Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

have - Vodnář Bar & Club
25. srpen 2013 | 08:52

+ pivo

+ obsluha

+ prostředí

+ bezva lidi (většinou cyklisti)

- snad jen širší nabídka něčeho k snědku


have - Podlesí
25. srpen 2013 | 08:24

Moc hezké místo. Na to, že jde o podnik v okrajové části, výborná kuchyně. Nedávno jsme měli o víkendu výborný steak. Lepší než spousta "moderních" restaurací v centru.


Jacccobe - Šenk Na Parkánu
20. srpen 2013 | 14:07

Nejvíce legrační je, že zákulisí těchto podniků je přesně takové jako jejich projev. Z našeho povolání se vytrácí řemeslo, číšníci ztrácí vtip, jsou buzerováni mystery shoppingy, vše je orientováno na zisk, ale 99 procent zisku tvoří personál. Proto bych dal vzkaz majitelům, aby číšnické posty neblokovali rádoby odbornící a manažery se přestávali stávat ti, kteří se dobře znají s majiteli. V hospodě jako tato je třeba cítit trošku lidovosti a to nejen z jidelních a nápojových lístků... všichni si jen chrání koryto a dělají tak jako by nedělali... tak vzhůru do hospod a budou nás nadále obsluhovat kadeřnice, prodavačky a podobná prvotně špatně zaučená individua, která stejně tak jako jejich nadřízení nemají s gastronomií opravdu nic společného...


prusa - Šenk Na Parkánu
13. červen 2013 | 00:21

Velmi vstřícní při rezervaci, musím pochválit kultivované a příjemné jednání (opakovaně). Při poslední návštěvě (celý večer jinak OK) ale při placení nastal problém zaviněný obsluhou. Provozní se za obsluhu nicméně na místě omluvil a jeho jednání (na rozdíl od jednání obsluhy) bylo velmi korektní. Pivo výborné, za celý večer "jen" jeden podmírák cca 1cm = při tom frmolu asi akceptovatelné, tj. neřešil jsem, ostatní piva během večera byla v pořádku. Jinak v restauraci jsem byl během měsíce celkem 3x a krom výše uvedeného to bylo bez problémů. Pokud nastane problém, doporučuji řešit s provozním vedoucím, jinak si pečlivě sledujte svůj účet na stole zejména při placení, předejdete tak případným nedorozuměním. Každopádně, co se týče piva, je to jednička.


JanekP - Šenk Na Parkánu
4. červen 2013 | 13:20

O víkendu jsem tento podnik navštívil, protože jsem byl zvědavý na místní vyhlášené pivo. Pivo vynikající a asi nejlepší co jsem kdy měl možnost pít. Musím však konstatovat, že obsluha byla přímo tragická. Když už si teda to pivo nechají zaplatit 41,-- Kč za půllitr, proč mi neustále furt dokola nosí brutální podmírák? Po prvním jsem si říkal, že se spletli, ale když se to opakovalo, tak jsem si to vyfotila a pivo jsem reklamoval. Obsluha mi sice pivo vyměnila (spíš ho dotočila), ale potom mi donesla opakovaně podměrečné pivo. Navíc se mi nelíbí, že na hosty používají psychicky nátlakové metody ve stylu ještě jsi nedopil, už tu máš druhé pivo, tak pohni!

Cestou z Plzně jsem je ve vlaku s pánem, který zde v minulosti pracoval a ten mi tvrdil, že obsluha v restauraci není špatná, ale špatné je vedení, které toto toleruje a nikterak po obsluze nevyžaduje slušné chování. Škoda, restaurace tak trošku žehrá na to, že jsou svým pivem jediněční a že mají hostů dostatek.


italianahani - Cardinal Club
27. duben 2013 | 15:57

"Cécéčko" mám ráda, chodím tam celkem často, pivo mají dobré, obsluha je příjemná a co se týče kuchyně, tak mi snad vždycky chutnalo. Jen zde občas bývá hluk, pokud je sportovní přenos v TV nebo je příliš hlasitá hudba...


italianahani - U Matasů
27. duben 2013 | 15:43

Občas zde bývají zpívané, chodím sem na ně ráda, příjemné prostředí, čisto, rozumné ceny a dobré pivo. Doporučuji.


italianahani - U Dobráka
27. duben 2013 | 15:42

Bývá tam občas dost zakouřeno, ale pivo není špatné, obsluha milá a letní posezení na zahrádce je fajn.


brkan - Pivnice 20
19. duben 2013 | 10:48

Nejlepší pivo v Plzni (i cenově), výborná kuchyně - guláš, krkovice, škvarková pomazánka - to nejlepší k pivu a pozor ke všemu domácí chléb. Obsluha báječná. No už se těšíme na zahrádku. A obědy jsou tam taky super. Držíme palce ať se to udrží.


1964fery - U Komína
8. únor 2013 | 22:29

Nevím, zda jsi nějakým způsobem zakomplexovaná. Do hospody máš chodit včas. My tam chodíme na 9 a je všude čisto a číšník je super a vždy nam vyjde ve všem vstříc. To co píšeš je jen tvoje ubohost a svědčí to o tvém IQ to maš na0 ty!!!


M.Klih - U Matasů
30. leden 2013 | 15:40

Dobrý den, dne 16. 1. 2013 jsem navštívili zdejší restauraci... Byli jsem mile překvapeni, čisté, krasne prostředí... obsluha rychla a profesionální (obsluhovala nás krásná, milá slečna), jídlo bylo podle očekávání výborně připravené a v adekvatni době... Cena odpovídala kvalitě pokrmu. Celkový dojem cele restaurace byl výborný, pouze bych vytknul kuřácké a nekuřácká oddělení ale radi se do restaurace vrátíme.

Milda


m.schwindova - U Komína
26. leden 2013 | 02:46

Přišli jsme v 01. 50 ke Komínu, podle otvírací doby mají do 4. 00 a bylo nám řečeno jsou dvě zavíráme, nic Vám nedám . Od té doby co má Komín nového majitele Františka, to tam upadá, hygiena nanic, pití nanic ,špína a chování k hostům na nule :-(


na začátek | «předchozí | Strana 4 z 60 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde