Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Jeník - Podlesí
6. březen 2006 | 19:48

Příjemná hospoda a pivo z tanku.


Jeník - Krčma Hacašprnda
6. březen 2006 | 19:36

No, už to není co to bejvalo, obsluha nic moc, kolikrát je lepší si zajít pro pivo na bar, jináč by se člověk nedočkal. Ale přesto dávám 4 hvězdičky za interiér.


Lajka - Zachs Pub
5. březen 2006 | 22:01

I pěkný podzemní posezení


ambiente - Livingstone
26. únor 2006 | 14:11

Tak tenhle klubík ja taky parádní, řekl bych taková oáza klidu mezi všemi těmi nonstopáčemi a hernami na Slovanské. Vnitřek je pěkně a stylově zařízenej, takže se tu cítítě opravdu dobře. Mají celkem slušnej výběr nápojů, takže zde určitě nevyschnete. Co dodat, podnik rozhodně stojí za návštěvu. Jediná nevyhoda je poloha tak trochu z ruky.


Stinin - Formanka
24. únor 2006 | 11:14

Celkem normální hospoda, nikdy jsem tam teda nepobyl déle než hoďku, takže se nám nestalo, aby nás šábli. Ale už jsem viděl i lepší podniky.


Stinin - U Kohoutů
24. únor 2006 | 10:44

Hospoda vhodná tak pro štamgasty nad 40 a více a podle toho se skládá její složení. Nicméně pokud si chcete v centru dobře pošmáknout a v peněženka zrovna moc těžká není tak Kohouti jsou ten nejlepší podnik. Super polední jídla za lidovky - od 40 do 50 kč. K tomu pivko a do šedesáti korun se s obědem bez problémů vejdete.


Stinin - Šenk Na Parkánu
24. únor 2006 | 10:25

Dobrý podnik na pivko. Hlavně vynikající černý Kozlík za rozumnou cenu. Ale hodně často je narváno.


gambrmen - U Levých
21. únor 2006 | 21:56

Pred otevrenim, sportbaru Sladovnicka, byla hospoda "U Levejch" hojne vyuzivano studenty i pedagogy blizke elektro prumyslovky. Pres poledne se tu lze celkem levne najist, toci tu myslim nejen G10° ale i Plzen12°. Je zde fotbalek, kulecnik i sipky. V zadni casti se nachazi vyherni automaty.


dikobraz - Zachs Pub
19. únor 2006 | 13:55

Dobrý pivo a koncerty, ale dejte si pozor chcete-li na koncert uplatnit studentskou slevu(na Isic).


L@D@ - U Levých
17. únor 2006 | 19:55

Na tuhle hospodu vzpominam rad, chodili sme sem na stredni o volnych hodinach. Ted uz mi tam ale nic netahne.


Pablo - Livingstone
14. únor 2006 | 19:49

Ten kluk s tou ohnivou vodou ma pravdu:))) Vinetou


L@D@ - Livingstone
13. únor 2006 | 20:39

Jen se mi zda, ze posledni dobou upada, jak obsluha, tak kvalita piva.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde