Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Lajka - Cosmo
5. březen 2006 | 22:21

Fain klub, který příjemně překvapí.


Lajka - In Café
5. březen 2006 | 21:27

Kdo si občas rád dá Stellu v klidnějším prostředí - vhodná volba.


Lajka - Boulder Café
5. březen 2006 | 21:17

Na posezení celkem dobrý, ale za poslední rok tak trochu pokles.


Bible - Pod Lampou
26. únor 2006 | 19:29

Lampa má v Plzni asi nejsolidnější nabídku koncertů. To je prostě fakt. Jinak je tam nejprotivnější obsluha s podmírovým pivem do kelímku a dost odpudivej interiér. Nemůžu si pomoct, ale chodím tam fakt nerad.


Bible - Hi-Fi klub
26. únor 2006 | 19:25

I když tam mají celkem hnusný pivo, musím dát 5 hvězdiček. Asi to prostě bude těma lidma, co se tam scházejí. Velkou výhodou je někdy velmi dlouhá otevírací doba, v podstatě podle zájmu hostů. Taky jsou tam šipky a na baru umí servírovat "kofilu" :) Akorát nedoporučuju navštěvovat tenhle podnik v pátek 13. ;)


Stinin - Parlament
24. únor 2006 | 11:26

Podnik celkem ucházející. Pro drinky se chodí na bar, obsluha normální. Horší je, když není otevřená spodní část, tak nahoře k malým stolům se při více lidech hodně těžko vměstnává.


Stinin - 100dolla
24. únor 2006 | 10:57

Moje zkušenosti jsou jedině v tejdnu a to až po té co nás z jiných lokálů vyhazovali. Tady se přes tejden zavírá asi v jednu, takže taky nic extra. Pro lidi ve věku 20 a výše, kteří se nezapoměli v pubertě, to asi není zrovna super podnik. Hodně místa k tanci, ale málo k sezení. Už jsem viděl lepší music cluby.


Stinin - Belfast
24. únor 2006 | 10:39

Super hospoda, jen trochu malého rozměru, takže to chce místa zabrat včas. Ceny standartní, obsluha jen na baru je pro větší akce plus a navíc velmi příjemná. K tomu všemu ještě promítačka s plátnem, takže ani sprotovnímu fanouškovi tady nic neunikne. Celkově dobrej podnik.


Beny - Krčma u Krokodýlího Ocasu
27. září 2006 | 23:38

Odmyslím- li si lehce shnilé zdi, naivně zakryté např. obrazy, půllitr "ovoněný" Jarem a věčně zahulené prostředí, jedná se o celkem pohodový klubík.


Beny - 100dolla
20. únor 2006 | 10:32

Příjemný klubík na pohled, někdy se zde ale vyskytují zajímaví živočichové. Na koncerty bych rovněž doporučoval chodit jinam, ať už kvůli akustice nebo kvalitě kapel.


ambiente - New Club
2. duben 2006 | 13:06

Dobrej, poměrně novej rockáč. Je škoda, že tam netočí i G10°, ale zas až taková nevýhoda to neni. Nevýhoda je spíš poněkud nešťastně pořešené sezení. V lavicích je klimatizace a jsou tak široké, že se jen stěží opřete - spíš si tam lehnete:) Takže jste nuceni sedět daleko od sebe, což je překážka pro intimější komunikaci.

Nově zde zavedli Stellu a Hoe.. což je prima, osobně mám Stellu rád, nicméně ceny jsou sjednoceny, což nevidím jako dobrý tah. Jinak v poslední době změna k lepšímu, dokonce jsem zde zaregistroval gaučík pro větší pohodlí.


ambiente - Krčma u Krokodýlího Ocasu
19. únor 2006 | 13:59

Parádní klubík s několikaletou tradicí, kde se scházejí především mladý lidi. Na gymplu jsem tu byli pečený vařený:) Pohodová obsluha i společnost. Nově zde zavedli on-line rezervace, takže si tu místo můžete zarezervovat přes internet;) Návštěvu vřele doporučuju, jenom pozor na padající předměty:))







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde