Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Majkl - U Soptíka
11. únor 2014 | 20:54

Byl jsem tam a je přesně nový, čistý a útulný. Obsluha skvělá. Cítil jsme se tam jako doma. Tak skvělé pivečko jsem dlouho neměl. Mají tam Nefiltr 12 Gambáč, dení tisk. Můžou tam i pejsci, takže už vym kan na procházku se svim raťafákem. Vřele doporučuju pivovarský gulášek a tlačenku.


Ondra - U Dejva
10. únor 2014 | 08:32

Všudypřítomný otrávený pohled majitele odpuzující své chlebodárce nás donutil po první návštěvě již tento podnik více nenavštěvovat. Škoda toho, je zde široký sortiment alkoholu a i jiná než obvyklá piva. Nezapomenutelně arogantní výraz ve tváři při požadavku nápoje, který nemá, protože mu nechutná, nás doslova odrovnal. Zřejmě je to dnes trend všech podnikatelů - nechej tu svý prachy a vypadni.


Jena - U Soptíka
4. leden 2014 | 15:33

Soptík je po rekonstrukci nový, čistý a útulný. Pohodový hospodský, velký výběr piv, projekce sportovních přenosů, sál na akce. Klídek a domácká atmosféra. Chlapci se dost snaží, tak zaskočte na jedno, dvě, ať jim to šlape. Hospůdek s takovou atmosférou zas v okolí moc není. Neřve tu hudba, neblikají forbesy. A navíc mají výborný kafe. Piva v rozmezí 22 - 36 Kč.


vresina_je_libova - Vřesiná
28. prosinec 2013 | 22:42

Skvělá hospoda, příjemná obsluha (kromě "plešouna"). Jak vaří, to netušim, ale jídelní lístek mají velmi pestrý. Pokud sháníte trávu, stačí přijít na bar se slovy "jedničku" a předat barmanovi 200. Samozřejmě můžete říct i třeba "trojku", to ale budete potřebovat 600. Množstevní slevy ve Vřesiné nefungují. Ovšem funguje zde neprůstřelný bezpečnostní systém, pokud si jdete jenom pro model, budete si muset v zájmu vlastní bezpečnosti koupit i něco k pití (doporučuji Capri Sonne za 15kč). Je to jednoduché - pokud narazíte před Vřesinou na policii, a bude jim divné co jste v hospodě dělali 10 vteřin (mají jasno že se tam dealuje), jednoduše ukážete pitíčko, co je divného na tom že máte žízeň? Důležitá informace je, že ve Vřesiné mají desetinkovou váhu, to znamená, že zakoupený model nemusí být vždy 1 gram, většinou dostanete 0, 9 - 1, 0 gramu. V extrémních případech to může být jak méně, tak i více, podle toho jak Vás barman zná, a pokud uvidíte výše zmíněného plešouna za barem, počítejte s tím že dostanete podmírák. Ovšem i to za to stojí, pokud hulíte bong, zhulíte se z jedničky parádně až 4, pokud jointy, zhulíte se 2-3. Model je velmi kvalitní, s nádechem exotiky, a velice silně aromatický. Alespoň v 90% případů, někdy (zejména o víkendu) může být kvalita nižší, nikdy ale nedostanete špatný model, kvalita je zde nadprůměrná. Pokud se chcete zhulit extrémně a sám, 215kč vám ve vřesiné bude bohatě stačit.


TheComedian1983 - Zachs Pub
14. prosinec 2013 | 01:01

Plzeň a Heineken za rovnou stovku. HAHAHA. Never more.


dino78 - Šenk Na Parkánu
10. listopad 2013 | 17:36

Parkan je klasika. Zavitam tam nekolikrat rocne bud jen tak nebo pred a po fotbale. Musim uznat, ze stran piva je to bezkonkurecni a mistni nefiltr pu je super. Jidlo vcelku uchazejici. Personal toho ma obcas plne bryle, ale v ramci moznosti vse zvlada. Ocenuji pritomnost provozniho na place. V pripade problemu hned vse vyresi. Rekl bych ze oproti Salzmannuv nema konkurenci i kdyz oba podniky razi podobnou strategii.


Rusalkao - U Matasů
2. listopad 2013 | 21:25

Kvůli připravované akci byly sražené stoly do tvaru U. Takže se museli všichni ostatní hosté zvednout, když někdo procházel. Akce přitom byla až za několik hodin.

Polévka vývar - DOBRÁ

Svíčková - DOBRÁ

Stehno s nádivkou - DOBRÉ

Šťouchaný brambor - NIC MOC - spíš podprůměr


Remus2004 - Stetson City
16. listopad 2016 | 12:24

Od poslední recenze 8. 11. 2010 se dost změnilo: majitel, kuchyně večer zrušena. Výběr piv je větší, jsou tu 2 obrazovky pro sledování sportovních přenosů.

Ale blíbené čtvrteční country zpívané jsou po 12 letech už minulostí. Zdejší zakouřené prostředí jim vůbec nesvědčilo.


chilliroach - U Kostků
22. září 2013 | 14:50

Příjemná hospoda, dobré pivo, fajn obsluha... na Doubravce jasný favorit.


walken - U Feřtů
7. září 2013 | 21:26

Dnes jsme zasli a pivko a neco na zub. Cekal nas zajimavy zazitek. Objednali jsme si nakladany hermelin a dostali jsme rozriznuty cerstvy hermelin polity olejem a posypany grilovacim korenim. Aby byl chutovy zazitek kompletni vrchni prinesl i teply chleba rozzmrazeny v mikrovlnce:) Pivo tradicne dobre, bohuzel nemeli cerne.


Jirka72 - U Komína
30. srpen 2013 | 18:52

Tak od té doby co je Komín pod novým vedením je to tam opět super. Výborná zábava dobré pivko a super lidičky co víc si přát ;-)


TheComedian1983 - Na Hvězdě
28. srpen 2013 | 21:21

Na denní hotovky číslo jedna v Plzni. Je to pajzl, ale jídlo super.

Perfektní obsluha i pivo.

Nevýhoda - Ve dvanáct je vyjedeno. Už jsem stál i frontu před vchodem :D


na začátek | «předchozí | Strana 3 z 60 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde