Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Zunic - Šeříkovka
4. srpen 2006 | 19:25

Na posezení to není, ale na konzíky dobrý. Pivo nic moc. Obsluha byla celkem ok.


Zunic - U Gigantu
4. srpen 2006 | 19:22

U Gigantu gigantickej šrot. Nic moc.


Zunic - Sokolovna Centrum
4. srpen 2006 | 19:17

Jedna z mála hospod v okolí která prošla modernizací a vypadá to tam dobře. Dobrý na akce a i tam docela dobře vaří. Pivo ujde. Myslím že je tam točený z tanku.


Zunic - U Andulky
4. srpen 2006 | 19:09

Taková průměrna hospoda. Dobrý tak na pokec, nebo pokec. Jinak nijak vyjmečná.


Zunic - U Feřtů
4. srpen 2006 | 18:56

Dobrá dvanda. A co se proslíchá nejlepší tatarák. Každej kdo tam chodí na jídlo si to tam chválí. A je tam furt obsazeno, tak doporučuji rezervaci.


Johnny - Krčma Hacašprnda
2. srpen 2006 | 16:31

Před povodněmi to býval o moc o moc lepší podnik s příjemnou obsluhou.


Shotice - Hospůdka v Chaloupce
19. červenec 2006 | 13:40

Příjemné posezení, skvělá obsluha. Nedoporučuji nakladaný hermelín... jinak fajn fotbálek, lidi.. atmosféra .. cool


Johnny - U Kalicha
15. červenec 2006 | 21:35

Velmi, velmi nepříjemná obsluha.


dikobraz - Hospůdka v Chaloupce
10. červenec 2006 | 13:16

Zastrčená příjemná hospůdka.


Spidu - Šeříkovka
8. červenec 2006 | 22:45

Hospoda dobrá, ale barmani hrozný... radši si vyberte nějakou lepší, je tam celkem nuda a draho


Spidu - Bacardi
8. červenec 2006 | 22:43

Celekm to jde, dobrý na srazy, v létě posezení venku v poho...


Jaman - U Horbenů
3. červenec 2006 | 10:59

Parádní místo s velkým ALE. Doporučuji spíš navštevu v zimě, přes léto je "hodně" znát že výčepní jsou rádi z žíznivých krků. Doslova řečeno často jsou příjemní jak vosa v pr..... Letos jsem se tam byl po dlouhé době podívat a jak jsem poznal(poznali) žádná změna.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde