Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

rafaela - Podlesí
14. červenec 2008 | 22:20

Skvělá hospůdka, která má podle mě jen jednu vadu. Je daleko. Kdyby ji přestěhovali na Slovany, bylo by to super. Pokaždé se tu perfektně sedí a jídlo je fajn. Interiér je prostě sranda. Mooooc se mi tu líbí a už teď se těším na další návštěvu.


Jena - Cardinal Club
22. červen 2008 | 00:39

Normalni hospudka na pomezi klubiku. Cisto, interier prijemny. jidlo je chutny a rozumne drahy, kdyz si domluvite akci (a radne ji zacalujete), umi i dost slusnej raut.

Pivko moc neposoudim, piju tam jen Kelta a ten je oukej.

Obsluha v mezich moznosti, mohly by divcinky kmitat trochu vic, ale zadna tragedie.

Neudelate chybu, kdyz zajdete se znamyma na pivko a veceri.

Jen bacha na kafe - Alfredo neni Segafredo!!! Proste mate-li radi kafe, tak tam si ho odeprete!!


Jena - Oktan
22. červen 2008 | 00:22

Ale jo, souhlasim, prijemna skorovenkovska hospoda. Trosku vetese na zdech, ale normalni pivko, pres poledne par hotovek ve velmi dobre kvalite a za rozumny kacky. Obsluha rychla a pozorna. A stamgasti? Nevim - mam od prirody xicht jako Uncle Fester a to si vas nejak nikdo moc propichovat pohledem nedovoli :-D takze v pohode. Kdyz jim nesedite u stolu u baru, neni co resit.


ambiente - Stetson City
31. březen 2009 | 13:26

Klasická knajpa na lochotíně. Hotovky a jídla standardní, občas se i velice povedené, člověk si pak příjemně pochutná.

Pravidelně se zde konají country zpívané, čímž podnik žije. Atmosféra stojí za to, občas se tam mihnu, když si jdu pro pivo do PETky:)


jeppe - Podlesí
3. červen 2011 | 18:08


Vladimír - Šenk Na Parkánu
13. červen 2008 | 08:12

opravdu výborné pivo, ale to je vše. prostředí nic moc a obsluha naprosto strašná. i když si parkán hraje na luxusnější pivnici, aboslutně tak na mě nepůsobí...


Pavel - Šenk Na Parkánu
13. červen 2008 | 07:40

Nepasterovaná Plzeň je jediný klad tohoto podniku. Škoda, že dojem z ní kazí naprosto neprofesionální obsluha. Dolní venkovní zahrádka je bez obsluhy, tudíž je nutno si pro pivo zajít k výčepu. To by nebyl problém. U výčepu mě číšník odbyl, ať přijdu za 15minut, protože prý nestíhá, i když tam měl roztočeny jen 3 piva s dávno spadlou pěnou. Za dalších 15 minut jsme se zase nechytli. Takže Parkán nikdy více.


Blueflanker - U Darebáka
12. červen 2008 | 14:41

Podle mně hospoda, kousek od ZČU, gambrinus, co se zde točí, mne příjemně překvapil. Ostatně jak již to v takových podnicích bývá. Myslím, že je to výborná volba pro ty, co nechtěj pít pivo v bufetu a být pořád zavřený v univerzitním areálu


Jarda35 - Podlesí
7. červen 2008 | 21:40

pivo super, obsluha super, interier super... prostě je to bééézva :-)


canas - Podlesí
19. duben 2008 | 16:42

krasne prostredi a vyborne pivicko


Exmiri - Livingstone
16. duben 2008 | 16:49

Je to ta nejlepší hospůdka. Chviličku jsem tam pracovala a lidičky, co chodí jsou prostě úžasný!!!!!!


Johnny - Zachs Pub
5. duben 2008 | 20:58

Letní atmosféra, příjemný chládek na dvorku a dobré pivo. To je pro mě Zach's. Je pravda, že ve chladných měsících sem tak často nezabloudím. V létě mě to ale táhne...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde