Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

L@D@ - Formanka
13. únor 2006 | 19:35

Dobrá hospoda se spatnou obsluhou


L@D@ - Šenk Na Parkánu
24. květen 2012 | 17:09

Tento podnik myslim neudrzel pocatecni kvalitu s kterou prisel. Obsluha vazne, pivo s mirou dostanete zridka kdy a kuchyne taky nic moc.. tatarak z rozmrazenyho masa je fakt sila..zebirka bez kosti taky nic moc..a taky mate ten pocit ze kdekoliv sedite, pripadate si jako nekde na chodbe? jediny klad vidim v terasce pres leto..

EDIT: 24.5.2012 - toci zde nejvetsi podmiraky v Plzni!


L@D@ - Zachs Pub
11. únor 2006 | 18:57

Dobre pivo, pekny prostredi, letni koncerty a nejlepsi nakladanej hermelin v Plzni


Fiky - U Krátkých
11. únor 2006 | 11:30

Klasická knajpa s dobrou obsluhou a dobrým pivem. Jestli nehledáte zrovna krásné prostředí a chcete se levně najíst, či opít, tak je to ideální hospoda.


Fiky - Formanka
11. únor 2006 | 11:37

Hospoda celkem pěkná, která se hodí pro větší akce nebo srazy. Na druhou stranu jsem ale horší obsluhu v životě nezažil.... A ještě když pijete v pár lidech pivo a po zaplacení toho co každý měl Vám zbyde na lístku ještě deset piv navíc, tak se nedivte, páč se to tam stává velmi často....


dikobraz - Cardinal Club
9. únor 2006 | 15:08

Ve srovnání s nejbližšíma knajpama je tady čisto a ne draho. Se špatným chováním obsluhy mi to připadá jako morová nákaza.Poklidná zahrádka je asi opravdu jediná věc která mě více zaujala.


Fiky - Oktan
2. únor 2006 | 21:42

Hospoda je příjemná s celkem dobrým prostředím, akorát pokaždé když jsem tam přišel, jsem byl propichován pohledy místních štamgastů, kteří tam asi často nikoho jiněho než známé tváře nevídají.


gambrmen - Saloon A.C.W.
12. květen 2007 | 17:31

Radsi to mam dole, ale uplne nejlepsi je to venku u medvidka...

Ceny prijemny, az na tu Kofolu 7,- za decku je opravdu hodne (to dela 35,- za pulitr), standartni cena jinde byva 4-5,- za deci.


Beny - U Kohoutů
26. leden 2006 | 13:08

Klasická dobrá knajpa to bývala před pár lety, než se z toho stal nonstopáč (což mi samo o sobě nevadí) a přidali tam bedny (zlatý starý časy s fotbálkem).


ambiente - U Kohoutů
26. leden 2006 | 13:09

Fakt je, že hospoda u Kohoutů je "typická hospa" už řadu let. Kalbička tam někdy sedne, prostě přijde vhod, když se sejde dostatek lidí a všichi se zlejou jak zvěř, je se pak na co dívat:)

Na druhou stranu se může stát, že to nevychytáte a skončíte tam úplně sami - to je pak přirozeně vopruz a číst si tady třeba knížku u kafe, na to Kohouti opravdu nejsou:)

Pach cigaretového kouře, pánských záchodků a přesmaženého oleje k takovédle hospě neodmyslitelně patří. A pro rejpaly - mají tam nyní parádní nové dveře, takže aspoň jednou za čas nějaká ta změna!


Zunic - Zachs Pub
23. leden 2006 | 19:36

+ ozdoba interiéru

+ dobré pivko


Zunic - U Kohoutů
23. leden 2006 | 19:34

U Kohoutů, je jedna z hospod ve kterej se nikdy nic nezmnění. Až se bude U Kohoutů renovovat, tak na plzeňské věži už budou digitalní hodiny.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde