Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

pavliCZECH - U Bradů
13. březen 2007 | 10:27

v noci je tu celkem nebezpečno...


pavliCZECH - Livingstone
6. únor 2008 | 16:26

Livin... nejvíc knajpa, náš slovanský klan se schází nejčastěji právě zde. Velikou výhodou je také dlouhá otvíračka...:-)


etna - Na Blbým Místě
10. březen 2007 | 12:05

Pěkná maličká hospůdka, kde se dobře vaří, akorát je tak trochu daleko, takže fakt na blbym místě, ale stojí za to si občas udělat výlet směr Černice.


Zoidberg - Studna
3. březen 2007 | 12:07

Je tu docela dobra atmosfera pres tyden, ale otravne jsou zalohy za sklenice na pivko.


Fikusak - Hospůdka v Chaloupce
14. únor 2007 | 09:41

Chaloupka je fajn... Ale chtělo by to něco vymyslet s tím vzduchem... No, a před přestavbou bývala lepší, ale co se dá dělat...:-)


duda - KD Tymákov
13. únor 2007 | 05:43

Obsluha docela hbitá, ceny mírné, pivo ošetřené, leč centimetr pod míru.


Chody - Hospůdka v Chaloupce
9. únor 2007 | 08:02

Tak jsme si konečně naplánovali návštěvu Chaloupky. Už zvenku mně moc nenadchla, no nic zkusíme to. Uvnitř šíleně nakouřeno, osazenstvo z řad středních škol. Tohle nebude podnik pro nás.


Longer - U Feřtů
6. únor 2007 | 20:18

Tatarak chvalim, ale topinka za 10Kč navic se mi zda dost. A pokud v tom to podniku jste porve nebo nejste stali , zkontrolujte si kolik platite. Fertovi nestaci dyzko od Vas, radci si ho vybere sam


jus - Šenk Na Parkánu
5. únor 2007 | 13:54

Poctivá plzeňská restaurace, kde je k dostání nejen výborné pivo - Prazdroj, kvanicový Prazdroj nebo i černé, ale i výborné masovité pokrmy od tlačenky až po pečenou kachnu. Jediné co lze vytknout, je přístup obsluhy, zvláště jeden starší číšník je velmi nervózní..


Laco - U Kohoutů
5. únor 2007 | 01:22

Jídlo ve velkých porcích za nízký peníz, chuť dobrá, o to těžší stravitelnost. Pivo bohužel někdy těžko pitelné. Obsluha pohotová, leč její svébytnost - odpovídající kategorii této hospody - nemusí každému vyhovovat. Prostředí odpovídající klasické čtyřce.


Laco - Saloon Doubravka
5. únor 2007 | 01:15

Uživatelsky příjemná otevírací doba. Prostředí fádní a nevkusné, pivo průměrné a jídlo o trochu lepší. Obsluha svébytná, evidentně trávicí čas mimo práci ve "fitku", čemuž odpovídá i její chování.


Laco - Saloon A.C.W.
4. únor 2007 | 11:03

Dobrá jídla za vynikající ceny. Pivo ošetřené a pitelné lehce nad průměrem. Prostory jsou dobře rozvržené a dostatečně prostorné pro setkání o vícero lidech. Jen ta hra na vojáky někdy leze krkem a občas láká skupiny občanů, kteří evidentně koníček povýšili na smysl svého života.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde