Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 587 recenzí

Erumaxille - Pod Lampou
19. srpen 2006 | 20:35

Tady je to suprácký!!! No mohli by míti otevřeno i přes prázdniny :o))


Pan ze severu - Parlament
7. srpen 2006 | 01:32

Dole je to moc pěkný, hořejšek už tak zajímavý není, horní toalety kazí dojem. Ve sklepení na gaučích je velmi příjemný posezení a pohodová obsluha. S příchodem půlnoci to tam vždy upadá. Achillova pata parláče je ventilace.


Pan ze severu - Oko
7. srpen 2006 | 01:27

Tenhle sklepní klub má zajímavou atmosféru a je tam všude mnoho místa, nemusíte mít strach že se budete muset prodírat k baru...


V klíně je příjemná atmosféra, ovšem ceny dost zabolí... Místy je poměrně tma, nápojový lístky nejsou moc dobře čitelný (že by záměr? :)) Škoda, že se netočí desítka... Co se týče muziky, hrajou poměrně širokou škálu, ubral bych ale na hlasitosti...


Johnny - Pod Lampou
5. srpen 2006 | 14:31

Lampa se může pochlubit rozmanitou kulturní nabídkou, takže si tam občas najdu nějaký koncert co mě zajímá. Jak už tu ale bylo řečeno, horší je to s obsluhou. Hnusné pivo do kelímku je fakt.... Ale jinak v pohodě. Včetně malé přidružené hospůdky v přízemí..


Johnny - Hi-Fi klub
19. listopad 2007 | 20:08

Když se mi chce vegetit, jít s někým pokecat, pomoct barmanovy s točením piva a prostě bezstarostně zakalit jdu sem. Ovšem když zrovna nemám takovou náladu, přijde mi prostředí tohohle podniku docela otřesné. A to se jenom tak nestává... Asi srdeční záležitost... Super! :)

Aktualizace 18.11.07: Hi-fi si byl sám dobře vědomý toho, jak asi působí na ne-štamgasty a nově příchozí, a tak svou rekonstrukcí naoko ztratil tu značku "Odporný smradlavý pajzl". Naštěstí tam stále chodí ty samí lidé a i ta vegetační atmosféra, kterou mám tak rád, zůstala. A možná se teď nebudou nově příchozí otáčet hned pod schody na podpatku a utíkat. :)


Bible - Krčma u Krokodýlího Ocasu
10. červenec 2006 | 10:34

Tocena kofola, tocena zahrada, skvela muzika, bombasticky interier, vetsinou velmi sympaticky barmani nebo barmanky, proste uzasny. Poslednim krokem k dokonalosti by byla kvalitni oprava jednoho znicenyho madla u fotbalku :)


Spidu - Pod Lampou
8. červenec 2006 | 22:43

Nic moc klub, ale to je věc každýho, já zrovna nemusim ten styl, který je tam


Spidu - In Café
8. červenec 2006 | 22:40

Jo tak tady sem byl... je to tam fajn, i když si to moc nepamatuju


L@D@ - Belfast
19. červen 2006 | 20:05

Pohodova hospudka v centru mesta. Pro vasnive hrace stolniho fotbalku. Obsluha prijemna, prostredi take.


TONY - Cosmo
17. červen 2006 | 14:13

Příjemné prostředí a moc fajn pivečko. Navíc slečny za barem sou opravdu moc hezké a potěší oko každého znalce :). Navíc se tady dá v pohodě koukat na různé sportovní přenosy, protože je tu i plátno a nad barem pár LCD.


znudíno - House of Blues
15. červen 2006 | 18:32

ach jo.. tady sem dlouho nebyl... ale zbožňuju ty červený křesílka.... k jídlu si můžete dát pizzu, co dělají hned hned vedle. Jinak se tu konají koncerty pro opravdové fajnšmejkry.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde