Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

swed - Hospůdka v Chaloupce
19. prosinec 2006 | 12:07

V této hospodě se nám stala jedna nepříjemnost. Měli jsme objednaný salonek na firemní akci. Bohužel paní majitelka přímo v salonku zarezervovala na stejný datum jiným lidem druhý stůl, což jsme samozřejmě jakožto firma nekuřáků nemohli přijmout. Po slušných námitkách na nás byla majitelka agresivní až drzá a museli jsme proto místo opustit. Pozor na rezervaci salonku! Např. 15. 12. se jiný nedá sehnat.


nasa - Podlesí
18. prosinec 2006 | 14:46

aaa, tak tady na zahradce mi moooc chutnalo - pivo i rarasci

souhlasim s fikym, ze obsluha mohla byt sviznejsi, ale jeste se to dalo


nasa - Zachs Pub
18. prosinec 2006 | 13:05

Vyborny pub, dobre pivo, dobre vino, prijemna obsluha

jeste bych dal hvezdicku navic, za letni zahradku :-))

a take za koncerty a za jidlo a za pochoutky k pivu...


Michal - Sokolovna Centrum
11. prosinec 2006 | 11:29

Pěkná hospoda s pěknym interiérem, pivko mi chutnalo a kuchyň je taky výborná.


beskydator - Livingstone
17. prosinec 2006 | 14:34

Nevim na ci popud, ale obsluha je vymenena a trubky zari jako novy, takze hura tam..a ted tam maji misto sipek fotbalek, coz byl myslim velmi dobry tah..


gambrmen - Krčma Hacašprnda
3. prosinec 2006 | 19:04

Pravda obsluha neni zrovna aktivni, poloprazdna hospoda presto se clovek dalsiho piva pomalu nedocka...


Tjekke - U Kostků
3. prosinec 2006 | 17:19

Nejlepsi poctiva hospudka v Plzni a mozna i v Cechach!:-) Lepsi pivo jsem nikde jinde nepil a obsluha zaslouzi jedine pochvalu - Beda rules! Kdo nezazil neuveri! Vrele doporucuji!!!


gambrmen - Hospůdka v Chaloupce
11. červen 2007 | 20:31

11°Chodovar za 15,- +ruzny Chodovarsky lahvovy specialy jsou velke plus k hezkemu prostredi a podle me zkusenosti i prijemne obsluze.

Jen ta oteviraci doba ja tragicka, do pulnoci by to bylo lepsi!

________________

edit 15.1.2007:

tak i s tou otvirackou to tam jde, ted v patek zavirali az po pul druhe!(ba mozna jeste dyl) A celkem jsem se divil, ze jsme si v relativne pocetne skupine(5píplů) v patek po 20hod sedli.

________________

edit 01.04.2007:

to co tam ted zacalo chodit za hiphop decka a posedavaji na zahradce a vsude kolem je dost hruza. To je hodne hvezdicek dolu. V patek se tomu tady urcite vyhnout!

________________

edit 10.06.2007:

Tak jsem se sem opet asi pred mesicem vydal, a pekne me nastvali, konecne jsem poznal co se o zdejsi obsluze rika: ze je v pohode a prijemna, ale jen do te doby co nastane nejaky problem, v mem pripade pivo ktere smrdi a plavou v nem naky hnusy. Kdyz sem si k tomu pulitru cuchnul malem sem si skutecne ublink(to neni prirovnani to je fakt). Slecna barmanka mi na to povida ze to tak ma byt, ze ona za to nemuze kdyz mi ten Chodovar nechutna! Omyl me Chodovarek chutna velmi, ale ne ten hnus co mi ona natocila! Jinak moje stiznost nezajem, prej ma takhle Chodovar vypadat, ze ona tomu nerozumi, ze jim to rekli z Chodovaru... chacha


prisne tajne - Hospůdka v Chaloupce
28. listopad 2006 | 13:38

Reaguji na kritiku KHACK, zakomplexovaného člověka majícího problémy sama se sebou, který kudy chodí, tudy škodí. Kdo Chaloupku zná, ví o čem ta hospůdka je a nepodloženými výplody psychopatického mozku se zabývat nebude, svůj názor si udělá na základě vlastních zkušeností.


Demoskinos - Hospůdka v Chaloupce
27. listopad 2006 | 22:50

Tak tohle je asi rarita v plzni. Výborné prostředí sice drobet horko, ale pivo výborné. Obsluha v pohodě. Maj tam snad nejlepší nakládaný hermelín v plzni. Jo a ta partička, co tam hraje a zpívá občas se fakt nechá poslouchat. Vřele doporučuji. Malý problém, je tam skoro pořád plno :-D


Zoidberg - Hospůdka v Chaloupce
27. listopad 2006 | 10:59

Ta jezibaba pripisuje piva. 3x jsem tam byl a trikrat tam bylo o naky to pivo vic.

Navic je jeste chova hovadsky k tem malejm holkam, co tam rozbnasi pivko ( 18 jim urcite nebylo )

Nahuleno, klimatizace znamena otevrit si okno a studenej vzduch na krk.

Rozhodne nedoporucuju.


Gorky - U Jána
20. listopad 2006 | 16:26

No tak s tim telefonovanim nevim a ikdyz je ta zenska nekdy hodne neprijemna tak sem dnes sedel primo proti ni na baru telefon u ucha a nic. Na Miraku je vinarna kde maj kneznu ale je to ve tretinkach mno a cena odpovida tmu ze je to vinarna, kdovi co o ty lochotinsky?







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde