Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

dzezulak - Formanka
1. červenec 2006 | 09:38

Poloha dobrá a to je asi tak vše. Pivo se mi zdálo kyselé, jídlo bych řekl nic moc, malý porce a drahý.Číšník a čisnice chvilku stíhali, ale pak se náhle zastavili-zřejmně panáky a začal nosit někdo kdo asi náhodně přišel. Prostě hrůza. Nedoporučuju


dzezulak - Livingstone
28. červen 2006 | 12:18

Skvělý, hudba i pití. Jen občas by neškodilo trochu více ztlumit hlasitost hudby a opravit židle


dzezulak - Hospůdka v Chaloupce
28. červen 2006 | 12:17

Výborné prostředí, dobré pivo a skvělá atmosféra.

Moc se mi tam líbí.


Chody - Na Špetově
23. říjen 2006 | 13:20

Obávám se, že je tato hospoda již několik měsíců zavřená. Chodím okolo každý den z práce a nejeví známky života, natož provozu.

Jo je to jasný, z této hospody jsou kanceláře, takže zde si již pivko nedáte!


marek - Cardinal Club
27. červen 2006 | 11:04

Pohodová hospůdka s pohodovou obsluhou. Dobré pivo, dobré jídlo. Doporučuji.


Jeník - Formanka
14. leden 2010 | 18:15

Staropramen, Budvar, Lochota, Gambáč, Bernard, Gambáč...V této hospodě se majitelé a piva mění jako ponožky.. ještě ty Svijany chybí. Jinak v současné době je to spíš taková obyčejná pivnice, ale co jsem tam teď nedávno byl, tak obsluha byla hbitá a příjemná.


TONY - U Zlaté Koule
31. květen 2006 | 09:48

Dobrá obsluha i pivečko, ale není to myslím moc pro mladé lidi. Chodí sem spíše starší lidé, ale sou většinou ok. Mají tu také dobré topinky :).


TONY - Pod Kopcem
31. květen 2006 | 09:35

V létě je fajn posezení dole u potoku, jen tak pro zajímavost právě tady objevili toho sumce albína. Jinak vevnitř sedět bych asi moc dlouho nevydržel, taková vesnická hospoda.


TONY - Livingstone
31. květen 2006 | 09:27

Parádní klubík, dobrý pivíčko, obsluha i lidi tam. Prostě co více si přát? Navíc v létě se dá posedět i venku v zadní části za záchodama.


Willda - Zachs Pub
25. květen 2006 | 20:22

v léťe super koncerty venku a vynikající hermouš


Willda - Saloon Doubravka
25. květen 2006 | 20:16

dobrý jídlo, pití i prostředí


ambiente - Zachs Pub
18. květen 2006 | 18:27

Vcelku příjemné posezení venku na dvoře během letních měsíců. Spoustu mladých lidí, fotbálek atd. Uvnitř normálně posezení taky good. Je to zkrátka parádní pub. Jenom bacha na případné popíjení Porterta, když se to přežene, bolest hlavy ráno nezná mezí.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde