Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

znudíno - Hi-Fi klub
15. červen 2006 | 18:30

Když nevíte coby, hifáč to jistí. Klubík, kde vás nechají sosat dvě hodiny rybízovej džus, zatímco všichni ostatní sladce spí v křesílkách z dob tatíčka Masaryka... a v šest ráno se vám velmi příjemná obsluha ještě omlouvá, že musí zavřít. no a ten vstup...... to k tomu patří. Vždycky, když jdu z hifáče, bolí mě hlava :-)


Koty - Krčma u Krokodýlího Ocasu
8. srpen 2006 | 17:05

Interiér je domáckej, bomba na pokec, super barmani, většinou dobře točí až na pár vyjímek. Fakt příjemná atmosféra. V pátek už není bouhužel RUM + KOFOLA za 25,- :)


TONY - Parlament
31. květen 2006 | 09:39

Moje milovaná hospoda a srdeční záležitost. Před nějákou dobou to tam docela upadalo, ale myslím, že se to zase zvedá. V létě je to dobrý dole, je tam hrozně příjmnej chládek. Naopak doporučuju vyvarovat se místnosti dole za šipkama, tam když si sedne víc lidí a začnou kouřit, tak tam po chvíli není téměř dýchatelnou, protože větrák ve stěne se zrovna nepřetrhne. Nejednou sme byli nuceni z důvodu zakouřenosti se přesunout z této místnosti.


TONY - Oko
31. květen 2006 | 09:32

Dá se tam udělat parádně nějáká akce, třeba oslava narozenin. Mimo kulečníku, je tam i hokej a fotbálek a taky skvělý jukebox. Nebo jak se to píše :). Pivko ucházející.


TONY - Hi-Fi klub
31. květen 2006 | 09:21

Jedna jediná výhrada je taky ke vstupu, to je o uražení palice, to samé když se de na WC. V podnapilém stavu pořád chodit do a ze schodů to taky nic moc :)


TONY - Báječný život ďáblova klína
31. květen 2006 | 09:14

V pohodě klub, ale ty ceny. To radši půjdu jinam na lepší a ještě levnější pivko. Ale prostředí pěkné.


Willda - Pod Lampou
25. květen 2006 | 20:14

výbornej klub na koncerty občas tu je fakt dobrej sound ale točená 10°jakoby byla ředěná.. tagže 12° lahvová to jistí


Votep - Parlament
25. duben 2006 | 09:40

Před tím než otevřeli spodní část to tam bylo dobrý. A teď je to ještě lepší. Na kalbu s partou lidí fakt ideální.


Votep - Oko
25. duben 2006 | 09:27

Na pitku ve větším počtu lidí ideální, na kulečník už míň. Stoly maj "dětskou" velikost a i tak sou docela křivý.


Pablo - Jazz Rock Café
24. duben 2006 | 21:09

celkem předražený podnik, a obzvlášť záchody jsou tu horší než v kdejakej čtyřce...

ale Marwanovi to na fotce sluší:))


Pablo - Báječný život ďáblova klína
24. duben 2006 | 21:04

Celkem dobrý klubík a pivo je dražší, ale pořád ne tak jako třeba v rádoby snob klubech typu jazz atd....


Votep - Krčma u Krokodýlího Ocasu
24. duben 2006 | 17:41

Před šesti lety sme tam chodili, bylo to tam fakt supr. Pak se to začalo nějak měnit a teď už ani nevim...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde