Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 583 recenzí

L@D@ - Bílej medvěd
19. červen 2006 | 20:05

Kdyby tady nebylo tak draho, tak to nema chybu. Akorat obsluha trosku vazne.


L@D@ - Pod Lampou
12. únor 2006 | 00:30

Vrele doporucuji na koncerty.. ale pivu zde stale nemuzu prijit na chut... jak kdyby ho tocily z Plzenskyho podzemi :D


L@D@ - K2
12. únor 2006 | 00:22

Z meho pohledu desna putyka... jak prostredi, tak lide, co tam chodi popijet.. jednu hvezdicku bych dal za fotbalky a druhou za Maru za barem.


L@D@ - Báječný život ďáblova klína
11. únor 2006 | 17:59

Paradni klub, kde posledni dva roky prevazuje cena nad vykonem... ale i tak tam kdykoliv rad zajdu na pivko, ktere za ty prachy aspon chutna, tak jak ma.


ambiente - Rockle
9. únor 2006 | 22:36

Jeden z tradičních zažitých plzeňských klubíků. Mají zde výborné pivo a hraje zde kvalitní hudba. Nevýhodou jsou stísněné prostory, takže se sem občas navalí hromada lidí, a to je tu pak tak zakouřeno, že se nedá skoro dýchat. Na druhou stranu se dá při takových rojzetých mejdanech fakt dobře zapařit:)


dikobraz - Hi-Fi klub
9. únor 2006 | 15:15

..při každé návštěvě mi boule na hlavě z tohoto podniku povyroste.Musím si holt povzdychnout!Ale kdyby ty záchody nebyly venku tak by to bylo docela fajn.


.....kde josou ty časy, kdy tu pivo stálo jako ve Vocasu.


dikobraz - K2
9. únor 2006 | 15:00

Hospoda s horolezeckou stěnou hmmm...Je to parafráze na klasický fotbalový hospody.Na rozdíl od nich to ale není žádná štamgastárna s výzdobou z první republiky,trofejemi a poháry FC Kotěhulky. Věkový průměr společnosti zřídka přesáhne 20 let a dechovku zde také nehrají.Nicméně když už chci zajít do podniku se "sportovní" atmosférou zajdu na pivko radši do Boulderu.


dikobraz - Krčma u Krokodýlího Ocasu
9. únor 2006 | 11:54

Zdá se, že poslední dobou ztrácí úroveň. Ne že by někdy byla nějaká valná, ale fungicidy by se opravdu vyplatily a uklízečka jakbysmet.


dikobraz - Pod Lampou
9. únor 2006 | 13:01

Klub s nejpestejší hudební nabídkou v Plzni. Zaplaťpánbůh že existuje.


dikobraz - Cosmo
21. březen 2006 | 15:52

Celkem útulné. Pivo je sice za 20 kč, ale přinese vám ho velmi příjemná oku lahodící obsluha.Je tu na můj vkus trochu tma, tak jestli si chcete dát černou hodinku jako za starých časů, ale s mladou společností a všudypřítomným kouřem hrrrr sem. Tak nevím jestli to zní moc futuristicky.


Fiky - 100dolla
2. únor 2006 | 21:48

Celkem pěkný klub, ale cítil jsem se tam trochu jako na základní škole. Na druhou stranu tam chodí pěkné holky, ale pánové kšiltovku s sebou, páč jsem tam žádného kluka bez ní neviděl :-)







Dotykačka nabízí EET pokladny a příslušenství za přijatelné ceny. V ceně řešení od Dotykačky je pokladní software, který má více než 70 funkcí

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz

Možnosti inzerce zde