Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

Pan ze severu - Parlament
7. srpen 2006 | 01:32

Dole je to moc pěkný, hořejšek už tak zajímavý není, horní toalety kazí dojem. Ve sklepení na gaučích je velmi příjemný posezení a pohodová obsluha. S příchodem půlnoci to tam vždy upadá. Achillova pata parláče je ventilace.


Pan ze severu - Oko
7. srpen 2006 | 01:27

Tenhle sklepní klub má zajímavou atmosféru a je tam všude mnoho místa, nemusíte mít strach že se budete muset prodírat k baru...


Pan ze severu - Ďáblův Klín
7. srpen 2006 | 01:19

V klíně je příjemná atmosféra, ovšem ceny dost zabolí... Místy je poměrně tma, nápojový lístky nejsou moc dobře čitelný (že by záměr? :)) Škoda, že se netočí desítka... Co se týče muziky, hrajou poměrně širokou škálu, ubral bych ale na hlasitosti...


Johnny - Pod Lampou
5. srpen 2006 | 14:31

Lampa se může pochlubit rozmanitou kulturní nabídkou, takže si tam občas najdu nějaký koncert co mě zajímá. Jak už tu ale bylo řečeno, horší je to s obsluhou. Hnusné pivo do kelímku je fakt.... Ale jinak v pohodě. Včetně malé přidružené hospůdky v přízemí..


Johnny - Hi-Fi klub
19. listopad 2007 | 20:08

Když se mi chce vegetit, jít s někým pokecat, pomoct barmanovy s točením piva a prostě bezstarostně zakalit jdu sem. Ovšem když zrovna nemám takovou náladu, přijde mi prostředí tohohle podniku docela otřesné. A to se jenom tak nestává... Asi srdeční záležitost... Super! :)

Aktualizace 18.11.07: Hi-fi si byl sám dobře vědomý toho, jak asi působí na ne-štamgasty a nově příchozí, a tak svou rekonstrukcí naoko ztratil tu značku "Odporný smradlavý pajzl". Naštěstí tam stále chodí ty samí lidé a i ta vegetační atmosféra, kterou mám tak rád, zůstala. A možná se teď nebudou nově příchozí otáčet hned pod schody na podpatku a utíkat. :)


Bible - Krčma u Krokodýlího Ocasu
10. červenec 2006 | 10:34

Tocena kofola, tocena zahrada, skvela muzika, bombasticky interier, vetsinou velmi sympaticky barmani nebo barmanky, proste uzasny. Poslednim krokem k dokonalosti by byla kvalitni oprava jednoho znicenyho madla u fotbalku :)


Spidu - Pod Lampou
8. červenec 2006 | 22:43

Nic moc klub, ale to je věc každýho, já zrovna nemusim ten styl, který je tam


Spidu - In Café
8. červenec 2006 | 22:40

Jo tak tady sem byl... je to tam fajn, i když si to moc nepamatuju


L@D@ - Belfast
19. červen 2006 | 20:05

Pohodova hospudka v centru mesta. Pro vasnive hrace stolniho fotbalku. Obsluha prijemna, prostredi take.


TONY - Cosmo
17. červen 2006 | 14:13

Příjemné prostředí a moc fajn pivečko. Navíc slečny za barem sou opravdu moc hezké a potěší oko každého znalce :). Navíc se tady dá v pohodě koukat na různé sportovní přenosy, protože je tu i plátno a nad barem pár LCD.


znudíno - House of Blues
15. červen 2006 | 18:32

ach jo.. tady sem dlouho nebyl... ale zbožňuju ty červený křesílka.... k jídlu si můžete dát pizzu, co dělají hned hned vedle. Jinak se tu konají koncerty pro opravdové fajnšmejkry.


znudíno - Hi-Fi klub
15. červen 2006 | 18:30

Když nevíte coby, hifáč to jistí. Klubík, kde vás nechají sosat dvě hodiny rybízovej džus, zatímco všichni ostatní sladce spí v křesílkách z dob tatíčka Masaryka... a v šest ráno se vám velmi příjemná obsluha ještě omlouvá, že musí zavřít. no a ten vstup...... to k tomu patří. Vždycky, když jdu z hifáče, bolí mě hlava :-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde