Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

webplzen - Šenk Na Parkánu
20. květen 2012 | 10:42

Rádi bychom doporučili tuto restauraci, při poslední návštěvě nám bylo vyhověno s jídlem které nesedlo mé ženě. Vážíme si vstřísného přístupu.


hard - U Jána
13. květen 2012 | 11:39

Drsná špeluně!


genius - U Gigantu
9. květen 2012 | 20:10

Byli jsme tam několikrát na večeři. Chutnalo, ceny boží. Za málo peněz hodně muziky. Celkem příjemná obsluha. Velké plus je možnost zamluvení salonku :) doporučuju


P226 - U Matasů
9. květen 2012 | 15:43

Pravidelně navštěvuji, nedávno jsem si dal vynikající steak z lososa za rozumný peníz. Souhlasím s Tomášem poctivé 3 až 4 hvězdy.

Super 12°

Takže za mě palec nahoru.


malinka - U Komína
29. duben 2012 | 14:06

Spokojenost, příjemná obsluha, dobré jídlo a fajn prostředí.;)Doporučuji.


Novi - House Bar Café
1. duben 2012 | 02:52

Pokud máte na mysli tu starší paní, tak musím jen souhlasit. Odmítá točit malý pivka a když už se dostala k tomu mi něco přinést (s výrazem "co si vůbec dovoluješ něco chtít"), tak to trvalo dobrejch deset minut...

no sečteno podtrženo je to celkem fajn putyka když neni kam jinam, samozřejmě jen když je tam jiná barmanka

hodnotím třema hvězdama díky té starší barmance jinak normálka hospoda


TomasT - House Bar Café
31. březen 2012 | 14:48

Příjemná hospůdka s dobrým pivem. Mladá, ale téměř profesionální obsluha. Jen paní majitelka stojí za vyližpr.. l, sebevědomá, nepříjemná, kyselá! Vyložený případ člověka co v žádném případě nepatří do hospody!

Jak ale říkám, když člověk přijde v jakýkoliv jiný den, je to tam super, jen klientela tento bar velmi rychle opouští díky majitelce.

No snad se to zlepší, dávám čtyři hvězdičky za pivo, mladou a ochotnou obsluhu, prostředí a hudební žánr co se tam nejvíce hraje :)


jamboox - U Pechtů
20. březen 2012 | 20:58

Venkovní část ve své oblasti naprosto bezkonkurenční. Vnitřek hospůdky připomíná klasickou útulnou čtyřku v dobrém slova smyslu. Obsluha fajn, pivo vynikající.

Mínusem je akorát ovzduší. I kuřáci se leckdy cítí jako v udírně, proto u nekuřáků je zřejmě třeba řádné množství tolerance.


švestík - Nová Chaloupka
3. březen 2012 | 16:49

Bohužel mi nezbývá nic jiného než souhlasit s níže uvedenými komentáři. V původní Chaloupce jsem se propil vysokoškolským studiem a ta atmosféra byla prostě jedinečná. Když jsem jel přihlásit diplomovou práci k obhajobě a viděl, že Chaloupka je znovu otevřená, neodolal jsem a zašel na jedno. Tentokrát jsem si jich víc opravdu nedal. V žádném případě se mi nelíbilo, s jakým despektem se vyjadřovala slečna servírka o původní Chaloupce a jejím majiteli. Pokud byla Chaloupka tak hnusná špinavá zaplivaná knajpa, proč se tedy nový majitel ani neobtěžoval vymyslet nějaký originální název? Ani se zmiňovanou rekonstrukcí to nebylo tak horké. Jediné, co se změnilo, byl žlutě vymalovaný interiér, nové stoly a plazmová televize. Zdá se mi, že jen parazitují na dobré reputaci původní Chaloupky... Budu-li někdy v Plzni, zajdu se tam klidně podívat a zavzpomínat na staré dobré časy, ale obávám se, že už se tam nikdy nebudu cítit tak dobře jako kdysi před lety...


pavliCZECH - U Kohoutů
2. únor 2012 | 16:58

Taková strejcovská klasika. Přes den hotovky za šede, jinak zakouřenej lokál, kde neni na metr vidět, hnusný smradlavý hajzly a familierní obsluha. Jo, někdy je třeba do takovejch podniků zajít... :-)


Tomáš - U Karlů
24. leden 2012 | 14:27

Bál jsem se, že jde o zakouřenou putyku, ale dnes jsem sebral odvahu a zašel na oběd.

Žil jsem v bludu! U Karlů je kompletně nekuřácký podnik. Je to klasická hotovková hospoda starého ražení (a to myslím jako kompliment). Od interiéru tedy nečekejte estetickou nirvánu.

Obsluha je ale extrarychlá a už od pohledu je poznat, že jsou z jedné rodiny:) Přestože prostorem je restaurace spíše menší, na jídelníček se vešlo asi 15 hotovek a 3 polévky. Po první návštěvě se mi nechce hodnotit jídlo. Ale zatím spokojenost, takže další oběd bude určitě následovat.


leonaXYT - U Pechtů
22. leden 2012 | 17:32

V létě naprosto bezkonkurenční, kdykoliv vyrážíme na kole, zastavíme se. Velký plus za zastřešený sezení a hlavně dětský hřiště.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde