Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Spidu - Bacardi
8. červenec 2006 | 22:43

Celekm to jde, dobrý na srazy, v létě posezení venku v poho...


Jaman - U Horbenů
3. červenec 2006 | 10:59

Parádní místo s velkým ALE. Doporučuji spíš navštevu v zimě, přes léto je "hodně" znát že výčepní jsou rádi z žíznivých krků. Doslova řečeno často jsou příjemní jak vosa v pr..... Letos jsem se tam byl po dlouhé době podívat a jak jsem poznal(poznali) žádná změna.


dzezulak - Formanka
1. červenec 2006 | 09:38

Poloha dobrá a to je asi tak vše. Pivo se mi zdálo kyselé, jídlo bych řekl nic moc, malý porce a drahý.Číšník a čisnice chvilku stíhali, ale pak se náhle zastavili-zřejmně panáky a začal nosit někdo kdo asi náhodně přišel. Prostě hrůza. Nedoporučuju


dzezulak - Livingstone
28. červen 2006 | 12:18

Skvělý, hudba i pití. Jen občas by neškodilo trochu více ztlumit hlasitost hudby a opravit židle


dzezulak - Hospůdka v Chaloupce
28. červen 2006 | 12:17

Výborné prostředí, dobré pivo a skvělá atmosféra.

Moc se mi tam líbí.


Chody - Na Špetově
23. říjen 2006 | 13:20

Obávám se, že je tato hospoda již několik měsíců zavřená. Chodím okolo každý den z práce a nejeví známky života, natož provozu.

Jo je to jasný, z této hospody jsou kanceláře, takže zde si již pivko nedáte!


marek - Cardinal Club
27. červen 2006 | 11:04

Pohodová hospůdka s pohodovou obsluhou. Dobré pivo, dobré jídlo. Doporučuji.


Jeník - Formanka
14. leden 2010 | 18:15

Staropramen, Budvar, Lochota, Gambáč, Bernard, Gambáč...V této hospodě se majitelé a piva mění jako ponožky.. ještě ty Svijany chybí. Jinak v současné době je to spíš taková obyčejná pivnice, ale co jsem tam teď nedávno byl, tak obsluha byla hbitá a příjemná.


TONY - U Zlaté Koule
31. květen 2006 | 09:48

Dobrá obsluha i pivečko, ale není to myslím moc pro mladé lidi. Chodí sem spíše starší lidé, ale sou většinou ok. Mají tu také dobré topinky :).


TONY - Pod Kopcem
31. květen 2006 | 09:35

V létě je fajn posezení dole u potoku, jen tak pro zajímavost právě tady objevili toho sumce albína. Jinak vevnitř sedět bych asi moc dlouho nevydržel, taková vesnická hospoda.


TONY - Livingstone
31. květen 2006 | 09:27

Parádní klubík, dobrý pivíčko, obsluha i lidi tam. Prostě co více si přát? Navíc v létě se dá posedět i venku v zadní části za záchodama.


Willda - Zachs Pub
25. květen 2006 | 20:22

v léťe super koncerty venku a vynikající hermouš







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde