Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 586 recenzí

gambrmen - Bílej medvěd
23. červenec 2010 | 03:20

s UnderBearem dohromady se jedna uz o slusne rozsahly podnik se tremi bary, na dvou sezonich(venkovnich) barech toci ted i jedenactky Svijany a Gambrinus, tim padem si tu konecne lze dat i cenove dostupnejsi pivo, coz se projevuje i na navstevnosti, uz tu neni tak prazdno jako driv.


L@D@ - Buena Vista Club
2. listopad 2006 | 21:49

Klub, ktery je velmi stylove upraven. Zvenku vypada jako secesni domy od Gaudiho a vevnitr sem si pripadal jak v parku Guell, kde je uplne stejna nekonecna lavicka :-) Vhodne jak na koncerty, tak na posezeni u kavy v hornim patre.


ambiente - Casa de Locos
20. leden 2007 | 15:34

Nově zde točí svijany - a to Máz. Obsluha po poslední návštěvě stoupla v kursu, velice vstřícná a příjemná:)

_____________

edit říjen 2006:

V rácmi latinoamerické "tour de Plzeň" jsme včera navštívili i tento podnik a celkem v pohodě. Každý pivko sice chutná jinak, asi vlivem zatuchlé utěrky. Nicméně s placením no problemo a ještě navíc můžete sledovat koncert Robieho Willamse, či jiné kapely na DVD...


Fiky - Casa de Locos
21. leden 2007 | 11:20

Měním po poslední návštěvě názor na obsluhu. Už tan není ten nepříjemný barman, co připisoval piva navíc a je tam velmi milá a příjemná obsluha, která připisuje tomuto podniku minimálně jednu hvězdičku....


swed - Pod Lampou
19. říjen 2006 | 09:28

Takhle kyslíčníkové pivo nemají snad nikde v PM. Vypít jich pět a vybouchnout tlakem :(( Lepší je dát něco poblíž, třeba u Ševců, a do Podlampy jít jen na koncík.


Cheater - Hi-Fi klub
19. říjen 2006 | 09:17

Chodíme sem na koncerty, hlavně Stopy sešlapanejch bot. Malé, ale pohodové a útulné


letadlo - Oko
15. říjen 2006 | 14:27

Klasickej "hernolokál". Stylově prosté a účelové. Hodně stolů na kulec, takže ta šance na hru tady vždycky je. Pivko klasický. Zahrát si pár her, občerstvit se a jít dál.


pavliCZECH - K2
11. říjen 2006 | 16:45

Pěkná hospoda blízko centra, můžete se usadit do pohodlných křesel...


Petricek - Pod Lampou
10. říjen 2006 | 18:09

Vynikající music klub, s pestrou nabídkou kvalitních koncertů znamích i zacinajicich interpretů. Nemá chybu..


Petricek - Rockle
10. říjen 2006 | 13:26

Prijemne posezeni, za poslechu pro me poslouchatelne hudby. Nevihoda majitelu spolecnosti Vodafone(nevim jak u ostatnich, ale bude to asi podobny), v podniku nemaji zavedeny signal..


Petricek - Hi-Fi klub
9. říjen 2006 | 18:31

Hospoda s hezkym prostorem, ale neni domysleno odvetravani.. Tudiz po nekolika hodinove navstve se stanete tezkym pasivnim kurakem..


Petricek - Divadelní klub
9. říjen 2006 | 16:41

Naposledy sem tam byl vcera a potkali jsme Elisku.. (z pohadky princezna ze mlejna) jinak je tu novy vrchni, ale uz tam byli i lepsi a vstricnejsi..







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde