Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Zunic - Podlesí
23. leden 2006 | 19:17

Hodně dobrá hospůdka ke klidnému posezení s přáteli. příjemná obsluha.


Beny - U Kostků
18. leden 2006 | 10:59

Hospůdka U Kostků byla, je a snad i bude ráj na zemi pro všechny pivaře.


Zoidberg - U Zlaté Koule
10. leden 2006 | 19:02

Obsluha pozorna. Trochu rusive pusobi pod zarivkami zaveseny vetrak.


Zoidberg - Na Blbým Místě
10. leden 2006 | 10:13

Fajn obsluha, asi jedina restaurace v Plzni, kde mi automaticky dali na pouzity sacek od caje talirek.Ze zahradky je prijemny vyhled do kraje.


Enrique Ondo - Formanka
19. prosinec 2005 | 18:17

Byla by to poměrně pohodová hospoda, která je vhodná i na veselí o více lidech, ale...ale nebejt tý casto opravdu neepříjemný obsluhy. Taky sem z nekolika na sobě nezávislejch zdrojů slyšel a na vlastní kapsu zažil, že vás tady občas natááááhnou, obzvláště když jde o větší skupinu a pije se hodně.


Pony - U Krátkých
16. prosinec 2005 | 21:54

Máte-li žízeň a nemáte zrovna dostatek financí a taky víte co znamená pojem HOSPODA, neopomíjejte tento podnik. Pivo dobrý obsluha mě taky nezklamala a navíc je to v centru, takže se můžete kdykoliv odkutálet na MHD.


Pony - Cardinal Club
15. prosinec 2005 | 21:48

Jediné co je na Cardinalu bobrého je pivo a již zmiňovaná zahrádka. Možná i ta obsluha by se dala brát jako výhoda, protože se tam zaručeně rychle neopijete. Jako další výhodu bych bral i slušnou kuchyni, ale jak je v Cardinalu zvykem, trochu jim to trvá...


Fiky - U Kohoutů
14. prosinec 2005 | 17:09

Klasická hospoda ideální pro pitky (nebudete nikdy sedět dlouho bez piva). Výhodou je, že zde i dobře vaří a je otevřeno nonstop. Akorát místo automatů by mohly být šipky nebo fotbálek..


LordPetule - U Kostků
12. prosinec 2005 | 12:02

V tehle hospode jsem prosedel sve stredoskolske mladi a i ted se tam rad vracim. Je to skvela hospudka se spravnymi stamgasty :O} Doporucuju vsem


Abuse - Cardinal Club
30. prosinec 2007 | 13:43

Dřív jsem to tu měl docela rád. Já se choval vždy slušně a obsluha taky celkem ušla, ale včera tomu personál nasadil korunu nejkorunovatější.

Nejdřív se nás snažili okrást připsánim naprosto nesmyslného počtu piv na účet a posléze nás napadl ožralý provozák (nebo údajně jak tvrdil majitel). Je mi to fuk jakou plní funkci. Jen abyste věděli s kym se vůbec nabavit. Je to takovej mrňavej človíček, kterej se bez svých gorilích kamarádů ani neuprdne.

Každopádně ke spokojenosti obou zúčastněných stran už do týhle putiky nikdy nevkročím.


Enrique Ondo - U Krátkých
8. prosinec 2005 | 18:33

Chcete-li se napít dobrýho a levnýho piva, pořádně se naimpregnovat cigaretovym kouřem, zaprdět si s dědkama a prostě zažít pravou českou putyku drsnýho ražení in natura, tak zajděte.


Enrique Ondo - Cardinal Club
8. prosinec 2005 | 18:28

Cardinala beru jako jednu ze svejch nejoblíbenějších hospod. Stylovej podnik s levnym a dobrym pivem a jídlem a pohodovou, sic trochu svéráznou obsluhou. Letní zahrádka je hodně v klidu a může být vy(zne)užita i k větším akcím. Stejně tak salonek, kterej je tipuju tak pro 15 pijáků.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde