Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Abuse - Oktan
13. květen 2006 | 19:54

Štamgasti se sice vyskytujou, ale nijak mě pohledy nepropichovali. Asi holt člověk musí umět nasadit ten správnej výraz. Pohodová vesnická knajpa předělaná na pub ve stylu Zach's Pub a podobně. doporučuji. Taky je dobrý že zastávka busu je přímo u toho.


Nech - Saloon A.C.W.
13. květen 2006 | 01:16

Vážení přátelé...

Jsem militarista teoretik a archeolog, takže se pro mne A. C. W. Saloon stal jasnou volbou:-) Na naše archeo-akce je to super podnik a občas tam zabředne i nějaká ta zpívaná, to je fakt... Jo a co se týče tzv. "hákošů", tak jsem tam nikdy žádnýho neviděl (samozřejmě kromě naci-insignií ve vitrínce dole v klubu:-). No a jestli někomu vadí moc krátké vlasy... tak ať neleze do military clubů. Nazdar! p. s. čtyři hvězdičky dávám proto, že vždycky vyžeru všechno černý pivo a další sud už nejni...


Snap - Zachs Pub
8. květen 2006 | 22:43

Parádní místo :))) hlavně v létě je to naprostá pohodička ...


Snap - U Darebáka
8. květen 2006 | 22:42

Na schlazení po náročné hodině je to parádní místo :o)


gambrmen - U Feřtů
16. březen 2008 | 00:25

fajn, ale dražší než obdobné podniky a to třeba i v centru města(ty ceny co uvádějí na stránkách mi nepřijdou aktuální a platné)!

V lete zahradka v oblezeni cyklistu vracejicich se z koupacky v nekterem z rybniku Bolevecke soustavy).


steve-o - Hospůdka v Chaloupce
7. květen 2006 | 19:41

Příjemné posezení za lidové ceny s jediným problémem - odvětrávání :o) (alespoň v co se zadní místnosti týče)


jesetter - Formanka
7. květen 2006 | 08:55

Jedno z velkých plus Formanky je poloha. Jinak bych ji hodnotil jako klasickou hospodu s dobrym pivem a jídlem. To s těma čárkama navíc se mi tady nestalo, ale třeba jsem měl jenom štěstí:)


Fiky - Podlesí
2. květen 2006 | 13:19

Skvělá hospoda ze vším všudy, akorát mi přišlo, že by mohli trošku zrychlit při obsluhování. Rychlost se neměnila ani s úbytkem lidí :-( .


ambiente - Hospůdka v Chaloupce
27. listopad 2006 | 11:37

Co se týče klimatizace je to tady fakt problém, hlavně v zadní místnosti, to pak jedině otevřít okno a umrznout. Co se týče připisování piv, nejde ani tak o připisování, jako o to, že je napíšou dříve než přinesou a když je zde hodně lidí, tak nakonec zapomenou přinést. A že by tady bylo volno sem už dlouho nezažil, většinou je tu narváno k prasknutí.

_____________

edit duben 2006:

Jinak příjemně zařízená hospůdka s obvykle příjemnou obsluhou a dobrým pivem, kde si uprostřed šumu velkoměsta alespoň na chvíli připadáte, jako byste byli daleko od všeho toho městskýho shonu. Po zamluvení lze pořádat i větší akce, během letních měsíců můžete o víkendu zajít na venkovní grilování.


ambiente - U Krátkých
13. březen 2007 | 15:55

Klasická hospůdka blízko HJ, což značí jediné, a sice antropologové a především archeologové jsou zde pečení vaření:) Jinak je to taková spíš klidná hospůdka, kde lze dobře zakalit a moc se nestřískat, protože jak odbyje dvanáctá už se zavírá - posléze můžete vyrazit někam do šumu.

Kapitola sama pro sebe je letní zahrádka, na jaře vždy otevřená jako jedna z prvních, posezení u piva ve stínu slunečníku, když vzduch má teplotu kolem 30°, je tu prostě parádní!

Od jara 2007 zrušili onu kultovní zahrádku, takže už nevim kam budem z HJ chodit v parných letních měsících na pivo. Škoda, byla fakt super.


Votep - U Kohoutů
26. duben 2006 | 10:56

Moje oblíbená hospoda na obědy. Vaří dobře, levně a porce jsou poměrně velký. A to speciálně u minutek. Už sem několikrát viděl, jak si někdo objednal smažák a pak na tu hromadu koukal jak na zjevení. Pivo je tu slušný, můžete si ho nechat přinést i v tupláku. Vada hospody jenom prostředí. Typická zakouřená knajpa. Ale to snad vadí jenom slečinkám...


Votep - U Darebáka
26. duben 2006 | 10:43

Pro studenty povinná záležitost. Na jídlo sice nic extra, ale posezení u pivka o volnej hodině je bezva. Zvlášť když je teplo a funguje terasa.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde