Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Zoidberg - Saloon A.C.W.
17. únor 2006 | 13:33

Chovani barmanu-kovboju je otresne.

Zato dole v military clubu pro fanousky vojenske historie je to o moc lepsi.


Fiky - U Kostků
6. prosinec 2005 | 23:39

Skvělá hospoda, se skvělým pivem a obsluhou. Jen málo který student Opavského gymplu by si bez ní dokázal představit studium........


Bible - Saloon A.C.W.
1. prosinec 2005 | 17:12

Tak vzhledem k tomu, že to je >MILITARY< klub, se není co divit tomu, že tam chodí hákoši.


Abuse - U Kostků
26. listopad 2005 | 16:41

Akorát by nemusely zavírat tak brzy.


Abuse - Saloon A.C.W.
25. listopad 2005 | 15:22

Fakt pěknej klubík. Akorát má jednu chybu. Nevim jestli se mi to zdá nebo je to tak opravdu, ale mam pocit že se zde občas vyskutují lidé co maj na hlavě méně vlasů než by bylo zdrávo. Zase na druhou stranu musim říct, že nikdy jsem nezažil, že by s nimi byl nějaký problém.


ambiente - U Kostků
5. prosinec 2005 | 12:38

Parádní hospůdka, kde točí výborný pivo, super obsluha, která se s ničím nepáře a i jídlo tu ujde. Pokud budete mít cestu na Doubravku, rozhodně doporučuji tuto kultovní hospodu nevynechat.


Pablo - U Kostků
14. únor 2006 | 20:12

Hlavně když je tam Béďa. Kdo nezažil nemůže odcenit:)) a radím nepít nealko, vrchní začíná pak být krajně nervozní...


prti - U Kostků
25. říjen 2005 | 13:01

Zdar lidi. Hospůdka U Kostků je naprostá klasa. Dobrý pivo, dobrej personál, prostě pohodička. Zajděte tam na pivo.


na začátek | «předchozí | Strana 60 z 60

51 52 53 54 55 56 57 58 59 60





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde