Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Johnny - Šenk Na Parkánu
10. červen 2007 | 23:45

Pivo je výborné - chuťově. Škoda, že už tam, kvůli obsluze, nehodlám jít. :( Pravidelné podmíry vyústily v mojí námitku, na kterou mi obsluha odvětila, že ta pěna rychle spadne, pěna sice spadla, ale stále zůstávala 1,5cm podmíra. Člověk by čekal, že obsluha, v této -vyhlášené- Pilsner restauraci, se omluví a třeba přinese pivo nové. Ani omylem, obsluha měla plnou pusu řečí a předvedla naprosto neprofesionální přístup. Na to vám kašlu. :) Inu, jaká obsluha, taková hospoda.


jesterka - Astra
4. září 2006 | 15:25

V současné době je zavřená a prochází rekonstrukcí. Doufám , že změny budou k lepšímu , protože to, co tu fungovalo do teď , byl děs a hrůza . Nic horšího jsem v porevoluční Plzni nenašla. Klientela tomu odpovídala a často i přespávala pod teráskou. Rvačky a policie na denním pořádku. Z druhé strany byl non-stop pro bezdomovce.


pavliCZECH - Formanka
1. říjen 2006 | 17:45

Klasická "plzeňská" hospoda. Již název napovídá, že jde o podnik s delší tradicí. Točí tu výborně pivo a obsluha vás nikdy nenechá na suchu déle než je zdrávo...:-) doporučuji


Petricek - Hospůdka v Chaloupce
30. srpen 2006 | 02:31

vyborna hospoda na prevazne letni posezeni. levny pivo, prijemna obsluha, zadny turisti.. proste phoda..


Petricek - U Darebáka
9. říjen 2006 | 18:34

Jo o letnim semestru bylo v UD 101 akce G10 za 15kaček.. .. to byli studentsky časy.. jinak doporucuji zavitat na epesni panske zachody! Higiena se tomuto mistu vyhyba nekolikakilometrovym obloukem..:)


Petricek - Livingstone
28. srpen 2006 | 14:08

Je to jedna z nejlepších Slovanských zařízení. Nemyslím, že by upadala kvalita piva, ale ta obsluha trochu pokulhava..


sedamaster - Formanka
25. srpen 2006 | 17:27

Souhlas obsluha tam stojí, stála a určitě i v budoucnu bude stát za hov*. Navíc tam zavíraj v tejdnu celkem brzy, tuším v 23:00, se člověk ani neopije ;) + dávám jen za jídlo a lokalitu.


Pan ze severu - U Krátkých
7. srpen 2006 | 01:45

Hospoda s velkým H, příjemná česká klasika, nic víc, nic míň


Zunic - Vodnář Bar & Club
4. srpen 2006 | 20:09

Byl jsem zde a hodně mě to okouzlilo. Malé a rostomilé. Výborná nabídka čajů a tvrdého alkoholu. Doporučuji zajít na sklenku, nebo na šálek čaje po nedělní procházce.


Zunic - U Prcka
4. srpen 2006 | 19:52

Špicová hospůdka. Dobrá obsluha od pana Prcka. Suprově zařízenej interiér. A štangasti s velkým srdcem pro historii.


Zunic - Na Potravinách
4. srpen 2006 | 19:49

Byl jsem zde naposledy když jsem byl malej. A ted to tam to tam nebude o moc jinačí. Seděli tam pivo-fotbalový znalci. A probírali a probírali a pak vyřvávali.


Zunic - U Myšáka
4. srpen 2006 | 19:27

Je to tam docela dobrý. Dobrý na zpívaný a soukromý akce. Je možno rezervovat menší salonek. Obsluha dobrá. Pivo chvalitebný.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde