Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

zarobsky.j - Livingstone
2. duben 2007 | 21:05

je to vkutku zajimave a neotrele misto kde se da uzit spousta pohody!!


karbi - Studna
22. březen 2007 | 11:05

Typický VŠ klub, kde se každý večer sejde banda studentů nad sklenicí pivka. Kvalita piva je sice mnohem lepší než dříve (od tohoto akademického roku po rekonstrukci), ale stále tomu něco chybí. Vzhledem k dosti bujaré zábavě je třeba zaplatit 10,- Kč zálohu na sklenici. Studna je velmi špatně větraná, takže nekuřákům příliš nedoporučuji. U baru s pivem je někdy strašná fronta, která brání v pohybu na nejfrekventovanějším místě hospody. Také je tam slušné vedro od chlaďáku. Nevýhoda rekonstrukce je, že zbyl pouze jeden stolní fotbálek a ten je navíc ve velmi špatném stavu. Je zde malý taneční parket a relativně ochotní DJové, takže je možno nahodit nějaký pořádný dance, třeba i u tyče (akorát pokud je plněji, tak se nejdřív běžte nadýchat ven, protože ač se tak může zdát, tak ve Studně opravdu nemají přístroj na výrobu umělé mlhy ;-)


herisu - Šenk Na Parkánu
21. březen 2007 | 14:59

Dlouho jsem neměl tak dobrej nakládanej hermoš, jako ten co jsem dostal Na Parkánu... no a nefiltrovanej Prazdroj? to je prostě lahůdka (a ani jsem to druhej den necítil)


Vohry - Saloon Doubravka
14. březen 2007 | 13:41

Pivko jde a porce jídla jsou slušně velké. Výhodou je to, že podnik je prakticky ihned u vlakové zastávky.


WillyFog - Krušovický Sklípek
13. březen 2007 | 21:48

Pohoda, klídek, domácí prostředí..co víc si přát??...pivo je dobrý, akorát párkrát za tu dobu co tam chodim bylo divný, ale to jen dokazuje, že výjimka potvrzuje pravidlo...


Judith - Šenk Na Parkánu
13. březen 2007 | 20:28

Spíše pro německou klientelu, nevrlej vrchní nás nahnal k nejblbějšímu stolu, protože se blížil zájezd německých důchodců. Jídlo ujde, ale ten protivnej personál vše kazí, zvláště ten postarší pan vrchní.


pavliCZECH - Saloon A.C.W.
13. březen 2007 | 10:43

až na militantní jedince je to příjemná hospoda


pavliCZECH - U Zlaté Koule
13. březen 2007 | 10:36

Sem sme chodili za mých gymnaziálních let


pavliCZECH - Budík
13. březen 2007 | 10:36

brzká zavíéračka, hnusný prostor, divný vrchní, co víc si (ne)přát


pavliCZECH - Šeříkovka
13. březen 2007 | 10:34

Středně malej sál na příjemný kocert + slušná hospoda, toť dobrá kombinace


pavliCZECH - U Karlů
13. březen 2007 | 10:31

Pěkná hospůdka z letní teráskou, nevýhoda je poloha v blízkosti silnice a tramvajové točny...


pavliCZECH - U Kalicha
13. březen 2007 | 10:30

jj, bowling, šipky atd., dobrá věc, jedno z mála takovýchto zařízení v Plzni







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde