Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 582 recenzí

letroxx - In Café
26. březen 2006 | 16:19

Výborné a klidné prostředí.


Abuse - Casa de Locos
26. březen 2006 | 13:41

Pěkná hospoda, ale přesto mě zklamala. Nevim jestli vrchní neumí počítat nebo chce mít větší výdělek, ale podezřele často se stává, že na účtu zbyde příliš mnoho nezaplacených piv i když všichni již platili. Navíc chování barmana při takovéto situaci je otřesné. Také je zvláštní, že má tento barman asi nějaké sklony dotýkat se hostů. Kamarádovi, který seděl vedle, pohladil rameno asi 5x za večer, mé přítelkyni asi jenom 3x. Možná je to pouze jenom můj dojem, ale rozhodně si pořádně rozmyslím než příště navštívím tenhle "blázinec". PS: Vše, co zde bylo řečeno, se týká barmana se světlými vlasy.


Zoidberg - Parlament
20. březen 2006 | 08:20

Dole maji docela originalne udelanou pipu.


Shotice - New Club
16. březen 2006 | 13:45

new club v začátcích byl fajn přesto že je novej místo a prostory sou špatne řešeny stejně jako posezení jinak bludiště je to skvělý. Pamatuju ale že mi tam byla naposled pěkná kosa, nemaj tam nic k zakousnutí k jídlu a 12 pivko nemusím!


Shotice - Brázda
16. březen 2006 | 12:53

Konečně se z tohoto úžasného prostoru stal normální klub, klub ve kterém si každý něco najde. RetroAlternativní prostory s pohodlnýma gaučíkama a voňavou kuchyní zlákaj každýho pohodovýho dredaře, technaře i třeba hipíka.Úžasná je velká mísnost vyhrazená pouze pro fotbálky.. kde najdete snad 4 nebo dokonce 5 stolů rúzných typů, Hudba mě též nezklamala jako příjemná obsluha která toleruje i decentní pokuřovaní zeleného tabáčku. Všem doporučuji, Dole v Dole:Opouští horníkovu svítilnu, snad jako balon vznese se a horníka někam odnese. HLUBOKÁ Brázda.


gambrmen - Parlament
10. březen 2006 | 19:16

dole se obcas konaji koncerty, a nove se toci i G12°!!


Chody - Krčma u Krokodýlího Ocasu
8. březen 2006 | 15:58

Tak tady jsem byl naposledy, když čepovali Budvar. Interiér dle mého názoru hnus.


Chody - Kapsa
8. březen 2006 | 15:55

Tak sem jsem za studií chodil na dvanáctku Herolda, škoda ho.


Lajka - Cosmo
5. březen 2006 | 22:21

Fain klub, který příjemně překvapí.


Lajka - In Café
5. březen 2006 | 21:27

Kdo si občas rád dá Stellu v klidnějším prostředí - vhodná volba.


Lajka - Boulder Café
5. březen 2006 | 21:17

Na posezení celkem dobrý, ale za poslední rok tak trochu pokles.


Bible - Pod Lampou
26. únor 2006 | 19:29

Lampa má v Plzni asi nejsolidnější nabídku koncertů. To je prostě fakt. Jinak je tam nejprotivnější obsluha s podmírovým pivem do kelímku a dost odpudivej interiér. Nemůžu si pomoct, ale chodím tam fakt nerad.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde