Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

futur95 - U Myšáka
27. prosinec 2011 | 14:27

Jsou to srdcaři. I v podstatě v obyčejné hospodě se to dá všechno dělat dobře :)


futur95 - Šenk Na Parkánu
27. prosinec 2011 | 14:22

Další z hospod, kde je problém z obsluhou. Pánové, pokud vás to nebaví, tak to prosím nedělejte, protože dokážete otrávit lidem celý večer. Pivo je TOP, to bez diskuzí, ale pán z obsluhy, ať se chytí za nos a sem tam se i usměje. Uvidí, že se mu to v dobrém vrátí.


L@D@ - Podlesí
20. prosinec 2011 | 10:08

Ideální místo přes oběd. Hotovky z české kuchyně + pár minutek. Kachna a guláš výborné, polévky nic moc. Jinak top gastronomii zde opravdu nečekejte. Pivko dobré, obsluha průměrná, prostředí standartní a ceny přijatelné. Lze doporučit.


M_k - Ranč Šídlovák
26. říjen 2011 | 11:16

Chodovar a nekuřácké prostředí!! Super. Jen obsluha bývá občas docela protivná.


M_k - Saloon A.C.W.
26. říjen 2011 | 11:13

Velmi dobré fazole se slaninou, pivo Ok a fajn jsou i časté zpívané. Bohužel, bývá značně nakouřeno.


M_k - Sokolovna Centrum
26. říjen 2011 | 11:06

Velká fluktuace obsluhy, která je často protivná až prudící podnik značně degraduje. Kuchyně slušná, chodím tam na tataráček, ale to většinou jen v létě na zahradku. Uvnitř hospody bývá po večerech velmi nakouřeno.


Tomáš - U Matasů
6. říjen 2011 | 15:09

Solidní restaurace, která ale nemůže kvalitou konkurovat Pivovarskému dvoru naproti.

Takže poctivé tři hvězdy. Např. výtečný pečený bůček (nejsou ty porce čím dál, tím menší?), naproti tomu polévky nejsou žádný hit.

V létě příjemný chládek, ale vnitřek působí tak nějak studeně; možná stejně jako jinak slušná obsluha.


Trademark - Livingstone
25. září 2011 | 18:38

Hospoda vcelku standardní, docela hezky to tam vypadá. Celkové hodnocení ale hluboko sráží obsluha v podobě blonďaté, trochu silnější barmanky je příšerná. Na otázku "a máte jenom normální kafe nebo i latté?" reaguje slovy "No, to teda opravdu nemáme, tohle je totiž hospoda a ne nějaká kavárna, víte?" a její celkový projev je neuvěřitelně nepříjemný, působí dojmem, že ji svým přáním neskutečně otravujete. člověk si připadá jako v normalizační obchodě. Dokud tam tahle slečna bude dělat, tak se tam už nepodívám.


Tomáš - Pod Lípou
4. září 2011 | 12:44

Do Kyšic jsme zavítali náhodou (špatné odbočení:), o to milejší byl sobotní oběd.

Už jen to, že hospoda nabízí o víkendu hotovky je v Čechách malý zázrak. Však byla zahrádka poměrně plná (posezení ve stínu využilo hodně cyklistů i místních).

Překvapením byla i nabídka piv, která kromě Svijan, Gambrinusu obsahovala i dobřanskou Modrou Hvězdu!

Jídlo hodnotit nebudu (nebyl jsem po pátku v ideální kondici), ale šlo o klasické solidní hotovky. Navíc se zrovna roztápěl gril na odpolední grilovačku...

Dobrý dojem podtrhla nefalšovaně milá obsluha. Nezbývá než znovu vyzkoušet.


Mody - U Feřtů
30. srpen 2011 | 12:57

je fakt, že majitel je hodně nepříjemný... tatarák je sice dobrej, ale 200m od nich je malý podnik, kde dělají pravý škrábaný a ten je daleko lepší.


slunicko5814 - Staré časy
28. srpen 2011 | 14:46

slunicko5814

Chcete mít zkaženou oslavu, chcete mít zažívací potíže? Navštivte tento podnik!!!

Zdaleka nedostanete jídla z nabídky jídelního lístu! Ještě jsem nic tak nepoživatelného v restauraci nejedl, jak říkala má babička: "fialový hnus"!!


Markétka19 - U Feřtů
28. srpen 2011 | 11:28

Nedávno jsme zde měli sraz ze školy. Tři jsme tam byli už dřív, seděli jsme u stolu přímo proti výčepu, ale i přesto trvalo obsluze skoro 20 minut, než nám přinesla pití. Pan majitel byl velice nepříjemný, když jsme odcházeli, tak si ještě nápadně nahlas stěžoval, že jsme utratili málo peněz, nevím, jaké má standardy, ale rozhodně jsme neseděli o jednom pivu 3 hodiny! Tatarák mají sice výborný, ale příště raději půjdu někam, kde je příjemná obsluha, dívat se celý večer, jak se na nás pan Feřt tváří fakt už nechci.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde