Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 582 recenzí

Zoidberg - Casa de Locos
27. listopad 2006 | 12:37

Dobra kava a dobrej Zlatý Bažant, trochu rusive pusobi televize, ale nejvic vsechno narusuje ten arogantni brejlatej cernovlasej barman, takovy pako se vazne jen tak nevidi.


kubrts - Báječný život ďáblova klína
25. listopad 2006 | 15:14

Fajn klub, za dobrý posezení jsem ochotný přitlačit na peněženku, protože ta investice se vrátí v podobě dobrého večera. Pivo dobrý.


AsSt3r!x - Belfast
19. listopad 2006 | 12:42

slušnej fočus, aspon se o nej staraj ne jako nekde jinde ...


Gorky - Bílej medvěd
15. listopad 2006 | 12:16

Jako uplne super hospudka na akce ve vice lidech. Barman nam vzdy vyjde se vsim vstric akorat nekdy skonci nasrot s nama:-)


Beny - Hi-Fi klub
11. listopad 2006 | 19:32

Hned při vstupu si dejte velký pozor na strop, jinak budete mít motáka dřív, než si vůbec stihnete dát pivko. Pokud se vyhnete první nástraze, dole u baru si dejte pozor na další- pokud zrovna hraje šipky někdo méně zručný, mohl by vám vystřelit oko. V samotném klubu si pak jen dejte pozor na pohodlné gauče- svádí k únavě a ke spánku.


Beny - House of Blues
10. listopad 2006 | 16:22

Klub, kde si v pěkném prostředí poslechnete často velmi kvalitní hudbu. Doporučuji.


Beny - K2
10. listopad 2006 | 16:07

Doupě zhulenejch teenagerů. Máte-li tuto společnost rádi, bude se vám tento podnik jistě líbit.


Michal - Casa de Locos
9. září 2007 | 13:33

Pěknej podnik, dobrej Amstel a hlavně příjemná obsluha. Dokonce mi dali na požádání sklenici do sbírky zadara:-)

Výborný Svijany, minulej tejden se bohužel stalo že došli, což svědčí naštěstí o velkym zájmu o tohle pivo a to je jenom dobře.


gambrmen - Bílej medvěd
23. červenec 2010 | 03:20

s UnderBearem dohromady se jedna uz o slusne rozsahly podnik se tremi bary, na dvou sezonich(venkovnich) barech toci ted i jedenactky Svijany a Gambrinus, tim padem si tu konecne lze dat i cenove dostupnejsi pivo, coz se projevuje i na navstevnosti, uz tu neni tak prazdno jako driv.


L@D@ - Buena Vista Club
2. listopad 2006 | 21:49

Klub, ktery je velmi stylove upraven. Zvenku vypada jako secesni domy od Gaudiho a vevnitr sem si pripadal jak v parku Guell, kde je uplne stejna nekonecna lavicka :-) Vhodne jak na koncerty, tak na posezeni u kavy v hornim patre.


ambiente - Casa de Locos
20. leden 2007 | 15:34

Nově zde točí svijany - a to Máz. Obsluha po poslední návštěvě stoupla v kursu, velice vstřícná a příjemná:)

_____________

edit říjen 2006:

V rácmi latinoamerické "tour de Plzeň" jsme včera navštívili i tento podnik a celkem v pohodě. Každý pivko sice chutná jinak, asi vlivem zatuchlé utěrky. Nicméně s placením no problemo a ještě navíc můžete sledovat koncert Robieho Willamse, či jiné kapely na DVD...


Fiky - Casa de Locos
21. leden 2007 | 11:20

Měním po poslední návštěvě názor na obsluhu. Už tan není ten nepříjemný barman, co připisoval piva navíc a je tam velmi milá a příjemná obsluha, která připisuje tomuto podniku minimálně jednu hvězdičku....







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde