Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

dikobraz - Krčma u Krokodýlího Ocasu
9. únor 2006 | 11:54

Zdá se, že poslední dobou ztrácí úroveň. Ne že by někdy byla nějaká valná, ale fungicidy by se opravdu vyplatily a uklízečka jakbysmet.


dikobraz - Pod Lampou
9. únor 2006 | 13:01

Klub s nejpestejší hudební nabídkou v Plzni. Zaplaťpánbůh že existuje.


dikobraz - Cosmo
21. březen 2006 | 15:52

Celkem útulné. Pivo je sice za 20 kč, ale přinese vám ho velmi příjemná oku lahodící obsluha.Je tu na můj vkus trochu tma, tak jestli si chcete dát černou hodinku jako za starých časů, ale s mladou společností a všudypřítomným kouřem hrrrr sem. Tak nevím jestli to zní moc futuristicky.


Fiky - 100dolla
2. únor 2006 | 21:48

Celkem pěkný klub, ale cítil jsem se tam trochu jako na základní škole. Na druhou stranu tam chodí pěkné holky, ale pánové kšiltovku s sebou, páč jsem tam žádného kluka bez ní neviděl :-)


Zunic - Hi-Fi klub
31. leden 2006 | 23:44

Hi-fáč je dobrej na poslech živé muziky. Jinak celkem zajmavě vyřešenej interier. 80% vybavení se skládá z kancelářského nábytku z 80 let. Hosté jsou z 80% uzavřená společnost.


Zunic - Jam
31. leden 2006 | 23:11

Jam je dobrej pro poslech živé muziky. Byl jsem tam na Závišovi a stálo to za to. Atmosféra ++ .


Fiky - Krčma u Krokodýlího Ocasu
31. leden 2006 | 21:09

Fajn klubík v celkem příjemném prostředí s dobrými barmany. Akorát poslední dobou mi přijde, že mají horší a horší pivo :-(


gambrmen - New Club
21. únor 2006 | 22:02

Interier mi pripomina praprahru "Prince of Persia", taky takovy bludiste a ty svetla mi pripominaji louče:-)

Velka nevyhoda je ze zde toci jen Plzen12°


Beny - Rockle
30. leden 2006 | 08:45

Dobrej podnik, škoda jen že s tak malou kapacitou. Obvykle dobře hrají a pak se zde dobře paří.


ambiente - Pod Lampou
5. říjen 2008 | 12:34

Od dubna 2006 v Divadle pod lampou funguje projekt s názvem VEŘEJNÁ ZKUŠEBNA. V pravidelných časech se nabízí mladým začínajícím kapelám i jednotlivcům bez koncertní zkušenosti prostor pro veřejnou zkoušku za účasti diváků v profesionálním klubu, s aparátem a zkušeným zvukařem.


Pony - Hi-Fi klub
20. prosinec 2005 | 15:04

Hlavně pozor na hlavu při vstupu a výstupu z hospody. Je to dimenzované na člověka asi tak 1,5 metru.


Pony - Parlament
16. prosinec 2005 | 21:58

Někdy se stane že se setkáte s lidmi s odlišnými názory a holými hlavami, ale v celku mě nikdy neotravovali. Pokud máte rádi rockovou muziku, pivo a fotbálek, nenechte se tím odradit a zajděte sem s partou známých.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde