Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 582 recenzí

swed - Pod Lampou
19. říjen 2006 | 09:28

Takhle kyslíčníkové pivo nemají snad nikde v PM. Vypít jich pět a vybouchnout tlakem :(( Lepší je dát něco poblíž, třeba u Ševců, a do Podlampy jít jen na koncík.


Cheater - Hi-Fi klub
19. říjen 2006 | 09:17

Chodíme sem na koncerty, hlavně Stopy sešlapanejch bot. Malé, ale pohodové a útulné


letadlo - Oko
15. říjen 2006 | 14:27

Klasickej "hernolokál". Stylově prosté a účelové. Hodně stolů na kulec, takže ta šance na hru tady vždycky je. Pivko klasický. Zahrát si pár her, občerstvit se a jít dál.


pavliCZECH - K2
11. říjen 2006 | 16:45

Pěkná hospoda blízko centra, můžete se usadit do pohodlných křesel...


Petricek - Pod Lampou
10. říjen 2006 | 18:09

Vynikající music klub, s pestrou nabídkou kvalitních koncertů znamích i zacinajicich interpretů. Nemá chybu..


Petricek - Rockle
10. říjen 2006 | 13:26

Prijemne posezeni, za poslechu pro me poslouchatelne hudby. Nevihoda majitelu spolecnosti Vodafone(nevim jak u ostatnich, ale bude to asi podobny), v podniku nemaji zavedeny signal..


Petricek - Hi-Fi klub
9. říjen 2006 | 18:31

Hospoda s hezkym prostorem, ale neni domysleno odvetravani.. Tudiz po nekolika hodinove navstve se stanete tezkym pasivnim kurakem..


Petricek - Divadelní klub
9. říjen 2006 | 16:41

Naposledy sem tam byl vcera a potkali jsme Elisku.. (z pohadky princezna ze mlejna) jinak je tu novy vrchni, ale uz tam byli i lepsi a vstricnejsi..


jus - Boulder Café
9. říjen 2006 | 15:43

Středy velmi příjemné ve společnosti vš studentů, pátky už horší, spíš dorost.. Při vzpomínce happy hour se mi vybaví dlouhá fronta u baru a ještě delší čekací doba, takže nákup více piv i panáků najednou to jistil :-)


jus - Cosmo
8. říjen 2006 | 23:59

Nenápadně situovaný klubík, velice slušně zařízený. Intimní přítmí je však určitě vhodnější pro menší sešlost než pro grupu kaličů. Ceny odpovídající úrovni a navíc sympatická obsluha.


pavliCZECH - Pod Lampou
7. říjen 2006 | 15:32

co dodat? nejvěhlasnější z plzeňských klubů, kvalitou se může rovnat např. Akropoli, Rock café v Praze....


pavliCZECH - Krčma u Krokodýlího Ocasu
7. říjen 2006 | 15:31

Dobrá knajpa na pokec, v létě i zahrádka potěší...:-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde