Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Venca - Formanka
25. srpen 2011 | 20:49

Podnik prošel změnou už delší dobu jsou tu zastaralé informace. Chtělo by to obnovit. :)

Restaurant Formanka je i nově vymalovaný, upravený, dobrá kuchyně a čepováné pivo je lahodné. Každopádně Vás obslouží velmi příjemná obsluha.

Webové stránky: http://www. plzenskaformanka. wz. cz/


Zabi - Vodnář Bar & Club
11. srpen 2011 | 16:10

Výborná hospůdka, příjemné domácí prostředí. Pokud chce chcete na Berdnard tak jedině sem. Na večeři to sem sice není, ale mají nejlepší nakládaný hermelín široko daleko. Sedět v zimních měsících u rozpáleného krbu je vyloženě blaho. Pokud zde chcete flámovat, počítejte s tím, že zavírají max. před odjezdem posledního autobusu z Bílé Hory, který musí paní servírka stihnout. Lze se ale domluvit, že když jí potom odvezete na Lochotín, nechá vás posedět i déle :-)


Tomáš - U Feřtů
9. srpen 2011 | 19:52

Na jaře jsem pořádal Tatar tour (http://golftom. posterous. com/prvni-historicka-tatar-tour) nemohli jsme nezařadit tuto hospodu. Ještě jsem zde nebyl, tak jsem se na tataráček těšil.

O to větší bylo zklamání. Čtyřcentimetrový nerozemletý kus a mázdry nemají v jídle co dělat. Vrchní se situaci snažil vysvětlit špatným mlýnkem.

Celkově hospoda nepřesvědčila, rychlost číšnic průměrná, na zahrádce si připadáte pod sítěmi jak v MASHi.


hani.skalova - Šenk Na Parkánu
28. červenec 2011 | 22:54

Tento podnik jsme měli velice rádi a chodili jsme několikrát do měsíce (přes letní měsíce na zahrádku). Poslední dobou mi ale přijde, že se stále zhoršuje. Doba na čekání piva je skutečně obrovská (o jídle nemluvě), obsluha se tváří tak, že mě ani nenapadne se na něco zeptat. Je to škoda. Už několikrát se nám stalo, že jsme odešli po jednom pivu na jídlo jinam. Souhlasím s jochy, že podnik žije pouze z tradice a zahraničních hostů.


Ghostscore - Saloon A.C.W.
24. červenec 2011 | 16:42

Chodím do Saloonu pravidelně už skoro 8 let. V Plzni je to pro mě jasná volba. Obrovskou výhodu vidím v tom, že jsou to vlastně tři hospody v jedné, takže pokud mi zrovna jedna nevyhovuje, jdu na jiný bar. Personál se tady nijak netočí, takže už všechny znám jménem a to je pro mě taky výhoda. Jak někdo psal níže - majitel s kvérem u pasu je plzeňský nadšenec do zbraní a rád s ním kdykoli na toto téma pokecám.


pavel.speedy - Sokolovna Nová Hospoda
4. červenec 2011 | 14:36

Nejsme sice místní, jsme mimo Plzeňský, ale na tuhle hospůdku nedám dopustit, na správným místě a spousta vyžití pro děti a pivíčko i jídlo zatím nezklamalo, obsluha v poho


barbucha.strasidlo - U Feřtů
1. červenec 2011 | 16:37

Tatarák tu mají snad nejlepší v Plzni (mnohokrát porovnáno a vyzkoušeno). Co mě ale vždy odrazuje od dalších návštěv je extrémně zakouřené prostředí.


Blueflanker - Ranč Šídlovák
24. červen 2011 | 18:39

ve své kategorii skvělý podnik, super srub a dobrá poloha s dobrým pivem. To u Šídlováku chybělo. Stojí za zastavení!


blb - Šenk Na Parkánu
7. červen 2011 | 18:41

To same spatne jako viz. Na Spilce :-((


Pájator - Na Potravinách
30. květen 2011 | 17:30

"Obyčejná" hospoda, ale naprosto neobyčejně nekuřácká. Výborné pivo a vstřícká a ochotná obsluha tento podnik povyšuje nad leckteré "restaurace."


Mill - U Prcka
29. květen 2011 | 15:28

Krčma s hustou středověkou atmosférou o kterou se postará jednak krb s ohněm, druhak štamgasti s cigárama(bohužel tu není žádné odsávání cigaretového dýmu krom komína, takže pro nekuřáka trošku silné kafe) a nakonec zbraně, zbroje a imitace listin a mincí po zdech.

Co se piva týče na obsluhu jsme čekat nemuseli a výběr byl myslím z pěti nebo šesti točených piv a osobně mě překvapil pšeničný Velen, jen nevím jestli je ve stálé nabýdce nebo byl v akci.

Na posezení s kamarádama je to dobrá hospoda. Někdy se zas přijdu podívat.


hard - Slavia
29. květen 2011 | 10:50

Po rekonstrukci a zřejmě i výměny majitele je to jednoznačně nejlepší podnik na Borech. Perfektní terasa, kde po nějakém tom sportování pivko vždy bodne. Nefiltrovaný ležák je tu na jedničku podtrženou, uvnitř vkusný a moderní interiér, nechybí ani plazma pro sledování sportovních přenosů. Z jídel zatím jen hermelín a utopenec, ale shání kuchaře, tak se tu bude zřejmě i vařit.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde