Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Willda - Saloon Doubravka
25. květen 2006 | 20:16

dobrý jídlo, pití i prostředí


ambiente - Zachs Pub
18. květen 2006 | 18:27

Vcelku příjemné posezení venku na dvoře během letních měsíců. Spoustu mladých lidí, fotbálek atd. Uvnitř normálně posezení taky good. Je to zkrátka parádní pub. Jenom bacha na případné popíjení Porterta, když se to přežene, bolest hlavy ráno nezná mezí.


Abuse - Oktan
13. květen 2006 | 19:54

Štamgasti se sice vyskytujou, ale nijak mě pohledy nepropichovali. Asi holt člověk musí umět nasadit ten správnej výraz. Pohodová vesnická knajpa předělaná na pub ve stylu Zach's Pub a podobně. doporučuji. Taky je dobrý že zastávka busu je přímo u toho.


Nech - Saloon A.C.W.
13. květen 2006 | 01:16

Vážení přátelé...

Jsem militarista teoretik a archeolog, takže se pro mne A. C. W. Saloon stal jasnou volbou:-) Na naše archeo-akce je to super podnik a občas tam zabředne i nějaká ta zpívaná, to je fakt... Jo a co se týče tzv. "hákošů", tak jsem tam nikdy žádnýho neviděl (samozřejmě kromě naci-insignií ve vitrínce dole v klubu:-). No a jestli někomu vadí moc krátké vlasy... tak ať neleze do military clubů. Nazdar! p. s. čtyři hvězdičky dávám proto, že vždycky vyžeru všechno černý pivo a další sud už nejni...


Snap - Zachs Pub
8. květen 2006 | 22:43

Parádní místo :))) hlavně v létě je to naprostá pohodička ...


Snap - U Darebáka
8. květen 2006 | 22:42

Na schlazení po náročné hodině je to parádní místo :o)


gambrmen - U Feřtů
16. březen 2008 | 00:25

fajn, ale dražší než obdobné podniky a to třeba i v centru města(ty ceny co uvádějí na stránkách mi nepřijdou aktuální a platné)!

V lete zahradka v oblezeni cyklistu vracejicich se z koupacky v nekterem z rybniku Bolevecke soustavy).


steve-o - Hospůdka v Chaloupce
7. květen 2006 | 19:41

Příjemné posezení za lidové ceny s jediným problémem - odvětrávání :o) (alespoň v co se zadní místnosti týče)


jesetter - Formanka
7. květen 2006 | 08:55

Jedno z velkých plus Formanky je poloha. Jinak bych ji hodnotil jako klasickou hospodu s dobrym pivem a jídlem. To s těma čárkama navíc se mi tady nestalo, ale třeba jsem měl jenom štěstí:)


Fiky - Podlesí
2. květen 2006 | 13:19

Skvělá hospoda ze vším všudy, akorát mi přišlo, že by mohli trošku zrychlit při obsluhování. Rychlost se neměnila ani s úbytkem lidí :-( .


ambiente - Hospůdka v Chaloupce
27. listopad 2006 | 11:37

Co se týče klimatizace je to tady fakt problém, hlavně v zadní místnosti, to pak jedině otevřít okno a umrznout. Co se týče připisování piv, nejde ani tak o připisování, jako o to, že je napíšou dříve než přinesou a když je zde hodně lidí, tak nakonec zapomenou přinést. A že by tady bylo volno sem už dlouho nezažil, většinou je tu narváno k prasknutí.

_____________

edit duben 2006:

Jinak příjemně zařízená hospůdka s obvykle příjemnou obsluhou a dobrým pivem, kde si uprostřed šumu velkoměsta alespoň na chvíli připadáte, jako byste byli daleko od všeho toho městskýho shonu. Po zamluvení lze pořádat i větší akce, během letních měsíců můžete o víkendu zajít na venkovní grilování.


ambiente - U Krátkých
13. březen 2007 | 15:55

Klasická hospůdka blízko HJ, což značí jediné, a sice antropologové a především archeologové jsou zde pečení vaření:) Jinak je to taková spíš klidná hospůdka, kde lze dobře zakalit a moc se nestřískat, protože jak odbyje dvanáctá už se zavírá - posléze můžete vyrazit někam do šumu.

Kapitola sama pro sebe je letní zahrádka, na jaře vždy otevřená jako jedna z prvních, posezení u piva ve stínu slunečníku, když vzduch má teplotu kolem 30°, je tu prostě parádní!

Od jara 2007 zrušili onu kultovní zahrádku, takže už nevim kam budem z HJ chodit v parných letních měsících na pivo. Škoda, byla fakt super.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde