Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

Votep - In Café
24. duben 2006 | 17:27

Příjemná kavárna. Stellu Artois poslední dobou nějak moc nemusim, ale kdo todle pivko má rád, tak tady si ho může vychutnat v klidnym prostředí.


Votep - Báječný život ďáblova klína
24. duben 2006 | 16:50

Před pár lety jsem tam chodil docela často. Klub je to parádní a hodně profláklej a ceny tomu odpovídají. Takže s poslední dvackou v kapse tam na pivo nechoďte...


Zoidberg - Rockle
7. duben 2006 | 15:53

Vsimnul jsem si, ze pekny velky hodiny ve vyklenku u baru jsou v tahu a je tam nejakej pitomej budik.


ambiente - Hi-Fi klub
28. březen 2006 | 17:33

Vcelku bezproblémový klubík v blízskosti náměstí, nicméně atmosféra se tu zdá být dosti unylá a v jinak pohodlném křesle je to pak na usnutí. Jinak samozřejmě pozor na hlavu při příchodu:)


dikobraz - Casa de Locos
28. březen 2006 | 11:32

S touto recenzí musím souhlasit. Takovým přístupem stálou klientelu tento nedávno otevřený podnik jistě nezíská.


letroxx - In Café
26. březen 2006 | 16:19

Výborné a klidné prostředí.


Abuse - Casa de Locos
26. březen 2006 | 13:41

Pěkná hospoda, ale přesto mě zklamala. Nevim jestli vrchní neumí počítat nebo chce mít větší výdělek, ale podezřele často se stává, že na účtu zbyde příliš mnoho nezaplacených piv i když všichni již platili. Navíc chování barmana při takovéto situaci je otřesné. Také je zvláštní, že má tento barman asi nějaké sklony dotýkat se hostů. Kamarádovi, který seděl vedle, pohladil rameno asi 5x za večer, mé přítelkyni asi jenom 3x. Možná je to pouze jenom můj dojem, ale rozhodně si pořádně rozmyslím než příště navštívím tenhle "blázinec". PS: Vše, co zde bylo řečeno, se týká barmana se světlými vlasy.


Zoidberg - Parlament
20. březen 2006 | 08:20

Dole maji docela originalne udelanou pipu.


Shotice - New Club
16. březen 2006 | 13:45

new club v začátcích byl fajn přesto že je novej místo a prostory sou špatne řešeny stejně jako posezení jinak bludiště je to skvělý. Pamatuju ale že mi tam byla naposled pěkná kosa, nemaj tam nic k zakousnutí k jídlu a 12 pivko nemusím!


Shotice - Brázda
16. březen 2006 | 12:53

Konečně se z tohoto úžasného prostoru stal normální klub, klub ve kterém si každý něco najde. RetroAlternativní prostory s pohodlnýma gaučíkama a voňavou kuchyní zlákaj každýho pohodovýho dredaře, technaře i třeba hipíka.Úžasná je velká mísnost vyhrazená pouze pro fotbálky.. kde najdete snad 4 nebo dokonce 5 stolů rúzných typů, Hudba mě též nezklamala jako příjemná obsluha která toleruje i decentní pokuřovaní zeleného tabáčku. Všem doporučuji, Dole v Dole:Opouští horníkovu svítilnu, snad jako balon vznese se a horníka někam odnese. HLUBOKÁ Brázda.


gambrmen - Parlament
10. březen 2006 | 19:16

dole se obcas konaji koncerty, a nove se toci i G12°!!


Chody - Krčma u Krokodýlího Ocasu
8. březen 2006 | 15:58

Tak tady jsem byl naposledy, když čepovali Budvar. Interiér dle mého názoru hnus.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde