Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

L@D@ - Šeříkovka
20. březen 2006 | 11:53

Rekl bych, ze hospoda neni spatna.. akorat trosku z ruky a kulturni akce zde cas od casu taky nejsou nejhorsi a kdyz si budete v plzni chtit zahrat na 9stopem stole pool, tak nevahejte..


Zoidberg - U Myšáka
20. březen 2006 | 07:35

Dobra hospudka jakoby predelana ze stodoly, kde je velkou vyhodu pro nekuraky vysoky strop. Na pipe a kolem baru ma sbirku umelych mysi.


Shotice - Zachs Pub
16. březen 2006 | 14:01

Zach je nejkrásnější nejpříjemnejsi a nejpohodovější snad jediná irská pub in pilsen... skvělý koncerty a posezení venku, příjemná obsluha výborné pokrmy sice trošku drahé ale když mám chut na pivko velvet nebo porter vždy zajdu sem!

U Zacha je vždy lepší chodit v letních měsicích!


Shotice - U Jána
16. březen 2006 | 13:07

výborna obsluha prostředí a letní terasa


Zoidberg - U Prcka
14. březen 2006 | 09:24

Pekna hospudka na stenach visi stare zbrane a na WC plakaty s panskych magazinu. Pozor, vchod neni z Lidicke ulice, ale zezadu pres "dvorek" .


gambrmen - Vřesiná
11. březen 2006 | 23:26

neprijemna obsluha, priserne zakoureno. Prisel sem, po 10min co si me obsluhujici vrchni neracil vsimnout, sem se vidal k baru pro dve piva, zdelil mi ze nema pullitry, tak sem si po lokale dva sehnal, natocil mi piva, chci platit podavam mu bankovku v hodnote 500Kc, zakrouti hlavou ze nema na vraceni a ihned mi piva bere. A ja nasran odchazim o hospodu dal.


Chody - Vřesiná
8. březen 2006 | 16:04

Vřesina byla naše kultovní hospoda za studií. Zde jsem poprvé ochutnal jiné točené pivo, než plzeňské, a sice Krušovice, tenkrát krásně světlounké a výborné.


Chody - Krušovický Sklípek
8. březen 2006 | 15:43

Nejsem zrovna vyznavačem Krušovického piva, ale jít do Krušovického sklípku na plzeňské je poněkud obludné


Chody - Formanka
8. březen 2006 | 15:41

Tak tady jsem byl naposledy, když tu točili ještě Velkopopovickýho Kozla, kterej tu byl obzvlášť v létě vynikající, asi zase zajdu, ale na Lochotu


ambiente - Plzeňka
9. leden 2007 | 20:21

Opravdu typická hospoda, mají zde dobré pivo a pro tento druh hospody typické hotovky české kuchyně. Celkovým vzhledem dosti připomíná hostinec U Krátkých, dokonce tu pracuje i ten samý čišník.


ambiente - Vřesiná
8. březen 2006 | 13:02

Tuto hosdpodu jsem dnes vyloženě hledal, protože jsem si chtěl ověřit, zda tam skutečně točí Egenberg. Zjistil jsem, že už ho tam bohužel netočí. Jinak se jedná v podstatě o normální čtyřku. Co mě však zarazilo, že zde bylo dost zakouřeno i v době obědů.


Jeník - U Kohoutů
7. březen 2006 | 23:48

Tak jsem dneska koukal, nějak to tam předělali, ale řekl bych že k lepšímu. Jediné co musim vytknout je strašnej smrad na záchodech. Zároveň bych nikomu z pánů nepřál vykonávat zde velkou potřebu, dveře, které mimochodem ani nejdou zavřít jsou vzdáleny od mísy asi metrm a půl... No každý si už domyslí :-)







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde