Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 342 recenzí

Chico - Dominik
23. listopad 2007 | 19:25

Přes zimu funguje vnitřní bar a v létě zahrádka. Pivo jenom Staropramen, jsme snad v Plzni! Bar jenom pro namachrovaný hopery a mejdlíčkovaný rádoby modýlky. Vydržel sem tam dvě piva, pak sem utíkal co mi nohy stačily.


Chico - Azyl
5. říjen 2007 | 15:53

Podnik je to zajímavej, byl sem tam jednou a další návštěvu si neplánuji. Obsluha nic moc.


čajda - Malibu Café Bar
1. říjen 2007 | 21:41

me jse moc v malibu moc liby maj to tam moc hezky!!!!!


nathan - Klec
25. září 2007 | 19:51

Mala heska hospudka. ma šikovny vnitřní balkonek. sela hospudka je mala jako ta klícka:-) pivko nic moc ani nevím co to je ale pivo to jen připomina.


nathan - Dominik
25. září 2007 | 19:48

Dobry klub. akorat ta zrcadla u tech mam pořad strach ze na mne spadnou. Pivko nic moc ale co chtít od staropramenu.??? Kdo přežije staropramen at na nic nečeka a hura do dominika.


nathan - Lucky Bar
24. září 2007 | 23:22

dobrej bar. dají se tam celkem v pohode delat . oslavy mne osobne se tam moc líbí . pivko dobre, obsluha take a co se tyče atmosfery ta je naprosto užasna.


čajda - Lucky Bar
22. září 2007 | 21:11

obešel jsem uš hodne hospod a i music baru a tento je nejlepši doporučuji naštivit!!! ale jednou jsem přišel sed jsemsi a čekam na obsluhu a ta nez me obslouzila tak to trvalo skoro 15 minut a jinak je to ok!!!!!!


Pan Tomas - Forest Bar
14. září 2007 | 19:23

Docela dobrý koktejly, je jich pěkně široká nabídka. Přesto mi posezení ve Forestu nikdy moc nelákalo, celková atmosféra mi tam moc neláká...


Pan Tomas - Archa
14. září 2007 | 19:13

Na úrovni, příjemné, drahé.


Willda - Lucky Bar
9. září 2007 | 00:48

neuveritelne hnusny pivo a obsluha nejen ze krade ale je neskutecne neprijemna


BuFu - Klec
2. září 2007 | 20:37

docela hezke ale plne malych hlupacku


debrdy - Lucky Bar
31. srpen 2007 | 10:03

Základna pro strojaře z přilehlé průmyslovky. Platí to hlavně pro ty z nižších ročníků. V prváku a ve druháku sme se něco nachodili. Kvalita piva šla ovšem rok od roku dolů. Poslední moje návštěva byla, když mi přinesli zakalené pivo... a to prosím nebylo kvasnicové:-) p


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 29 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde