Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 582 recenzí

Johnny - Hi-Fi klub
19. listopad 2007 | 20:08

Když se mi chce vegetit, jít s někým pokecat, pomoct barmanovy s točením piva a prostě bezstarostně zakalit jdu sem. Ovšem když zrovna nemám takovou náladu, přijde mi prostředí tohohle podniku docela otřesné. A to se jenom tak nestává... Asi srdeční záležitost... Super! :)

Aktualizace 18.11.07: Hi-fi si byl sám dobře vědomý toho, jak asi působí na ne-štamgasty a nově příchozí, a tak svou rekonstrukcí naoko ztratil tu značku "Odporný smradlavý pajzl". Naštěstí tam stále chodí ty samí lidé a i ta vegetační atmosféra, kterou mám tak rád, zůstala. A možná se teď nebudou nově příchozí otáčet hned pod schody na podpatku a utíkat. :)


Bible - Krčma u Krokodýlího Ocasu
10. červenec 2006 | 10:34

Tocena kofola, tocena zahrada, skvela muzika, bombasticky interier, vetsinou velmi sympaticky barmani nebo barmanky, proste uzasny. Poslednim krokem k dokonalosti by byla kvalitni oprava jednoho znicenyho madla u fotbalku :)


Spidu - Pod Lampou
8. červenec 2006 | 22:43

Nic moc klub, ale to je věc každýho, já zrovna nemusim ten styl, který je tam


Spidu - In Café
8. červenec 2006 | 22:40

Jo tak tady sem byl... je to tam fajn, i když si to moc nepamatuju


L@D@ - Belfast
19. červen 2006 | 20:05

Pohodova hospudka v centru mesta. Pro vasnive hrace stolniho fotbalku. Obsluha prijemna, prostredi take.


TONY - Cosmo
17. červen 2006 | 14:13

Příjemné prostředí a moc fajn pivečko. Navíc slečny za barem sou opravdu moc hezké a potěší oko každého znalce :). Navíc se tady dá v pohodě koukat na různé sportovní přenosy, protože je tu i plátno a nad barem pár LCD.


znudíno - House of Blues
15. červen 2006 | 18:32

ach jo.. tady sem dlouho nebyl... ale zbožňuju ty červený křesílka.... k jídlu si můžete dát pizzu, co dělají hned hned vedle. Jinak se tu konají koncerty pro opravdové fajnšmejkry.


znudíno - Hi-Fi klub
15. červen 2006 | 18:30

Když nevíte coby, hifáč to jistí. Klubík, kde vás nechají sosat dvě hodiny rybízovej džus, zatímco všichni ostatní sladce spí v křesílkách z dob tatíčka Masaryka... a v šest ráno se vám velmi příjemná obsluha ještě omlouvá, že musí zavřít. no a ten vstup...... to k tomu patří. Vždycky, když jdu z hifáče, bolí mě hlava :-)


Koty - Krčma u Krokodýlího Ocasu
8. srpen 2006 | 17:05

Interiér je domáckej, bomba na pokec, super barmani, většinou dobře točí až na pár vyjímek. Fakt příjemná atmosféra. V pátek už není bouhužel RUM + KOFOLA za 25,- :)


TONY - Parlament
31. květen 2006 | 09:39

Moje milovaná hospoda a srdeční záležitost. Před nějákou dobou to tam docela upadalo, ale myslím, že se to zase zvedá. V létě je to dobrý dole, je tam hrozně příjmnej chládek. Naopak doporučuju vyvarovat se místnosti dole za šipkama, tam když si sedne víc lidí a začnou kouřit, tak tam po chvíli není téměř dýchatelnou, protože větrák ve stěne se zrovna nepřetrhne. Nejednou sme byli nuceni z důvodu zakouřenosti se přesunout z této místnosti.


TONY - Oko
31. květen 2006 | 09:32

Dá se tam udělat parádně nějáká akce, třeba oslava narozenin. Mimo kulečníku, je tam i hokej a fotbálek a taky skvělý jukebox. Nebo jak se to píše :). Pivko ucházející.


TONY - Hi-Fi klub
31. květen 2006 | 09:21

Jedna jediná výhrada je taky ke vstupu, to je o uražení palice, to samé když se de na WC. V podnapilém stavu pořád chodit do a ze schodů to taky nic moc :)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde