Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Michal - U Kostků
15. listopad 2006 | 11:25

Nemůžu jinak než 5*. Hospoda po rekonstrukci vypadá super, prostě nádherná pravá česká hospoda. Lepší Gambáč jsem v životě neměl, btw. točí tu i Prazdroj a z rychlovek k pivu bych moh jmenovat třeba tradičního utopence a pak sekanou a topinky. Zkrátka takhle by měla vypadat hospoda:-)


švestík - U Krátkých
10. listopad 2006 | 11:38

Je fakt, že je to prima klasická česká knajpa, ale trochu mi vadí, že stačí projít okolo a člověk načichne. Jinak musím uznat - ceny mírné, obsluha vzorná


Michal - U Jána
10. listopad 2006 | 11:23

Dal bych klidně i 5* kdyby to tu nevypadalo jako zaplivaná čtyrka a nebyly tu ubrusy Gambrinus:-(. Jinak v pátek po sedmej večer je problém tu sehnat místo pro víc jak dva lidi.


khack - Hospůdka v Chaloupce
9. listopad 2006 | 20:33

Bylo tam desne nahuleno, furt tam vetrali, takze tam byla este k tomu pekna kosa, obsluha byla lina a zpruzena.. a maj tam sikmy stoly a lavice, divnej fotbalek, steny vycpany rozbityma kytarama a plisen na zachode... Uz tam nepachnu :)


gambrmen - Krušovický Sklípek
6. listopad 2006 | 15:14

Krušovice se zde tocili driv. Na pivo bych sem ale nechodil protoze stoji za prd! (zkosel sem Kozla i G12° ale oboje bylo tak divne citit..., asi dlouho necistili trubky? nevim, ale zadny medajle tam nemeli. A obsluha silene pomala!!


stredni mys - Hospůdka v Chaloupce
5. listopad 2006 | 23:49

To švestík: Ty jsi ale rozumbrada. To já májím v Plzni denně lepší podniky. Třeba U Patizona na Doubravce nebo U Krátkých v Husovce. Tam se nažereš, až máš z toho mastnou bradu.


Marci z Klatov :-) - Hospůdka v Chaloupce
22. listopad 2006 | 14:51

juhůůůů, Chaloupka :-)


gambrmen - U České lípy
19. listopad 2009 | 18:10

Jeden z prvnich podniku na Plzensku kde se zacalo tocit, ted jiz běžné (v kazde 3.hospode) a obyčejné (co se tyce dle me klesajici chuti) pivo ze Svijan.


Cheater - Saloon A.C.W.
19. říjen 2006 | 09:13

Originální a sympatické, k jídlu doporučuju "Chicken Potatoes" s babiččinou omáčkou. Pozor, je to trochu pikantní.


Cheater - Saloon Doubravka
6. listopad 2006 | 12:17

Abych řekl pravdu, tak tahle hospoda mě inspirovala k registraci sem. Protože to, co se tam děje je mimo mojí veškerou fantazii. To, že je hospoda je plná ožralů a kouře, s tim tak nějak člověk počítá.

Ale že "podmíra" u všech pěti piv, co jsem tam měl, byla něco kolem 2 cm (!!!). Ještě kolem toho bylo halo, že jsem se dovolil se ozvat. Obsluha je neochotná jak státní úředník a na jakoukoliv otázku odpovídá na "půl huby". Trochu mi to připomíná Hospodu na mýtince od J. Cimrmana - "... strýc si založil hospodu na písecké cestě, ale chodili mu tam lidi..."

Abych jen nehanil, kuchař se zřejmě ještě nenaučil místním moresům, protože jídlo je opravdu dobré a velké porce.


švestík - Hospůdka v Chaloupce
29. listopad 2006 | 14:24

To: Zoidberg

Do Chaloupky chodím už třetím rokem a ještě se mi nestalo, že bych měl na účtu víc, než kolik jsem skutečně vypil (a že toho vypiju kurevsky hodně). Pokud se Ti zdá, že máš na účtu víc čárek, bude to asi tím, že chlastáš víc než kolik vydržíš a pak si hovno pamatuješ. Účet máš vždycky před sebou, takže není problém kontrolovat, co ti tam píše. Lidem jako jsi ty bych doporučoval navštěvovat maximálně Milk bary a chlastání přenechat dospělým. Pokud jde o chování paní hostinské k tý šestnáctce, chtěl bych vidět, jak by ses tvářil ty, kdybys počítal s tím, že ti přijde druhý den pomoci obsluhovat a ona by se na tebe vysrala. Ona to není prdel bejt na celou hospodu sám, když se ti tam navalí lidi, frajere...


gambrmen - U Jána
18. únor 2008 | 23:27

Ted v patek se stalo to, ze nemeli ani Máz ani Knížete, proste ani kapku piva ze Svijan!! Pry problemy s dodavatelem, dnes ma probehnout nejake jednani, tak doufejme ze to dobre dopadne a o Svijany ve fajn hospode v Plzni neprijdeme.

_____________

edit 27.10.2006:

Tak vcera me tu docela nastvali! To ze jim opet dosel Maz bych jim odpustil, ale to ze se "nesmi v hospode telefonovat, je to neslusna drzost" ...a nevim co jeste a tak zaplatte a odejdete" tak to sem jeste nevidel.

_____________

edit 15.11.2006:

Jiz potreti po sobe nemeli Svijany(a na tom co je za den v tydnu nezalezi nemeli je v PA, CT ani ÚT). Nevidim duvod abych chodil na G10° za 19,- do takovy obycejny zakoureny spelunky. Zacnu se poohlizet po jine hospode s pivem ze Svijan. nevite o necem? Pry na Miraku v naky vinarne a na Lochotine v naky putice...

_____________

edit 18.2.2008:

Sel jsem kolem tak jsem po dlouhe dobe zavital. U vchodu me vydesilo ze zmizela vnejsi vyveska Svijany kterou nahradila tusim CocaCola. Uvnitr full pub obleceny do G-ubrusů a pod., nastesti pivo ze Svijan i nadale maji, bo mozna i Barona (ale nejsem si jiste jestli ten neni jen v lahvi). Hospoda byla prazdna, takze tentokrat nezakourena, obsluha stare stejna.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde