Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Laco - Zachs Pub
5. únor 2007 | 00:56

Ačkoli se tento podnik prezentuje jako "irský pub", těžko říct, co je na něm irského. Pivo ošetřeno standardně, pitelnost též průměrná, občas podprůměrná. Z šedi průměrnosti táhne podnik nahoru vynikající zahrádka, která je jeho hlavní devizou a též kuchyně, která oplývá kupodivu spíše mexickou kuchyní, než irskou. Koncertní produkce není příliš inveční, ale neurazí.


nasa - U Darebáka
3. únor 2007 | 12:40

Kdo studoval na borskejch polich a nebyl u darebaka jako by nebyl

zvenku se clevek skoro boji, co ho ceka uvnitr, ale tam je prekvapive utulno.


nasa - Hospůdka v Chaloupce
3. únor 2007 | 12:28

vazne nechapu, proc je tento podnik tak vysoho hodnoceny...

pocinaje tim, ze na pulku jidel nemeli suroviny, pres zahulenej prostor a podivne prostredi, vubec me nenadchnuli

+ take problemy s rezervaci (jinak bych tomu dal jeste sanci, ale s tim pristupem k rezervacim nemam moc chut - mozna v lete testnu grilovani...

(jinak o necem svedci i to, ze par vychvalovacu tady nehodnotili zadnou jinou hospodu, cili o jejich nezaujatosti lze celkem pochybovat)


Laco - U Krátkých
3. únor 2007 | 11:42

Pro milovníky klasické čtyřky či pro ty, kteří hledají ztracený čas a touží si zavzpomínat na to, o čem vlastně byly kdysi hospody. Vhodné též pro etnografy, pozorující místní kolorit. Pro ostatní jen v případě, že mají sadomasochistické sklony.


gambrmen - Cardinal Club
2. únor 2007 | 17:43

je to tam pekny, dobrej Kelt, ale holt ta obsluha...


zarobsky.j - Krušovický Sklípek
31. leden 2007 | 18:26

v tehle hospudce jsem "vyrustal" a proto na ni nedam dopustit!!


Michal - Šenk Na Parkánu
24. leden 2007 | 18:04

Tak nefiltrovanej Prazdroj byl naprosto super. Bohužel občas natočili podmíráka. Obsluha za začátku nestíhala ale pak už to bylo v pohodě.


večerníček - Lobzík
20. leden 2007 | 07:59

Příjemná obsluha, příjemné ceny. Méně příjemná je přítomnost blízské ubytovny, z které sem dochází zejména Slováci, po práci v Panasonicu na 1 desetipivo.


Shotice - Podlesí
14. leden 2007 | 14:06

to je moje domácí hospa.. těžko hodnotit hlavně ze se líbí nekdy to jde jindy to nejde ale jídlo je skvěly


wee - Zachs Pub
13. leden 2007 | 16:34

Tady je to vždycky fajn. Příjemný šéfík, dobré koncerty, herna, zahrádka, spoustu druhů piv.. Každý si tu najde to své. A když se budete nudit, rozhodně vás zabaví vnitřní výzdoba hospůdky. Takových cedulí pohromadě jsem nidke jinde neviděla.


wee - U Levých
13. leden 2007 | 16:13

Tak tady je to velmi příjemné. Je to přesně ta hospůdka, kde se pravidelně scházejí postarší pánové na pokec. Jsou tu příjemní lidé, milá a rychlá obsluha, televize, kulečník, fotbálek.. Cenově naprosto vyhovující a ta atmosféra opravdu připomíná vesnické hospody. Kdo nehledá snobský podnik, tady se mu určitě bude líbit. A navíc je to nedaleko tramvajové zastávky.


Michal - Formanka
10. leden 2007 | 11:39

Za začátku celkem vázla obsluha, ale pak už to bylo v pohodě páč tam bylo míň lidí. Plusem je že točí Lochotu (bohužel jenom 14°)takže za nim nemusim až na Lochotín.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde