Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

nasa - Šeříkovka
2. leden 2007 | 13:07

taky to znam spis z koncertu, obcas velky fronty na pivo a na satnu, ale to je pri koncertech skoro vsude...


nasa - U Jána
2. leden 2007 | 13:03

Moc casto jsem zde nebyl, ale na dobre jidlo a velke porce se neda zapomenout


nasa - Formanka
2. leden 2007 | 12:55

Kdyz se sejde vetsi skupina, tak obsluha celkem vazne, ale kdyz se clovek posadi pobliz baru ve dvou, ve trech, tak tam uz nasuchu nezustane (vetsinou)

Jidlo mi vetsinou chutnalo

skoda ty brzky zaviracky


nasa - Cardinal Club
2. leden 2007 | 12:48

vyborna kuchyne, pomala obsluha


Pan Tomas - U Darebáka
31. prosinec 2006 | 17:43

V zimě svařáček, v létě pivko... Škoda že už nestuduju. Navrch neuvěřitelnej Darebák osobně - kdo nezažil, musí vyzkoušet :o)


wee - Hospůdka v Chaloupce
28. prosinec 2006 | 14:32

Chaloupka je výborná hospoda. Klid, pohoda, žádnej ruch z ulice, výborný pivo, poměrně funkční fotbálek a hlavně správný lidi. Sice to neni luxusní restaurace a má možná křivý stoly, ale zase to koresponduje s celkovou vizáží. A ty hudebníci jsou taky příjemný, když hrajou, člověk si fakt připadá, že sedí v nějaké lesní hospůdce.


Michal - Hospůdka v Chaloupce
25. prosinec 2006 | 17:41

Přišli jsme tam a přesto že bylo skoro obzazeno tak nás paní hopodská posadila k jednomu stolu kde bylo celkem volno. Interiér je pěknej a Chodovar byl taky výbornej. Určitě sem tu nebyl naposled.


Reality!!! - Saloon A.C.W.
22. prosinec 2006 | 22:00

Saloon patří mezi nejstylovější místa, která může Plzeň nabídnout. Oblíbené místo pro pravidelné srazy školních i post-školních přátel, příjemná atmosféra navozuje pocit pohody, lákavá nabídka specialit za bezkonkurenční ceny. Výhradu směruji jedině obsluze, která občas nepříjemně hlučí a lajdačí, což ovšem díky dobré kuchyni a pivu ani nepostřehnete... dávám pět palců!


Michal - Cardinal Club
20. leden 2007 | 15:32

Maj výbornýho Kelta za rozumnou cenu.

Po poslední návštěvě musim říct, že Kelt je dobrej furt, ale ta cena už rozumná neni. 28 kč mi příde dost za 0,4l.


swed - U Feřtů
22. prosinec 2006 | 13:15

Je to tam super (pivko, jídlo, obsluha) a hlavně v létě zahrádka.. Jen je ze zahrádky trošku daleko na záchod. Tatarák doporučuji všemi deseti!


Michal - Zachs Pub
21. prosinec 2006 | 20:43

Nádhera:-) Pivečko super a velkej výběr, fotbálek, všechno, zahrádka...:-)


Michal - U Myšáka
19. prosinec 2006 | 16:39

Byl sem tu v létě a seděl venku. Vevnitř je to takový obyčejný, mi přišlo.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde