Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Méďa Béďa - U Kohoutů
26. duben 2006 | 01:50

Mno, měli jsme tam sraz z průmyslovky po 25 letech a radši se nehodlám obšírně vyjadřovat... Obsluha líná a neochotná (je vás moc, nebudem pro každého vyvařovat extra, takže jednotné jídlo), zahuleno, smradu jak v hradu, sociální zařízení 6. cenové kategorie...


Votep - Formanka
24. duben 2006 | 17:10

Opravdu klasická hospoda s dobrym pivem, chutnou kuchyní a obstojnou obsluhou. Jináč ty piva na lístku navíc nám tam asi taky jednou zbyly...


Fiky - Hospůdka v Chaloupce
21. duben 2006 | 16:09

Je to tam opravdu pěkně útulné a velmi příjemné. A jídlo je zde také dobré. Přes léto se dá sedět i venku. A paní barmanka vypadá skoro přesně jako hlavní hrdinka z Románu pro ženy :-)


ambiente - U Jána
28. říjen 2006 | 16:06

Příjemné prostředí i obsluha, jen je škoda, že tu obvykle bývá dost prázdno. Přitom tu točí Svijany - kdo nezkusil, tak doporučuji. Dejte si pár 13º a poznáte o čem mluvím. Rozhodně se vyplatí se sem vypravit.

_____________

edit říjen 2006:

Když jsem zde byl naposledy, tak došel nejen Máz, ale po "dvou" doknoce i Kníže. Jinak to na mě působilo tak, že netočit tu Svijany, je to obyčejná zaplivaná špeluňka: v šest večer neprostupná mlha a takový přítmí - asi blbý osvtlení:( To s tím telefonováním je tedy mazec!


ambiente - Saloon A.C.W.
13. únor 2006 | 14:09

Vcelku pohodový klubík, nidky jsem tu s nikým problém neměl. Saloon nahoře působí hřejivým a příjemným dojmem, dole v military to taky neni k zahození. Navíc se zde dají pořádat zpívané, můžete si tu zahrát na kytaru, nebo uspořádat třeba maškarní. Jinak oblíbený to podnik archeologů a antropologů:-)


Zoidberg - Podlesí
28. březen 2006 | 07:40

Docela dobra restaurace, je tu jedinecna moznost videt vycpanehio supa, obesence, a mirne predelany DaVinciho obraz.


gambrmen - U Darebáka
22. březen 2006 | 09:47

jo jo UD1, klasika.....

Skoda jen ze zaviraji velmi brzo, zde uvadenou oteviraci dobu Darebak vubec nedodrzuje, proste kazdej den rano vypise ven na tabuli, do kdy tu dneska budou, a neni vyjimkou ze treba uz v 17hod je zavreno, standartne tak v 19h-20h, o ze by bylo otevreno "az" do 22h sem jeste nezazil.


Zoidberg - U Darebáka
21. březen 2006 | 06:54

poslucharna UD-1 je dobra hospoda, ta tam stoji snad uz od 2. sv. valky.


L@D@ - U Darebáka
20. březen 2006 | 17:46

Kdo nezazil neuveri, kdo zazil nechape :) Vyborna hospudka, kterou si myslim drzi nad vodou hlavne studenti a delnici, co zde zavitaji na obed


ambiente - Podlesí
1. květen 2006 | 12:49

O kvalitě zdejší kuchyně jsme se včera opět přesvědčil, něco ve smyslu oněch zmíněných obscenací. Jinak, co se toho supa týče, tak není vycpanej, ale dřevěnej:)

Doubravecká restaurace, kde lze uspořádat i větší srazy. Příjemná obsluha, dobré pivo a výborná kuchyně. Obzvláště doporučuji různé variace receptů z kuřecích přírodních prsíček - zaručeně si pochutnáte. Dále je velice příjemné posezení na venkovní terásce během teplých letních podvečerů.


L@D@ - Šeříkovka
20. březen 2006 | 11:53

Rekl bych, ze hospoda neni spatna.. akorat trosku z ruky a kulturni akce zde cas od casu taky nejsou nejhorsi a kdyz si budete v plzni chtit zahrat na 9stopem stole pool, tak nevahejte..


Zoidberg - U Myšáka
20. březen 2006 | 07:35

Dobra hospudka jakoby predelana ze stodoly, kde je velkou vyhodu pro nekuraky vysoky strop. Na pipe a kolem baru ma sbirku umelych mysi.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde