Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Zoidberg - Hospůdka v Chaloupce
27. listopad 2006 | 10:59

Ta jezibaba pripisuje piva. 3x jsem tam byl a trikrat tam bylo o naky to pivo vic.

Navic je jeste chova hovadsky k tem malejm holkam, co tam rozbnasi pivko ( 18 jim urcite nebylo )

Nahuleno, klimatizace znamena otevrit si okno a studenej vzduch na krk.

Rozhodne nedoporucuju.


Gorky - U Jána
20. listopad 2006 | 16:26

No tak s tim telefonovanim nevim a ikdyz je ta zenska nekdy hodne neprijemna tak sem dnes sedel primo proti ni na baru telefon u ucha a nic. Na Miraku je vinarna kde maj kneznu ale je to ve tretinkach mno a cena odpovida tmu ze je to vinarna, kdovi co o ty lochotinsky?


Michal - U Kostků
15. listopad 2006 | 11:25

Nemůžu jinak než 5*. Hospoda po rekonstrukci vypadá super, prostě nádherná pravá česká hospoda. Lepší Gambáč jsem v životě neměl, btw. točí tu i Prazdroj a z rychlovek k pivu bych moh jmenovat třeba tradičního utopence a pak sekanou a topinky. Zkrátka takhle by měla vypadat hospoda:-)


švestík - U Krátkých
10. listopad 2006 | 11:38

Je fakt, že je to prima klasická česká knajpa, ale trochu mi vadí, že stačí projít okolo a člověk načichne. Jinak musím uznat - ceny mírné, obsluha vzorná


Michal - U Jána
10. listopad 2006 | 11:23

Dal bych klidně i 5* kdyby to tu nevypadalo jako zaplivaná čtyrka a nebyly tu ubrusy Gambrinus:-(. Jinak v pátek po sedmej večer je problém tu sehnat místo pro víc jak dva lidi.


khack - Hospůdka v Chaloupce
9. listopad 2006 | 20:33

Bylo tam desne nahuleno, furt tam vetrali, takze tam byla este k tomu pekna kosa, obsluha byla lina a zpruzena.. a maj tam sikmy stoly a lavice, divnej fotbalek, steny vycpany rozbityma kytarama a plisen na zachode... Uz tam nepachnu :)


gambrmen - Krušovický Sklípek
6. listopad 2006 | 15:14

Krušovice se zde tocili driv. Na pivo bych sem ale nechodil protoze stoji za prd! (zkosel sem Kozla i G12° ale oboje bylo tak divne citit..., asi dlouho necistili trubky? nevim, ale zadny medajle tam nemeli. A obsluha silene pomala!!


stredni mys - Hospůdka v Chaloupce
5. listopad 2006 | 23:49

To švestík: Ty jsi ale rozumbrada. To já májím v Plzni denně lepší podniky. Třeba U Patizona na Doubravce nebo U Krátkých v Husovce. Tam se nažereš, až máš z toho mastnou bradu.


Marci z Klatov :-) - Hospůdka v Chaloupce
22. listopad 2006 | 14:51

juhůůůů, Chaloupka :-)


gambrmen - U České lípy
19. listopad 2009 | 18:10

Jeden z prvnich podniku na Plzensku kde se zacalo tocit, ted jiz běžné (v kazde 3.hospode) a obyčejné (co se tyce dle me klesajici chuti) pivo ze Svijan.


Cheater - Saloon A.C.W.
19. říjen 2006 | 09:13

Originální a sympatické, k jídlu doporučuju "Chicken Potatoes" s babiččinou omáčkou. Pozor, je to trochu pikantní.


Cheater - Saloon Doubravka
6. listopad 2006 | 12:17

Abych řekl pravdu, tak tahle hospoda mě inspirovala k registraci sem. Protože to, co se tam děje je mimo mojí veškerou fantazii. To, že je hospoda je plná ožralů a kouře, s tim tak nějak člověk počítá.

Ale že "podmíra" u všech pěti piv, co jsem tam měl, byla něco kolem 2 cm (!!!). Ještě kolem toho bylo halo, že jsem se dovolil se ozvat. Obsluha je neochotná jak státní úředník a na jakoukoliv otázku odpovídá na "půl huby". Trochu mi to připomíná Hospodu na mýtince od J. Cimrmana - "... strýc si založil hospodu na písecké cestě, ale chodili mu tam lidi..."

Abych jen nehanil, kuchař se zřejmě ještě nenaučil místním moresům, protože jídlo je opravdu dobré a velké porce.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde