Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

etna - Na Blbým Místě
10. březen 2007 | 12:05

Pěkná maličká hospůdka, kde se dobře vaří, akorát je tak trochu daleko, takže fakt na blbym místě, ale stojí za to si občas udělat výlet směr Černice.


Zoidberg - Studna
3. březen 2007 | 12:07

Je tu docela dobra atmosfera pres tyden, ale otravne jsou zalohy za sklenice na pivko.


Fikusak - Hospůdka v Chaloupce
14. únor 2007 | 09:41

Chaloupka je fajn... Ale chtělo by to něco vymyslet s tím vzduchem... No, a před přestavbou bývala lepší, ale co se dá dělat...:-)


duda - KD Tymákov
13. únor 2007 | 05:43

Obsluha docela hbitá, ceny mírné, pivo ošetřené, leč centimetr pod míru.


Chody - Hospůdka v Chaloupce
9. únor 2007 | 08:02

Tak jsme si konečně naplánovali návštěvu Chaloupky. Už zvenku mně moc nenadchla, no nic zkusíme to. Uvnitř šíleně nakouřeno, osazenstvo z řad středních škol. Tohle nebude podnik pro nás.


Longer - U Feřtů
6. únor 2007 | 20:18

Tatarak chvalim, ale topinka za 10Kč navic se mi zda dost. A pokud v tom to podniku jste porve nebo nejste stali , zkontrolujte si kolik platite. Fertovi nestaci dyzko od Vas, radci si ho vybere sam


jus - Šenk Na Parkánu
5. únor 2007 | 13:54

Poctivá plzeňská restaurace, kde je k dostání nejen výborné pivo - Prazdroj, kvanicový Prazdroj nebo i černé, ale i výborné masovité pokrmy od tlačenky až po pečenou kachnu. Jediné co lze vytknout, je přístup obsluhy, zvláště jeden starší číšník je velmi nervózní..


Laco - U Kohoutů
5. únor 2007 | 01:22

Jídlo ve velkých porcích za nízký peníz, chuť dobrá, o to těžší stravitelnost. Pivo bohužel někdy těžko pitelné. Obsluha pohotová, leč její svébytnost - odpovídající kategorii této hospody - nemusí každému vyhovovat. Prostředí odpovídající klasické čtyřce.


Laco - Saloon Doubravka
5. únor 2007 | 01:15

Uživatelsky příjemná otevírací doba. Prostředí fádní a nevkusné, pivo průměrné a jídlo o trochu lepší. Obsluha svébytná, evidentně trávicí čas mimo práci ve "fitku", čemuž odpovídá i její chování.


Laco - Saloon A.C.W.
4. únor 2007 | 11:03

Dobrá jídla za vynikající ceny. Pivo ošetřené a pitelné lehce nad průměrem. Prostory jsou dobře rozvržené a dostatečně prostorné pro setkání o vícero lidech. Jen ta hra na vojáky někdy leze krkem a občas láká skupiny občanů, kteří evidentně koníček povýšili na smysl svého života.


Laco - Zachs Pub
5. únor 2007 | 00:56

Ačkoli se tento podnik prezentuje jako "irský pub", těžko říct, co je na něm irského. Pivo ošetřeno standardně, pitelnost též průměrná, občas podprůměrná. Z šedi průměrnosti táhne podnik nahoru vynikající zahrádka, která je jeho hlavní devizou a též kuchyně, která oplývá kupodivu spíše mexickou kuchyní, než irskou. Koncertní produkce není příliš inveční, ale neurazí.


nasa - U Darebáka
3. únor 2007 | 12:40

Kdo studoval na borskejch polich a nebyl u darebaka jako by nebyl

zvenku se clevek skoro boji, co ho ceka uvnitr, ale tam je prekvapive utulno.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde