Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Mirok - Hospůdka v Chaloupce
11. červen 2007 | 00:25

Zajímavé místo - zvevku bych to tu tipoval na sklad stavebnin :-). Ale vybavení vnitřku se mi moc líbí, útulno. Chodovar tu mají dobrej, ceny OK, ochutnal jsem i speciál. Jídlo jsem tu neměl, ale ceny mají nízké a soudě podle počtu lidí asi chutná. Všiml jsem si, že při každé návštěvě je tam dost Ukrajinců a Slováků, ale jsou v pohodě. Přes obědy ideální na jeden "podpolívkovej" Chodovar před obědem v sousední menze Kollárova.

Co mi vadí: až moc zakouřeno, zavíračka dost brzo

edit 11.6.2007

Při mé návštěvě přes všední den jsem se divil co je tu za osazenstvo. Bohužel pivo bylo teplý. Doufam že výjimka


Mirok - U Jána
9. březen 2007 | 20:15

Zezačátku se mi tam dost líbilo, ale hlavně kvůli jedný věci - Máz 11° - což je v Plzni rarita. Spokojenost vzbudila i rychlá obsluha. Jinak průměrná hospoda s Gvybavením. S čatstějšíma návštěvama ale neměli Svijany (prý dodavatel) a skoro vždycky tam byla jedna výčepní, která celou hospodu lifrovala ven už hodinu před zavíračkou někdy dost nevybíravě. Takže ve výsledku to pro mě bylo zklamání v podobě G10(kterej si můžu dák téměř kdekoli), zakouřený hospody a nepříjemný výčepní. Škoda.

edit 9.3.07:

Včera jsem tam po dlouhé době zaskočil na jedno a příjemně mě překvapily nové ubrusy Svijany v celé hospodě a nová příjemná výčepní.


nasa - Vodnář Bar & Club
2. leden 2007 | 14:05

No podle tehle fotky to vypada dost podivne, na webu maji lepsi fotky, na kterych to vypada hodne prijemne

snad se do tech krajin brzo dostanu - tuhle hospodu musim navstivit


nasa - U Prcka
2. leden 2007 | 13:57

Vyborna a prijemna hospoda, musim zase nekdy brzy zajit...


nasa - U Krátkých
2. leden 2007 | 13:53

prava hospoda, levne pivo, dobra obsluha, i jidlo je v poradku. jen ten vzduch se da krajet (pripada mi, ze je to videt i na tech fotkach :-))


nasa - U Kostků
3. únor 2007 | 11:59

kamos doporucil, ze je to vyborna hospoda a nekecal

...

tak jsem to byl vcera zkontrolovat a nebyt spatne dopravy z doubravky (radsi jsme stihnuli posledni trolejbus) tak tam sedim doted :-))

12 vyborna, museli jsme ochutnat i rarasky a moc jsme si pochutnali


nasa - U Kohoutů
2. leden 2007 | 13:47

kdyz chcete s partou sednout nekam, kde budou nosit na stul ve sviznem tempu, jsou kohouti to prave

ale i pres den se da zajit, treba na obed (na ty obedy je to teda horsi prostredi, ale zase ty porce - snim toho dost, ale mistni ondras se do me nevesel :-))


nasa - Saloon A.C.W.
2. leden 2007 | 13:40

vetsina uz je to napsana, tak jen opet vyzdvihnu velke porce vybornych a netradicnich pokrmu

ad kratke vlasy - mam dojem, ze kdyby tam zasel nejakej nacek, tak by byl hodne rychle vyprovozen


nasa - Nico
2. leden 2007 | 13:19

Dalsi skvrnanska knajpa, na sidlistni nonstop celkem slusny


nasa - Na Potravinách
2. leden 2007 | 13:18

Celkem slusna hospoda, da se posedet i venku

dost se tam schazeji hraci ruznych stolnich her (pokud si dobre pamatuju)


nasa - Šenk Na Parkánu
2. leden 2007 | 13:15

taky jsem tam nemel stesti na obsluhu

pivko vyborny


nasa - Livingstone
2. leden 2007 | 13:10

prijemny podnik s bezva zahradkou







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde