude zřejmě jenom zaváděčka.


Stinin - Prešovská
26. červen 2007 | 00:29

Když porovnám tenhle non-stopáč a Amareto - tak tohle je milionovej podnik. Rád si pouštím muziku na Jukeboxu, takže fakt dobrý.


francesko - Azyl
11. červen 2007 | 17:18

super pub!

greetings from Italy! :)


Vasek - Club Bar
11. červen 2007 | 10:11

Mam to sem kousek, takže pivíčko na rušnym kruháči - pohoda a do džbánku domů ještě lepší :-)


Vasek - Amaretto Club
11. červen 2007 | 10:08

Nevím jestli je to nejsympatičtější nonstopáč, ale spát vás tam nenechaj :-) jo, když se de odkudkoli z města je to v centru a pivo se tam dá pít, ale je to takovej ukončovák, že bych se tam hrnul hned ve 8 to teda nee :-)


gambrmen - Jekyll & Hyde
10. červen 2007 | 17:46

Po dlouhe dobe me vilozene chutnal G10° a to prave zde!

Jinak me je to tu prijemnejsi pres tyden kdyz tu neni narvano, kdo ma rad rusne podniky tak se mu tu asi bude libit i v patek..

Problem je tu ale vetrani, respektive ten vsudypritomny pruvan, kterej nekterym lidem (mě ne) obzvlaste tem co maji problemy s ledvinami vadi.


Vohry - Jekyll & Hyde
4. červen 2007 | 19:33

Podnik s vynikajícím umístěním... A pomlouvat ho rozhodně nebudu protože jsem sem dostal peníze na útratu od Pilsnerpubs:)


na začátek | «předchozí | Strana 18 z 29 | následující» | na konec

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde