Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Paveldoubravka - Podlesí
31. prosinec 2012 | 19:57

Připojuji se stran postřehu k recenzi Matouše. Podlesí navštěvuji řadu let, nejsem žádný extra štamgast. je nejblíže mému bydlišti, tedy po ruce. 30. 12. jsem se tam octl po dlouhé době "rezervačních blázinců"v hospodě. I tak jsme obdrželi ke stolu přípis "rezerve od 20. h". Před 20. h nás Tomík skásnul a další pivo že už nehrozí!? V půl deváté stále na rezervaci nikdo nedorazil. Pivo už jsme nedostali, prý jsme měli stůl už v 8 vyklidit. Ale komu? když nikde nikdo. Zkrátka trapárna. Nevím co se tam teď děje, nějaké výměny provozovatele či co, chápu taky, že kolem svátků to maj na frekventované hospodě těžký, ale tohle je smutek. Lituju každýho dyška co sem mu nechal. My ho prý "vytrhnem". No nic. Naštěstí je tu 2. směna normálních lidí na svém místě, kteří tomu umí dát patřičnou úroveň. Tome, srovnej si to. Asi to fakt není zaměstnání pro tebe..


Matous - Podlesí
31. prosinec 2012 | 09:15

Po včerejší návštěvě jsem se opět přesvědčil že určití lidé když je jejich práce nebaví měli by změnit povolání a neotravovat svojí neochotou, arogancí v jinak pekné hospůdce které tento číšník jménem Tomáš kazí jméno.

Do hospůdky jsme přišli v 15. 00 příjemě jsme pojedli popili v té době v prázdné hospůdce, v 18. 30 nám tento číšník aniž by nás před tím upozornil umístil na stůl cedulku rezervé 20. 00 stim že máme cas (CAS NA CO) před osmou hodinou nám čísník arogantně oznámil že už nám pivo nedá a máme uvolnit stul , hospůdka byla narvaná k prasknutí .

Doufám že nový majitelé této hospůdky kam jsme já i přátelé chodili léta si nenechají kazit jméno a odrazovat hosty tímto zaměstnancem .


Paul2081 - U Darebáka
30. prosinec 2012 | 14:41

Škoda ,že už je zavřená. Doufám,že se dočkám rekonstrukce a opětovného otevření jedné z nejstarších hospod v Plzni.


Paul2081 - Na Hvězdě
30. prosinec 2012 | 14:36

Tato hospoda po rekonstrukci splňuje všechny předpoklady stát se oblíbenou.

Točí se tam více druhů piv, v dobré kvalitě. Typická staročeská hospoda s většinou stálou klientelou. Doporučuji.


Vader - Šenk Na Parkánu
28. prosinec 2012 | 18:54

Před pár lety jsem měl návštěvu z Moravy a tato restaurace mi byla doporučena. Prostředí, jídlo a pivo výborné, ovšem obsluha těžká katastrofa! Zařekl jsem se, že už jsem nevkročím. Minulý měsíc jsem na doporučení pozval po prohlídce pivovaru obchodní partnery na nefiltrované pivo. Kromě tváří obsluhy se bohužel za ty roky nic nezměnilo. Již po 15 minutách jsme byli osloveni obsluhou :-( Pivo, jídlo výborné, obsluha však bez zájmu. Naše poslední návštěva.


vojtas - Šenk Na Parkánu
11. prosinec 2012 | 16:45

Dobrý den, jako vedoucí pivnice musím reagovat na hodnocení synek 44. V sobotu 8. 12. jsem byl přítomen a od uvedeného stolu nebyla žádná stížnost, až do doby, kdy čtyřem zbývajícím hostům zůstalo při placení víc piv na účte a personál je chtěl uhradit. Personál je upozornil, že odcházející kolegové zřejmě zaplatili piv méně a pánové vše uhradili. Po celou dobu nebyla stížnost na míru piv a je mi podivem, že by si uvedení pánové bez reakce vypili 80% piv pod míru, dali personálu uvedené spropitné a tak dlouho u nás poseděli. Jen mě mrzí, že synek 44 neřešil stížnost se mnou na místě a vše uvedl, až v hodnocení. Rád se s ním u pivka sejdu a vše si vyříkáme?. Vedoucí pivnice Vojtěch Palenčár


Synek 44 - Šenk Na Parkánu
11. prosinec 2012 | 07:20

V sobotu 8. 12. jsme si pro každoroční předvánoční výlet do Plzně, vybrali tuto restauraci. Pivo bylo vynikající, ale z 80% podmíráky jak z učebnice. Jídlo OK. Ale obsluha katastrofa. Na upozornění od známých, jsme si každý svá piva psali na pivní tácky, a při závěrečném vyúčtování - světe div se. Prvních šest platících dostalo účtenku, no a poslední čtyři z nás, jsme dostali lístek, který jsme nikdy předtím neviděli. Celkem jsem vypili 95 nefiltrovaných piv, ale na tom jejich lístku, jich bylo najednou 112 !!!! Hlavní pingl, nám povídá ,, včem je problém pánové, vždyť je to jedno pivo na každýho (nevím kam chodil do školy, ale nás u stolu sedělo deset). Takže nás natáhli o 17 piv. Každý jsme udělali za pět hodin průměrnou útratu kolem 700kč, a nechli dýška 30-50kč. V každý jiný hospodě by vám byli vděční, ale tady se nám na závěr ještě vysmáli. Mimochodem to byl první úsměv od obsluhy, za celé odpoledne (asi měl radost, jak s těma blbcema vychcal). Takže vážení přátelé, na Parkán už nikdy !!!!


pucmeloun - Zachs Pub
26. listopad 2012 | 21:28

super pivko a jídlo, sympatická obsluha, občas dobré koncerty. Pokud se na koncert uvnitř sejde víc lidí (než dejme tomu 20:) ), bývá tu hodně těsno.


IvanHasek1 - Zachs Pub
26. listopad 2012 | 20:55

super podnik na pivko a koncert


Deroyce84 - U Myšáka
26. listopad 2012 | 11:42

Obyčejná hospoda s obyčejným interiérem, kde převažuje spíš prázdnota než přeplněný stav ohledně návštěvnosti. Kuchyně z nouze ctnost, zkrátka když k pivu dostanete hlad.. Pivo výborný! .. chválím Holbu! Obsluha příjemná, pohotová a milá.


rasputin - Šenk Na Parkánu
15. listopad 2012 | 14:03

Podnik tak pro cizince, personál protivnej pivo výborný, ale podmíráky. Jídlo předražený a nevábný. Divím se,že tam mají ještě hosty.


vprocha - Na Potravinách
29. září 2012 | 23:56

Hospůdka blízká mému srdci, kam doporučuji rozhodně zajít na výborné pivko a dobrý gáblík s kamarády. Obsluha vás rozhodně nezklame a možná zde zažijete i nějakou legraci :-D


na začátek | «předchozí | Strana 5 z 60 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde